10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Rowy Component

Diesel lämmitin 5kW 12V 24V Thermoco Diesel polttoainelisälämmitin + kaukos.

4,8(7 reviews)
€204.00
tuontitukku
Go to store
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

THERMOCO DIESEL LÄMMITIN 5KW 12V + 24V KAUKOSÄÄTIMELLÄ - Diesel polttoainelisälämmitin LCD 5000W

 

Thermoco dieselkäyttöinen ilmalämmitin on täydellinen diesellämmitinsarja varustettuna vahvalla 5kW lämmitysteholla, LCD käyttöpaneelilla ja kaukosäätimellä.

Thermoco on helposti asennettava, hiljainen sekä tehokas 5KW diesel ilmalämmitin. Diesellämmittäjä sopii useisiin kohteisiin, joissa tarvitset nopeasti lämpöä, kuten asuntovaunuun, asuntoautoon, veneeseen, UTV mönkijään, kuorma-autoon, traktoriin ym. Polttoainekäyttöisen lämmittimen voi asentaa lähes jokapaikkaan missä on saatavilla 12-24V akkujännite.

 

Erittäin tehokas Thermoco 5kW diesel ilmalämmitin on varustettu käyttöpaneelilla, ajastimella sekä kaukosäätimellä. Thermoco polttoainelämmitin on myös yleisesti erittäin miellyttävä ja helppo käyttää.

5000W Thermoco dieselilmalämmitin on valmiiksi koteloituna, mikä helpottaa laitteen asentamista. Mukana on kaukosäädin, joten laitteen käyttö on helppoa, vaikka itse lämmitin olisi piilotettuna tai erillisessä tilassa. Lämmittäjää voi käyttää suoraan myös käyttöpaneelista ilman kaukosäädintä. Lisämukavuutta tuo lämmityslaitteeseen ajastin, lämpötilansäätö sekä kaukosäädin.

Thermoco diesellämmitin tarvii toimiakseen vain dieseliä ja 12V/24V jännitteen akusta tai virtalähteestä. 

Thermoco diesel polttoainekäyttöisen lämmittimen voi asentaa lähes minne tahansa, missä on saatavilla 12V-24V akkujännite. Thermoco on täydellinen polttoainekäyttöinen lämmitin, joka sisältää kaikki tarpeelliset varusteet asennukseen. Tarvitset vain 12V/24V virtalähteen tai 12/24V akun. Tehokas 5000W lämmittäjä sopii esimerkiksi autoihin, caravan käyttöön, veneisiin, kuorma-autoihin, työkoneisiin, traktoreihin ja trukkeihin sekä hyvin moneen muuhun käyttökohteeseen. Käytetään paljon myös mm. rinnakkain istuttavissa traktorimönkijöissä jne.

Thermoco lämmittimen lämmitetty ilma on puhdasta pakokaasuista, koska polttokennosto on täysin suljettu erilleen itse lämmitysilmasta. 

Thermocon lämmitystekniikka on kehitetty puhtaaksi sekä erittäin varmatoimiseksi. Ilmalämmittimen lämmitetty ilma on erittäin puhdasta, sillä polttokenno on täysin suljettu palopesä. Lämmitin ottaa ulkoa palotilaan puhtaan ilman noin 25mm imuputkella. Pakokaasu poistuu lämmittimestä ulos mukana tulevan pakoputken avulla. Tämä takaa sen että lämmitin ei koskaan käryytä / kitkuta savua tai hajuja sisätiloihin. Laadukas polttojärjestelmä sisältää palotilan, joka jakaa palotilasta lämmön tehokkaaseen alumiiniseen lämmityskennostoon ja siitä lämmitin saa lämmön lämmitettävälle ilmalle. Diesellämmittimen erillisessä polttopiirissä on oma sisääntuloilman aukko sekä pakokaasuille oma poistoaukko. Tämä mahdollistaa täysin puhtaan lämmitysilman! 

Lämmitinkennossa käy vain lämmitettävä ilma, joka puhalletaan lämmitettynä sisäilmaan. Hiljainen puhallin vie lämmön lämmityskohteeseen miellyttävän tehokkaasti. Lisäksi mukana toimitetaan puhallusputki + suutin, millä lämmintä ilmaa on helppo ohjata haluttuun paikkaan.

