10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Asko

Asko T2084H.W -kuivausrumpu

4,6(4 reviews)
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

Asko T2084H.W on tyylikäs ja moderni lämpöpumppurumpu huippuominaisuuksilla. T2084HD.W kuivausrummussa on teollisuuskoneen rakenteeseen yhdistetty huippuluokan kuivausrummun ominaisuudet. Lämpöpumppuominaisuuden ansiosta kuivausilma ei ole kuumaa, kuten perinteisissä malleissa. Tämän ansiosta koneen voi sijoittaa pieneenkin tilaan. Lisäksi huoneilmaan tulee huomattavasti vähemmän kosteutta kuin perinteisissä rummuissa. Näyttö on erittäin tarkka ja kertoo Sinulle ohjelman, lämpötilan ja kaiken muun tarvittavan

Ohjelmat ovat erittäin monipuoliset; voit kuivata erilaiset tekstiilit joko suoraan kaappikuiviksi, tai jättää ne hiukan kosteiksi. Ohjelmia on 10 erilaista, löydät varmasti sopivimman tekstiileillesi. Kuivausrummussa on omat ohjelmat paksummille puuvillakankaille, synteettisille ja myös vuodevaatteille. Voit käyttää myös erillistä tuuletusohjelmaa, joka raikastaa vaatteet, myös herkille materiaaleille kuten silkille ja villalle on oma räätälöity tuuletusohjelma

Koska kuivaustulos on tunnistinohjattu, kone on helppo ja turvallinen käyttää – kuivausrumpu tietää milloin tekstiili on saavuttanut halutun kuivausasteen ja sammuttaa itsensä sekä antaa äänimerkin. Tunnistejärjestelmän ansiosta voit käyttää rumpua 1-8kg kuormalla, toimii yhtä hyvin pienellä pyykkimäärällä kuin koko parivuoteen lakanakuormalla. Erittäin tehokas energialuokka A++ takaa sen, että sähköä kuluu mahdollisimman vähän ja säästää lompakkoasi. Hiljainen käyntiääni ei häiritse arkiaskareita.

Huipputehokas kuivausrumpu ja tyylikäs skandinaavinen muotoilu
ASKOn lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat suljettuja järjestelmiä, joissa ilma kiertää jatkuvasti kuivausrummun sisäpuolella, joten ne voidaan asentaa ahtaaseenkin tilaan, jossa ilmankierto on vähäistä. Kosteus poistetaan ilmasta haihduttimella, mikä tarkoittaa, että kuivaamiseen riittää pienempikin lämpötila. Tämän ansiosta saat parhaimman mahdollisen kuivaustuloksen ja kuivaaminen on hellävaraista vaatteille vaikuttamatta kuitenkaan koneen kuivauskapasiteettiin tai tehokkuuteen.

Hellävaraisemman kuivaamisen lisäksi lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu vähentää vaatteiden kutistumisen riskiä, joten myös hyvin herkkiä tekstiilejä voidaan kuivata. Lämpöpumpputeknologia yhdessä älykkään Sensi Dry -järjestelmän ja automaattisten ohjelmien kanssa tekee ASKOn lämpöpumpuilla varustetuista kuivausrummuista erittäin energiatehokkaita. Se on hyvä asia sekä ympäristön että ostajan kukkaron kannalta.

SensiDry
Ainutlaatuinen SensiDry-järjestelmämme määrittää vaadittavan kuivausajan pituuden. Lämpötila-antureiden välinen vuorovaikutus takaa tasaisemmat ja luotettavammat kuivaustulokset kuin perinteinen anturityyppi. Ohjelma pysähtyy automaattisesti, kun pyykki on kuivaa. Automaattiohjelma ei ole ainoastaan miellyttävä ja helppokäyttöinen, se säästää myös energiaa, koska koneen käyntiaikaa säädetään pyykin määrän mukaan. Pienempi kuormitus merkitsee pienempää energiankulutusta.

Butterfly Drying
ASKOn ainutlaatuinen Butterfly-kuivausjärjestelmä käsittelee pyykin hellävaraisesti ja takaa kuivausrummulle pitkän käyttöiän. Kuivausrumpumme kuivaavat koko ajan samaan suuntaan, mikä säästää moottoria ja muita komponentteja. Samalla rummun ainutlaatuiset poimut nostavat pyykin ympäri rumpua silmukan muotoisella liikkeellä, mikä estää pyykin pakkaantumisen kasaan. Vaatteet eivät pääse kulumaan eivätkä rypistymään.

