10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

71791 LEGO® NINJAGO® Lohikäärmevoiman Zane – spinjitzu-kilpa-auto + pehmotyynykissa, 50 cm

€124.88€137.63-9%
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
12-13 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Seitsemänvuotiaat ja sitä vanhemmat ninja-fanit voivat nauttia roolipeleistä NINJAGO® Dragons Rising -televisiosarjasta, jossa on Zanen Dragon Power - Spinjitzu Racer (71791) -pelin ennennäkemätön pyöritysominaisuus. Kun lapset painavat takaspoileria, auton takapyörät nousevat ylös ja liikkuvat lohikäärmeen voimaelementeillä, jolloin ninjat voivat voittaa pahat lohikäärmeenmetsästäjät.
Neljä minihahmoa roolipelitaisteluihin
Tämä ninja-autosetti sisältää 4 minihahmoa: ninja-soturit Zane ja Cole, joilla on kaksi katanaa, keisarillinen puolustuspäällikkö, keisarillinen kynsienmetsästäjä ja keisarillinen droidi. Komentajalla on keisarillinen miekka ja kynsisellä metsästäjällä sähkösauva. Molemmat ajavat siisteillä hoverboardilla. Muut NINJAGO-setit sisältävät kaksi Blue Dragon -tehostetta, ja lapset voivat kerätä neljä muuta eri värejä.
LEGO® Builder -sovellus
LEGO Builder -sovellus tarjoaa helpon ja intuitiivisen rakentamisen. Skaalaa ja kierrä malleja 3D-muodossa, tallenna sarjoja ja seuraa edistymistäsi.
  • Ninja-autoleikkisarja - Zanen lohikäärmevoimalla - Spinjitzu Racer (71791) Seitsemänvuotiaat ja sitä vanhemmat lapset voivat luoda NINJAGO® Dragons Rising -televisiosarjan supernopeita kilpailuja.
  • Neljä minifiguuria - sisältää ninja-minihahmot Cole ja Zane, joissa on kaksi katanaa, Imperiumin puolustuskomentaja miekalla ja Imperiumin kynsien metsästäjä sähkösauvalla.
  • Pyörivä ninja-auto – Ennennäkemättömän pyörivän auton ominaisuus antaa lapsille mahdollisuuden laskea spoileria ja pyörittää autoa lohikäärmeen voimaelementtien päällä.
  • Kaksi hoverboardia - Dragon Hunterit lentävät taivaalla hoverboardillaan
  • Jos haluat lisää ninjatoimintaa, katso Sora's Mech with Racing Bike Transformation (71792), Dragon Energy Temple (71795) ja muut LEGO® NINJAGO® -setit.
  • Luo eeppinen seikkailu tällä 307-osaisella setillä, jonka avulla ninjafanit voivat nauttia jännityksestä ja herättää mielikuvituksensa. Se on loistava syntymäpäivälahja tai jokapäiväinen lahja
  • Kannettava koko – LEGO® NINJAGO® auto on yli 6 cm korkea, 20 cm pitkä ja 12 cm leveä, joten lapset voivat ottaa sen mukaan ystävien luona.
  • Uusi tapa rakentaa - LEGO® Builder -sovellus auttaa lapsia intuitiivisessa rakentamisessa. Rakentaessaan he voivat tallentaa sarjoja, seurata edistymistä sekä skaalata ja kiertää 3D-malleja
  • Korkea laatu - Yli kuuden vuosikymmenen ajan olemme tehneet LEGO® palikoita, jotka on helppo koota joka kerta.
  • Aina turvallisissa käsissä – LEGO® rakennuspalikat täyttävät korkeimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit
Tuotekuvaus: Pehmotyyny Cat, 50 cm
Hän on todellinen ystävä! - Tämä pehmopentu on enemmän kuin lelu; se on uskollinen ystävä, josta voi heti tulla kaunis lastenhuoneen koristelu ja pehmeä ja söpö lelu, tyyny tai niskatuki.
Miellyttävä kosketus, venymistä kestävä - Pentu on valmistettu pehmeästä pehmokankaasta, joka on miellyttävä koskettaa ja samalla kestää venymistä, mikä takaa kestävyyden.
Erittäin joustava – sen joustavuuden ansiosta se voidaan mukauttaa monenlaisiin käyttötarkoituksiin leikistä koristetoimintoihin.
Laadukas materiaali - Tyyny on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka varmistaa kestävyyden ja pitkäaikaisen käyttötyytyväisyyden.
Täydellinen lahja - Tämä tuote on loistava lahjaidea paitsi lapsille myös aikuisille. Tämä voi olla mukava yllätys jokaiselle muhkeiden ystävien rakastajalle.
korkeus: 50 cm

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
7684937
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,31 x 0,34 x 0,3 m, 1 kg
LEGO®-sarja
NINJAGO
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
7 v
Tyyppi
Rakennussarjat

Stores

€124.88
€137.63
Availability
Available
Delivery time
12-13 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.