10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

41906 LEGO® Dots Ananaskynäteline

4,9(23 reviews)
€77.28€144.77-47%
(30-day lowest price: €144.77)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
10-11 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Tarjoa askartelufanille makea LEGO® DOTS (41906) Ananaskynäteline! Tämä tee se itse -rasiasetti on nopea ja helppo rakentaa. Lapset voivat koota oma kynätelineensä ja säilytysrasiansa ja tuunata niitä oman mielialansa tai huoneensa sisustustyylin mukaan. Osat on helppo koota talteen pakkaukseen sisältyvän säilytys- ja lajittelualustan ansiosta.

Värikäs ja käytännöllinen rasiasetti
Tähän hienoon settiin kuuluu korkea keltainen kynäteline, jossa on kansi ja kannen päällä pyörivät vihreät lehdet, pienempi pinkki-vihreä vesimelonin siivulta näyttävä kannellinen rasia sekä värikkäitä laattoja. Lapset saavat ilmaista itseään ja päästää mielikuvituksensa valloilleen suunnitellessaan sisustusrasioistaan hauskoja ja ainutlaatuisia kokoonpanoja.

Luovaa puuhaa askartelusta innostuville lapsille_
Tämä setti saa lasten mielikuvituksen vauhtiin, ja jokainen voi koristella persoonallisen kynätelineen ja rasian esimerkiksi oman mielialansa tai huoneensa sisustustyylin mukaan. Luomuksia on ilo esitellä ystäville. Ne sopivat hyvin joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi.

  • Vaali lapsesi luovuutta näillä ihastuttavilla LEGO® DOTS (41906) sisustusrasioilla. Setti sisältää korkean ananaskynätelineen ja pienen vesimelonirasian. Avaa pakkaus, niin luovat puuhat pääsevät heti alkuun!_x000D_
  • Tervetuloa ihastelemaan luovia säilytysrasioita! Hauskojen rasioiden koristeleminen kehittää lasten suunnittelu- ja itseilmaisutaitoja. Rasian voi koota pakkauksessa olevan koristeluehdotuksen mukaan, tai jokainen voi luoda omaan ainutlaatuiseen tyyliinsä sopivan telineen
  • Värikkäät laatat saavat mielikuvituksen rullaamaan uusilla tavoilla. Lapset voivat käyttää myös muiden DOTS-settien, kuten DOTS – lisäsarja 1:n (41908), laattoja.
  • Kaikki askartelun ystävät ja tee se itse -tehtävien fanit ihastuvat tähän mahtavaan settiin. Näppärät ja käytännölliset rasiat sekä värikkäät koristelaatat ilahduttavat kaikkia lapsia ja sopivat erinomaisesti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi 6 vuotta täyttäneille lapsille
  • Näyttävä koriste ja käytännöllinen teline. Ananaskynätelineen korkeus on 15 cm ja leveys 6 cm. Tämä luova tee se itse -setti sopii täydellisesti pienille suunnittelijoille, sillä he voivat uppoutua luovaan askarteluun kerta toisensa jälkeen.
  • Lapsen mielikuvitus toimii hauskan, luovan puuhan voimanlähteenä. Paristottomat lelut kehittävät lasten omatoimisia leikkejä ja ongelmanratkaisutaitoja ja saavat lapset tuntemaan ylpeyttä siitä, että he ovat ihan itse luoneet jotakin uutta.
  • Avaa pakkaus, niin luovat puuhat pääsevät heti alkuun kynätelineen ja säilytysrasian kokoamisella. Selkeiden ohjeiden ansiosta kokoaminen on helppoa. Osat on helppo koota talteen pakkaukseen sisältyvän säilytysalustan ansiosta.
  • Ilahduta lapsia LEGO® DOTS settien huikeilla tehtävillä. Tämä näppärä rasiasetti tarjoaa monenlaisia suunnitteluideoita, jotka kehittävät lasten luovuutta ja itseluottamusta.
  • LEGO® palikoita ja laattoja pudotetaan, litistetään, väännetään, kuumennetaan, purraan, taivutetaan, naarmutetaan ja venytetään. Näin varmistamme, että ne täyttävät maailman tiukimmat turvallisuus- ja laatustandardit.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Specifications

General
Tuotekoodi
1255943
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,3 x 0,26 x 0,05 m, 1,2 kg
LEGO®-sarja
DOTS
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei ole määritelty
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Tyyppi
Rakennussarjat
Kiinnostuksen kohteet
Taide
GTIN
5702016668650

Stores

€77.28
€89.06
Availability
Available
Delivery time
10-11 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.