Hellävaraista lämpöpumppukuivausta
ASKOn lämpöpumpulla varustetut kuivausrummut ovat suljettuja järjestelmiä, joissa ilma kiertää jatkuvasti kuivausrummun sisäpuolella, joten ne voidaan asentaa ahtaaseenkin tilaan. Kosteus poistetaan ilmasta haihduttimella, mikä tarkoittaa, että kuivaamiseen riittää pienempikin lämpötila. Tämä puolestaan tekee kuivaamisesta hellävaraisempaa vaatteille vaikuttamatta kuitenkaan koneen kuivauskapasiteettiin tai tehokkuuteen. Hellävaraisemman kuivaamisen lisäksi lämpöpumpulla varustettu kuivausrumpu vähentää vaatteiden kutistumisen riskiä, joten myös hyvin herkkiä tekstiilejä voidaan kuivata.

Kaksinkertainen nukkasuodatin
Nukka estää ilman kiertämisen kuivausrummussa ja lisää energian kulutusta. Tämän vuoksi kuivausrummuissamme on erittäin tehokas kaksinkertainen nukkasuodatin. Se estää nukan kertymisen ja pidentää koneen käyttöikää.

Soft Drum
Soft Drum on ratkaisu, jonka ansiosta ilma kiertää paremmin pyykin ympärillä parantaen siten kuivausvaikutusta. Pyöreillä, viistoreunaisilla sisennyksillä on myös pehmustava vaikutus, joka vähentää vaatteiden kulumista. Uuden rumpurakenteen ansiosta sekä pienten että suurten pyykkimäärien kuivaaminen on tasaisempaa ja hellävaraisempaa

Rakastamme kuulalaakereita
Kuulalaakerit ovat erinomainen keksintö. Ne saavat asiat pyörimään paremmin ja kestämään pidempään, joten olemme asentaneet kuivausrumpuihimme jopa viisi sellaista: yhden rummun akseliin, kaksi rumpua tukemaan ja kaksi tukemaan moottoria.

Ohjelmat:

  • Automaattinen normaali kuiva: paksummille puuvillakankaille, jotka kestävät pesua ja kuivausta
  • Automaattinen synteettiset: synteettisille ja muille herkille kankaille
  • Automaattinen kuiva: eri kuivuusasteita anturihallinnan avulla
  • Automaattinen silityskuiva: automaattinen ohjelma, joka jättää pyykit hieman kosteiksi
  • Auto erittäin kuiva, Ohjelma vuodevaatteille ja tilaa vieville materiaaleille
  • Quick Pro: tehokas pikaohjelma
  • Raikastusohjelma silkille ja villalle
  • Ajastettu kuivaus
  • Tuuletus

Tekniset tiedot

  • Väri: Valkoinen
  • Energialuokka: A++
  • Täyttömäärä: 1-8 kg
  • Äänitaso (kuivaus): 64 dB
  • Energiankulutu: 235,9 kWh/vuosi
  • Teräsrumpu
  • Sisäänrakennettu kondenssivesisäiliö
  • Kondenssiveden poisto viemäriin
  • Hiiliharjaton moottori 10 vuoden varaosatakuulla (rekisteröitävä)
  • LCD-näyttö
  • Ajastin 1-24 h
  • Liitäntäteho: 2 200 W
  • Sähköliitäntä: 220-240 V
  • Mitat K x L x S (mm): 850 x 595 x 654
  • Paino: 57 kg


Rekisteröi uusi Asko-kodinkoneesi asko.com-sivustolle 8 viikon sisällä ostopäivästä ja saat 10 vuoden moottoritakuun. Lue lisää ja rekisteröidy asko.com-sivustolla.


Specifications

Yleiset
Väri
Valkoinen
Energialuokka (1995)
A++
Leveys (cm)
59.5
Höyrytoiminto
Ei
Värin kuvaus
White
Itsepuhdistuva kondensaattori
Ei
Jäljellä olevan kuivausajan näyttö
Kyllä
Moottorin tyyppi
Hiiliharjallinen
Kätisyys vaihdettavissa
Kyllä
WiFi
Ei
Tuoteperhe
Classic
Kuivauksen täyttömäärä (kg)
8 kg
Tuotepakkaus
Leveys
75.0 cm
Korkeus
94.0 cm
Syvyys
65.0 cm
Tilavuus
0.45825 m³ (458.25 l)
Paino
61.4 kg

Stores

Product is not available in any store.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.