10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

60280 LEGO® City Tikaspaloauto

4,9(29 reviews)
€15.00€55.19-73%
(30-day lowest price: €55.19)

Description

Toimintaleluista innostuvia lapsia ilahduttavassa LEGO® City Tikaspaloautossa (60280) on tuttu paloauto ja nostettavat sammutustikkaat, vesiposti ja LEGO liekkejä, joista voi pinota suuriakin lieskoja! Astu palomiehen ja LEGO Cityn tv-hahmon Freya McCloudin minihahmon saappaisiin, niin LEGO City Adventures tv-sarjan toimintaleikeille ei näy loppua!_x000D_
Huikean hieno rakennuslelu lapsille_x000D_
Tässä 4+ setissä on selkeät painetut rakennusohjeet ja osittain rakennettu aloituspalikka, josta lasten on helppo aloittaa luova rakentaminen. Älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO Building Instructions sovelluksesta lapset löytävät interaktiiviset Instructions PLUS -ohjeet, jotka tekevät rakentamisesta lasten leikkiä!_x000D_
LEGO Cityn luova maailma_x000D_
LEGO Cityn lelusetit kutsuvat viihdyttäviin rakennus- ja leikkihetkiin monipuolisten rakennusten, realististen ajoneuvojen ja hauskojen hahmojen parissa. Ne innostavat kekseliäisiin roolileikkeihin, jotka perustuvat arjen tapahtumiin.
  • Ilahduta arjen sankaria LEGO® Cityn jännittävällä toiminnalla 4+ Tikaspaloauto-lelusetillä (60280), jossa on kaikille tuttu paloautolelu ja LEGO City Adventures tv-sarjasta tuttu suosikkihahmo.
  • Mitä kaikkea setti sisältää? Setissä on paloauto, jossa on tikkaat ja sammutin, vesiposti ja pinottavia LEGO® liekkejä sekä palomiehen ja LEGO Cityn tv-sarjasta tutun palopäällikön Freya McCloudin minihahmot.
  • Lapset voivat nostaa sammutustikkaat, asettaa sammutusvälineitä auton säilytyslokeroon ja keksiä tarinoita, joita tähdittää LEGO® City Adventures tv-sarjasta tuttu palopäällikkö Freya McCloud.
  • Tämä palokuntalelu on hieno yllätys 4 vuotta täyttäneille lapsille. Se on mainio syntymäpäivä-, joulu- ja yllätyslahja LEGO® Cityn ja toimintaleikkien faneille. Perusrakennustaidot riittävät.
  • Rakennettuna tikaspaloauto on 9 cm korkea, 16 cm pitkä ja 7 cm leveä.
  • LEGO® tarvikkeisiin kuuluvat palokirves ja palomiehen kypärä sekä sammutin.
  • Sisältää selkeät 4+ rakennusohjeet ja Instructions PLUS -ohjeet, jotka löytyvät älylaitteisiin asennettavasta ilmaisesta LEGO® Building Instructions sovelluksesta. Nämä interaktiiviset rakennusohjeet auttavat lapsia kehittymään mestarirakentajiksi.
  • LEGO® City 4+ settien avulla lapset ja aikuiset löytävät rakentamisen ja yhdessä leikkimisen ilon. Realistiset rakennukset, hienot ajoneuvot ja hauskat hahmot kehittävät lasten luovuutta ja mielikuvitusta.
  • Turvallisuus etusijalla. LEGO® City palikoita ja osia pudotetaan, kuumennetaan, litistetään, väännetään ja analysoidaan perusteellisesti. Näin varmistamme, että ne täyttävät tiukat kansainväliset turvallisuusstandardit.
  • CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

    LEGO™

    LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

    Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

    Varoitus!

    Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

    Specifications

    General
    Tuotekoodi
    1283793
    Kategoria
    LEGOT ja rakennuslelut
    Pakkausten määrä
    1 kpl
    Pakkauksen koko ja paino (1)
    0,26 x 0,06 x 0,19 m, 0,3 kg
    LEGO®-sarja
    City
    Paristokäyttöinen
    Ei
    Vaaditut paristot
    Ei ole määritelty
    Älylaite
    Ei
    Tuotemerkki
    LEGO®
    Suositeltava ikä alkaen
    4 v
    Tyyppi
    Rakennussarjat
    Kiinnostuksen kohteet
    Palokunta

    Stores

    €15.00
    Go to store
    Availability
    Out of stock
    €17.90
    Go to store
    Availability
    Out of stock
    leluplaneetta
    Leluplaneetta
    €26.95
    Availability
    Removed
    hobbyhall
    Hobby Hall
    €47.99
    Availability
    Removed
    Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

    Price History

    Cheaper than the cheapest.

    With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

    Get the lowest prices

    Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

    Buy with a single cart

    With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

    Pay securely

    Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.