10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

10969 LEGO® Duplo paloauto + pehmotyyny 50 cm

€117.09
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase

Description

2-vuotiaat ja sitä vanhemmat fanit rakastavat LEGO® DUPLO® Rescue Fire Truck -settiä.

Kissa on jumissa korkean puun latvassa! Paloauto vilkkuvilla valoilla ja kovalla sireenillä (akku mukana) ryntää apuun. Nuori sankari voi työntää ja kääntää paloauton vipua nostaakseen tikkaat ja kääntääkseen koria yläosassa. Jos peloissaan kissa ei halua liikkua, maukkaat herkut voivat houkutella hänet. Ja jos se ei auta, sinun on käytettävä paloletkua! Tämän käytännön leikkisarjan söpö pelastuseläin ja ystävällinen palomies auttavat lapsia kehittämään sosiaalisia ja emotionaalisia taitoja sekä käsien ja silmän koordinaatiota, kun he leikkivät arjen sankarin realistisia seikkailuja.

Oppiminen lapsille leikin kautta

LEGO DUPLO -lelujen ansiosta vanhemmat voivat osallistua lastensa kehityksen jokaiseen vaiheeseen ja kannustaa lapsia leikkiä vapaasti, ilmaista itseään ja onnellisesti tutustua maailmaan.

Kissa on jumissa korkean puun latvassa! Paloauto vilkkuvilla valoilla ja kovalla sireenillä ryntää apuun. Nuori sankari voi työntää ja kääntää paloauton vipua nostaakseen tikkaat ja kääntääkseen koria yläosassa. Jos peloissaan Kitty ei halua liikkua, hän voi houkutella herkullisia herkkuja. Ja jos se ei auta, sinun on käytettävä paloletkua!

• LEGO® DUPLO® Rescue Fire Truck -malli ilahduttaa nuoria palomiehiä ja auttaa heitä kehittämään tärkeitä taitoja.

• Realistisia yksityiskohtia – sisältää LEGO® DUPLO® palomies- ja kissahahmot sekä rakennettavan puun ja monikäyttöisen paloauton, jossa on vilkkuvat valot ja kovaääninen sireeni (paristot mukana)

• Opetusroolileikki – mielikuvituksellisten sammutustehtävien pelaaminen auttaa lapsia parantamaan käsien ja silmän koordinaatiota ja kehittämään sosiaalista ja emotionaalista tietoisuutta

• Upea lahja kaksivuotiaille ja sitä vanhemmille - kaikki pienet rakastavat paloautoja, eikö niin? Tämä rakennus- ja leikkisarja vetoaa jokaiseen lapseen, joka on kiinnostunut hienoista ajoneuvoista ja eläimistä

• Paljon hauskaa pienille palomiehille – setin mitat ovat yli 17 cm korkeat, 28 cm pitkät ja 17 cm leveät. Voit myös yhdistää sen muihin LEGO® DUPLO® rakennusleluihin saadaksesi entistä hauskempaa

• Kuvatarina – sarjan inspiroima hauska kuvatarina on loistava tapa kannustaa lastasi rakentamaan ja leikkiä luovasti

• Oppiminen leikin kautta – Kaikki LEGO® DUPLO® -setit on suunniteltu asiantuntevasti mukaansatempaavilla tarinoilla, hauskoilla väreillä, erilaisilla hahmoilla ja ihastuttavilla yksityiskohdilla, jotka antavat pienille HYVÄN alun elämään.

• Ensiluokkaista laatua - LEGO® DUPLO® -kappaleet täyttävät tiukat alan standardit, joten pienet voivat helposti poimia, yhdistää ja erottaa palikat - vuodesta 1969 lähtien.

• Turvallisuus ennen kaikkea – LEGO® DUPLO® palikoita ja paloja pudotetaan, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja testataan monilla muilla tavoilla. Tämän seurauksena voimme olla varmoja, että jokainen niistä täyttää korkeat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit

Tuotekuvaus: Pehmotyyny Cat, 50 cm
Hän on todellinen ystävä! - Tämä pehmopentu on enemmän kuin lelu; se on uskollinen ystävä, josta voi heti tulla kaunis lastenhuoneen koristelu ja pehmeä ja söpö lelu, tyyny tai niskatuki.

Miellyttävä kosketus, venymistä kestävä - Pentu on valmistettu pehmeästä pehmokankaasta, joka on miellyttävä koskettaa ja samalla kestää venymistä, mikä takaa kestävyyden.

Erittäin joustava – sen joustavuuden ansiosta se voidaan mukauttaa monenlaisiin käyttötarkoituksiin leikistä koristetoimintoihin.

Laadukas materiaali - Tyyny on valmistettu korkealaatuisesta materiaalista, joka varmistaa kestävyyden ja pitkäaikaisen käyttötyytyväisyyden.

Täydellinen lahja - Tämä tuote on loistava lahjaidea paitsi lapsille myös aikuisille. Tämä voi olla mukava yllätys jokaiselle muhkeiden ystävien rakastajalle.

korkeus: 50 cm

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
7490162
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,3 x 0,3 x 0,5 m, 2 kg
LEGO®-sarja
DUPLO
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
2 v
Tyyppi
Rakennussarjat

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€117.09
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.