10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

41731 LEGO Friends Heartlake International School ja pehmotyynykissa

€297.20
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase

Description

Heartlake International Schoolissa on niin paljon koettavaa. Auta Aliaa ja Autumnia huolehtimaan Bunsenista, heidän luokkansa lemmikkihamsterista. Liity Ollyn ja Nickin seuraan kahvilassa tai kiipeä sateenkaariportaita aukiolle. Anna sitten luovuutesi virrata taidehuoneessa. Koulun jälkeen voit mennä rullalautailemaan tai pelata koripalloa.
Vähintään 8-vuotiaat lapset oppivat uusista asioista ja erilaisista kulttuureista LEGO® Friends Heartlake International School (41731) -setin avulla. He voivat katsoa luokkahuoneisiin, jotka ovat täynnä koulutarvikkeita. Sarjan modulaarisen rakenteen ansiosta voit järjestää koulun uudelleen kiinnostuksen kohteidesi mukaan. Siellä on ruokala, tiedehuone, käytävä kaappeineen, taidehuone, tietokonehuone ja kylpyhuone. Ulkona on koripallokehä, rullalauta ja pyörä kypärillä. Lapset pitävät huolta luokkahuoneen hamsterista Bunsenista, he voivat päästää mielikuvituksensa valloilleen taidehuoneessa tai leikkiä leikkikentällä – aina löytyy jotain uutta. Jännittävää rakentamista Lapset voivat nauttia intuitiivisesta rakentamisesta LEGO Builder -sovelluksen avulla. He voivat zoomata ja kiertää 3D-mallia, tallentaa sarjoja ja seurata edistymistä. Uuden sukupolven Heartlake City LEGO Friends -maailmassa lapset voivat ystävystyä, löytää mielenkiintoisia paikkoja ja pelata realistisia seikkailuja.
Paketin ominaisuudet ja sisältö:
  • Lukion leikkisetti 8-vuotiaille ja sitä vanhemmille - Lapset voivat pelata erilaisia ​​lukion seikkailuja LEGO® Friends Heartlake International Schoolin (41731) kanssa.
  • Hauskaa ja oppimista - koulurakennuksessa on luokkahuoneita, oleskelutiloja, ruokala, sisäänkäynti lokeroineen, kylpyhuone ja koripallokehä
  • Sisältää 5 mininukkefiguuria - Sisältää LEGO® Friends -mininukkehahmot: Aliya, Olly, Autumn, Mrs Malu Hale, Niko ja Bunsen hamsteri sekä paljon tarvikkeita
  • Creative Fun - Koulutarvikkeita ovat kamera, kannettava tietokone, mikroskooppi ja taidetarvikkeet
  • Lahja luoville lapsille, LEGO® Friends Heartlake City School -setti on täydellinen lahja kahdeksanvuotiaille ja sitä vanhemmille roolipelaaville lapsille.
  • Modulaarinen rakenne on täydellinen leikkimiseen - koulumallissa on irrotettavat osat ja sen mitat ovat yli 21 cm korkeat, 35 cm leveät ja 25 cm syvät.
  • Auta rakentamisessa – löydä intuitiiviset rakennusohjeet LEGO® Builder -sovelluksella, jossa voit skaalata ja kiertää 3D-malleja, seurata edistymistä ja tallentaa sarjoja kehittääksesi lapsesi taitoja.
  • Tervetuloa seuraavan sukupolven Heartlake Cityyn - 2023. tammikuuta. LEGO® Friends -maailma laajenee uusilla hahmoilla ja paikoilla inspiroimaan lisää seikkailuja.
  • Taattu laatu – kaikki LEGO®-osat täyttävät tiukat alan standardit, mikä tekee niistä johdonmukaisia, johdonmukaisia ​​ja hauskoja rakentaa
  • Play Safety - LEGO® Friends -palikoita ja muita paloja voidaan pudottaa, lämmittää, murskata, pyörittää ja tutkia monilla muilla tavoilla. Tämän seurauksena voit olla varma, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit
  • Lapsen ikä: +8 vuotta
  • Kohteiden lukumäärä: 985
  • Tuotemerkki: Lego Friends
  • Sankari: Ystävät
 
Pehmotyynyn ominaisuudet:
  • Hän on todellinen ystävä! - Tämä pehmopentu on enemmän kuin lelu; se on uskollinen ystävä, josta voi heti tulla kaunis lastenhuoneen koristelu ja pehmeä ja söpö lelu, tyyny tai niskatuki.
  • Miellyttävä kosketus, venymistä kestävä - Pentu on valmistettu pehmeästä pehmokankaasta, joka on miellyttävä koskettaa ja samalla kestää venymistä, mikä takaa kestävyyden.
  • Erittäin joustava – sen joustavuuden ansiosta se voidaan mukauttaa monenlaisiin käyttötarkoituksiin leikistä koristetoimintoihin.
  • Laadukas materiaali - Tyyny on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka varmistaa kestävyyden ja pitkäaikaisen käyttötyytyväisyyden.
  • Täydellinen lahja - Tämä tuote on loistava lahjaidea paitsi lapsille myös aikuisille. Tämä voi olla mukava yllätys jokaiselle muhkeiden ystävien rakastajalle.
  • Pituus: 50 cm

 

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
7500877
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,3 x 0,3 x 0,5 m, 3 kg
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
8 v
Tyyppi
Rakennussarjat

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€297.20
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.