10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

LEGO Star Wars 75339 Kuolemantähden Jätepuristin ‑Dioraama

3,5(1 review)
€149.90€163.16-8%
(30-day lowest price: €142.91)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Luo jännittävä Star Wars™ -kohtaus uudelleen LEGO® tyyliin

Luo uudelleen hyvin dramaattinen kohtaus elokuvasta Star Wars: A New Hope tällä LEGO mallilla aikuisille.

Keskity auttamaan C-3PO:ta ja R2-D2:ta pelastamaan Han Solo, Luke Skywalker, Chewbacca ja Prinsessa Leia roskapuristimesta. Muista dramaattinen kohtaus Star Wars: A New Hope -elokuvasta rakentamalla kuolemantähden roskapuristimen liikkuvat seinät ja muut aidot yksityiskohdat. Kruunaa dioraama Han Solon nokkelalla lausahduksella: "Yksi asia on selvä. (One thing is clear) Kaikki tulevat olemaan paljon ohuempia (All gonna be a lot thinner)."

Aloita luova tehtävä luodaksesi legendaarisen kohtauksen Star Wars: A New Hope" -elokuvasta tällä Death Star Garbage Press Diorama (75339) -sarjalla. Se on täynnä aitoja yksityiskohtia, kuten liikkuvat seinät ja diano-pää. Aseta Luke Skywalker ja Han Solo (pukeutuneena Stormtrooper-sotilaiden univormuihin), prinsessa Leia ja Chewbacca roskakoriin 3263827, ja C-3PO ja R2-D2 painavat ohjauspaneelia, jolla he yrittävät pysäyttävät laitteen. Lisää dioramaan Han Solon kyyninen huomautus ("Yksi asia on selvä... tehdään kaikesta paljon ohuempaa...”) Nostalgia on taattu. Miellyttävää kokoonpanoa varten tämä setti sisältää vaiheittaiset ohjeet, joiden avulla voit täydentää hienostunutta mallia, mikä tekee siitä jännittävän lahjan itsellesi tai muille klassisen Star Wars -saagan faneille™ ja kokeneille LEGO rakentajille®. Viihdettä tähtien joukossa. Kaikki alkoi hyvin kauan sitten kaukaisessa galaksissa Nyt saaga jatkuu omassa kodissasi näillä korkealaatuisilla LEGO Star Wars settien kokoelmalla aikuisille, ja siinä on enemmän dioraamoja ja kokoelmasettejä, jotka löytävät klassisia kohtauksia uudelleen.

Herätä luova voimasi. Rakenna dramaattinen kohtaus elokuvasta "Star Wars: A New Hope", jossa rakennetaan ja esitellään roskapuristimen dioraamamalli (75339).
• 6 rakastettua hahmoa, jotka antavat kohtaukselle elämän. • 5 LEGO® minihahmoa. Luke Skywalker ja Han Solo Stormtrooper-sotilaiden univormuissa, prinsessa Leia, Chewbacca ja C-3PO sekä R2-D2.
• Aitoja yksityiskohtia. Liikkuvat seinät, diano-pää, puristimen ohjauspaneeli ja laatta, jossa on Han Solon sanat: "Yksi asia on selvä ... Tehdään kaikesta paljon ohuempaa."
Kasvata kokoelmaasi! Tämä setti on osa LEGO® Star Wars™ rakennettavien dioraamojen kokoelmaa, jonka jokainen malli kuvaa legendaarista hetkeä Star Warsista ja herättää nostalgiaa fanien keskuudessa.
• Lahjaidea aikuisille. Osta se itsellesi tai anna tämä 802-osainen setti ystävälle, joka rakastaa Tähtien sotaa™ tai on kokenut LEGO® rakentaja.
• Suunniteltu käytettäväksi. Tämä rakennettava Star Wars -™ matkamuisto on 10 cm korkea, 22 cm leveä ja 15 cm syvä.
Kuvitetut ohjeet Sen mukana tulee vaiheittaiset ohjeet, jotka mukautuvat tämän monimutkaisen rakennusprosessin jokaiseen vaiheeseen.
• Kaukaisesta galaksista kotiisi LEGO® Star Wars setit™ aikuisille on tarkoitettu kaltaisillesi luoville ihmisille, jotka rakastavat hauskoja ja käytännönläheisiä vapaa-ajan projekteja.
Laatu: Vuodesta 1958 lähtien LEGO® osat ovat täyttäneet alan tiukat standardit helppoa ja luotettavaa yhteyttä varten.
• LEGO® palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
2933143
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,35 x 0,25 x 0,05 m, 1 kg
LEGO®-sarja
Star Wars
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Nenurodyta
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
18 v
Tyyppi
Rakennussarjat
Kiinnostuksen kohteet
Supersankarit

Stores

€149.90
€163.16
Availability
Available
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
€134.91
Go to store
Availability
Out of stock
legocom
LEGO.com
€114.95
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.