10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

LEGO Overwatch 75975 Watchpoint: Gibraltar

Description

Overwatchin® fanille tuttu Overwatch raketti ja laukaisutorni muodostavat yhden pelin suosituimmista kartoista LEGO® Overwatch Watchpoint: Gibraltar 75975 -setin avulla! Kansainvälisesti arvostettuun tiimitoimintapeliin perustuvassa rakennussetissä on Overwatch raketti, joka jakautuu kahdeksi raketiksi, ja kolme Overwatchin hahmoa, mukaan lukien Pharah ja hänen raketinheittimensä, Mercy ja hänen Caduceus-sauvansa ja blasterinsa, Reaper ja hänen Hellfire Shotgun -haulikkonsa ja iso Winston-hahmoja hänen Tesla-tykkinsä. Nuorista on hauska leikkiä rakennettavalla raketilla ja Overwatchin sankareilla uniikkeine aseineen, ja aikuiset haluavat rakentaa tämän heti tunnistettavan keräilymallin ja panna sen näytteille pelikoneensa läheisyyteen kertomaan sitoutumisestaan peliin!
  • Sisältää Pharahin, Mercyn ja Reaperin minihahmot ja ison Winston-hahmon.
  • Overwatch® raketin voi jakaa kahtia niin, että kummassakin on ohjaamo. Pienemmässä raketissa on riittävän iso runko isolle Winston-hahmolle, sekä banaani- ja maapähkinävoipurkkielementtejä.
  • Overwatch® rakennuslelussa on laukaisualusta, joka tukee raketin pystysuoraan asentoon aivan kuten Watchpoint: Gibraltar -kartassa!
  • Overwatch® hahmojen aseina on Pharahin raketinheitin, Mercyn Caduceus-sauva ja Caduceus-blasteri, Reaperin Hellfire Shotgun -haulikot ja Winstonin Tesla-tykki.
  • Legendaarisen World of Warcraftin® luoneen Blizzard Entertainmentin Overwatch® on kerännyt nopeasti maailmanlaajuisen yhteisön intohimoisia faneja, jotka tuottavat animoituja online-sarjoja, sarjakuvia ja jännittäviä globaaleja e-urheilutapahtumia.
  • LEGO® Overwatch® rakennuslelusetit ovat täydellinen lahja suositun Overwatch pelin faneille.
  • Yhdistä 75970 Tracer vastaan Widowmaker -settiin ja luo vielä enemmän jännittävää Overwatch® toimintaa!
  • Rakettirakennuslelu on yli 5 cm korkea, 37 cm pitkä ja 19 cm leveä molemmat raketit yhdistettynä.
  • Laukaisualustarakennuslelu on yli 37 cm korkea, 22 cm leveä ja 22 cm pitkä.

Stores

Product is not available in any store.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.