10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

41403 LEGO® Friends: Mian leikkikuutio

€83.62€95.53-12%
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
10-11 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

LEGO® Friends Mian leikkikuutio (41403) herättää lapsen hoivavaistot.

Läpinäkyvän glitter-kannen sisäpuolella on miniatyyrimaailma lemmikkieläinten hoitoon.

Se on paras lahja eläimiä rakastaville lapsille, jotka innostuvat pienikokoisista leluista. Kaikki tämän eläinlääkärileikkisetin sisältämät osat ovat irrotettavia, joten lapset voivat nauttia rajattomasta mielikuvitusleikistä. Osat voi kiinnittää kuution pohjaan – palikat eivät enää häviä! Kuution voi jakaa kahtia niin,että lapset voivat jakaa eläinklinikan ystävän kanssa. Makupala jostain suuremmasta Tästä eläinlääkäriaiheisesta kuutiosta ilahtuvilla lapsilla on kerättävään neljä muutakin kuutioita. Jokaisessa kannettavassa lelussa on yllätyslemmikki, jonka väri on yllätys.

Katso miten lasten silmät syttyvät, kun he näkevät, mikä söpö lemmikki kuutiosta paljastuu! Pinottavassa lelussa on myös sivusaranat, jotka kiinnittyvät muihin kuutioihin hienoiksi kokoonpanoiksi. Esittele lapsille Heartlake Cityn maailma, johon lapset ovat lämpimästi tervetulleita. Sieltä he löytävät tärkeitä, itsensä kaltaisia ystäviä. ● Ilahduta lemmikkejä rakastavia lapsia mininukkesetillä, jonka parissa voi toteuttaa hoivavaistoja ja auttaa Miaa hoitamaan eläimiä. Lemmikkien hoito onnistuu kaikkialla, sillä osat on helppo pakata kannettavaan leluun. ● Mian leikkikuutio (41403) sisältää yhden keräiltävän eläinlääkärimininuken, lelulemmikin, rakennettavia eläinlääkäritarvikkeita, paljon mininukketarvikkeita ja tarra-arkin, jolla lapset voivat koristella klinikan haluamallaan tavalla. ● Lapset voivat irrottaa osia kuutiosta ja pakata ne mukaan matkalle. Kuution voi jakaa, kun haluat jakaa huvin ystävän kanssa –

sen voi myös pinota ja yhdistää muihin kuutioihin hauskoiksi koristeiksi. ● Lelu on mahtava yllätyslelu ja syntymäpäivä- tai joululahja 6 vuotta täyttäneille lapsille.

Keräiltävä mininukkelelu on täydellinen matkalelu pienille lemmikkieläinten ystäville.

Helposti rakennettava setti sopii lapsille, jotka ovat vasta aloittamassa LEGO® rakentamista. ● Kuutio on 8 cm leveä ja 6 cm korkea.

Se mahtuu helposti reppuun tai käsilaukkuun, joten se on juuri sopiva matkalelu piristämään pitkiä matkoja. ● Tässä matkalelussa ei tarvita paristoja – leikit alkavat mielikuvituksen voimalla. .

Sillä kuka muistaa pakata paristot, kun olet lähdössä matkalle? ● Kaikkien LEGO® settien tapaan tässä hauskassa lelussa on selkeät, painetut ohjeet.

Helpot ohjeet on suunnattu 6 vuotta täyttäneille lapsille, joten rakennuspuuhat pääsevät alkuun ilman aikuisen apua. ● Tutustuta lapset ystävyksiin Heartlake Cityssä.

Se on jännittävien mielikuvitusleikkien ja upeiden ystävyyssuhteiden kaupunki, jossa lapset voivat tutkia kiinnostavia asioita ja seurata sydäntään unelmiensa toteuttamiseksi. ● Hauskat LEGO® lelut täyttävät alan tiukimmat standardit ja omat laatukriteerimme.

Tällä lelusetillä leikkivät lapset huomaavat, että palikat kiinnittyvät napakasti ja irtoavat helposti – kerta toisensa jälkeen. ● LEGO Group testaa LEGO® palikat ja osat kaikin kuviteltavissa olevin tavoin.

Varmistamme, että jokainen LEGO® rakennussarja täyttää maailman tiukimmat

turvallisuus- ja laatustandardit.

Muut ominaisuudet:

  • Koodi, sarja: 41403 LEGO® Friends;
  • Osien lukumäärä: 40
  • Ikäsuositus: 6-vuotiaille ja sitä vanhemmille lapsille

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
3529292
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,15 x 0,21 x 0,05 m, 0,1 kg
LEGO®-sarja
Friends
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei ole määritelty
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
6 v
Tyyppi
Rakennussarjat
GTIN
5702016618891

Stores

€83.62
€95.53
Availability
Available
Delivery time
10-11 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.