Polttoainekäyttöisessä lämmittimessä on hyvin alhainen polttoaineenkulutus sekä virrankulutus, jonka vuoksi se on asennettavissa lähes kaikkiin ajoneuvoihin sekä 12V-24V virta- ja aurinkopaneelijärjestelmiin.

Tässä Thermoco polttoainelämmittimessä on käytetty laadukkaita osia sekä hyvin yksinkertaista toimintavarmaa tekniikkaa.

Elektroninen ohjain säätelee ja varmistaa lämmittimen turvallisen käytön sekä varman lämmityksen. Laadukas polttojärjestelmä sisältää palotilan. Hiljainen puhallin vie lämmön lämmityskohteeseen tehokkaasti. Vie vain vähän tilaa, mutta tuottaa kuitenkin vahvan 5KW lämmitystehon. Polttoainelämmitin on suunniteltu pitkäikäiseksi ja kestää käyttöä kovemmissakin olosuhteissa. Lämmittimellä on tarkka CE -hyväksyntä.

Ominaisuudet

  • Ajastin
  • LCD digitaalinen käyttöpaneeli
  • Kaukosäädin
  • Väri musta
  • Alhainen polttoaineen kulutus
  • Lisää mukavuutta puhaltimen säädöllä
  • Täysin elektroninen lämmittimen ohjaus
  • Hiljainen puhallin
  • Voidaan käyttää ajoneuvon liikkuessa
  • Polttoaine ajoneuvon omasta säiliöstä (vain diesel)
  • Pieni ja kompakti muotoilu, tilaa säästävä asennus

Tekniset tiedot

  • Jännite 12V + 24V
  • Teho 1-5kW / 1000W - 5000W  
  • Lämmittimen koko 39cm x 15cm x 14cm
  • Pakoputki 60cm n.25mm
  • Imuputki 60cm n.25mm
  • Lämmityslaitteen puhallinputki n.60-100cm n.75mm
  • Ilmasuutin halkaisija n.112mm 75mm-putkelle 
  • Tankki 10L 40x40x8cm
  • Kiinnityslevy/ asennuslevy
  • Polttoainepumppu
  • CE-hyväksytty
  • Virrankulutus (13-40W)
  • Takuu 12kk

Diesellämmittimen asentaminen on helppoa

Thermoco 5kW lämmitinmoduulin pohjassa on tukeva kiinnityspiste. Kiinnityspisteeseen on integroitu ilmanottoaukko polttimelle, polttimen pakoputki ja polttoaineen liitäntä. Lisäksi sivusta tulee pikaliitin johtosarjalle. Päädyissä on lämmittettävän ilman ilmanotto ja toisessa päässä lämpimän ilman ulostulo.

1. Asenna diesellämmitin esimerkiksi autoon niin, että pakoputkelle, polttimen ilmanotolle ja diesel polttoaineliittimelle tehdään reiät (mukana on asennuslevy, jolla saa piirrettyä helposti reikien tarkat kohdat). Diesel-lämmittimen pakoputki, polttotilan ilmanotto ja dieselliitin ovat asennus-/oleskelutilojen ulkopuolella, joka lisää turvallisuutta. Kiristä asennuspellin kanssa lämmitin kiinni asennuskohteeseen. Huomioi, että lämmittimen kiinnitysalueella ei ole syttyviä materiaaleja. Huomioi myös riittävä asennustila.

2. Lämmittimen mukana tulee polttoainepumppu ja polttoainesäiliö. Asenna polttoainepumppu sekä polttoainesäiliö omalle paikalle, mielellään ulkopuolelle sisätiloista. Liitä polttoaineletkut kiinni polttoainepumppuun, tankkiin ja lämmitinmoduuliin. Kiinnitä myös polttoainepumpun virtajohto, kunnes lämmittimestä liitettävä johtosarja on paikallaan (kts. 3. kohta).

3. Asenna ohjainlaite/näyttö, kytke johto lämmittimen johtosarjaan.

4. Liitä lämmittimeen lämmönohjauksen haitariputki + suutin tarvittaessa.

5. Kytke virtajohdot akkuun tai 12V-24V virtalähteeseen. Lisää polttoaine tankkiin (Huom! vaatii yleensä useamman käynnistyksen jotta polttoainelinja täyttyy täysin). Käynnistä ja nauti lämmöstä!

GTIN
6438471003598

Stores

€204.00
Go to store
Availability
Available
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.