10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

71394 LEGO® Super Mario -hahmosarjat - Sarja 3

3,0(6 reviews)
€53.24€54.33
(30-day lowest price: €54.33)
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
10-11 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Ilahduta lohikäärmeitä rakastavaa käsityöfania tällä erittäin siistillä LEGO® DOTS-laukkuun ripustetulla lohikäärme (41939) setillä! Tämä kestävä, korkealaatuinen leluasustepaketti antaa lapsille mahdollisuuden suunnitella ja koristella raivoisa lohikäärmeen riipus, joka sopii avainten pitämiseen tai ripustamiseen reppuun.

Mukautettavissa oleva itsensä ilmaisu
Tämä käytännöllinen käsityöpakkaus sisältää kuution, joka tarjoaa tilaa monille upeille malleille, renkaan sen kiinnittämiseksi Lapset voivat käyttää vaaleanpunaisia, sinisiä, sinivihreitä ja vaaleanpunaisia yksityiskohtia suunnitellakseen ainutlaatuisen lohikäärmeen. Luovuuden kehittämiseksi he voivat hankkia Lisa -DOTS - 4 -sarjan osapussin (41931 - myydään erikseen) ja luoda kaikenlaisia uusia kasvoja ja malleja.

Sopii lapsille, jotka ovat kiinnostuneita käsityöstä
Lapset voivat mukauttaa pussiriipusta, muuttaa lohikäärmeen ilmeitä ja jakaa sitten mallinsa ystävien kanssa. Hauska pieni säkkiriipus yhdistää lapsen kiinnostuksen käsityötaitoon ja itseilmaisuun, joka sopii inspiroivaksi palkinnoksi luovasta leikistä, vain lahjasta tai lomalahjasta.

  • Yllätä lapsesi tällä hurjalla LEGO® DOTS -laukun ripustuslohikäärmesarjalla (41939), jossa on kestävä koukkukuutio, yksityiskohtien poistaja ja paljon värikkäitä yksityiskohtia.
  • Lapset voivat koristella pussiriipusta pakkauksen suunnitteluideoilla tai kehittää luovuus- ja suunnittelutaitojaan luovia kuvioita itse.
  • Mukana tulevat yksityiskohdat ovat hienoja koristeita. Jotta muotoilu olisi entistä hauskempaa, lapset voivat käyttää myös osia muista käsityöpaketeista ja -pusseista, kuten Lisa -DOTS - Series 4 (41931 - myydään erikseen).
  • Jokaisen lapsen pitäisi tykätä tästä laukun riipuksesta. Setti on aivan kuin lahja tai ylimääräinen lomalahja, ja riipus sopii avainten pitämiseen tai sopii mihin tahansa laukkuun, jota 6-vuotiaat tai vanhemmat pojat ja tytöt voivat kantaa.
  • Luova käytännöllinen peli joka päivälle Jokainen laukku riipus on 4 cm korkea ja 3 cm leveä ja syvä, mikä tekee siitä kestävän ja antaa hyödyllisen pienen bonuksen tai yllätyslahjan jokaiselle lapselle.
  • Anna käsityöstä kiinnostuneille lapsille mahdollisuus luoda ja käyttää LEGO® DOTS -sarjoja. Tämä söpö lohikäärme tarjoaa lapsille ainutlaatuisia mukautusvaihtoehtoja, jotka lisäävät heidän luottamustaan pelin aikana.
  • LEGO® DOTS -sarjat tarjoavat loputtomia luovia mahdollisuuksia ja kannustavat lapsia ilmaisemaan itseään luomalla ja suunnittelemalla hyödyllisiä käsitöitä, tuoden LEGO -leikkiä muille lapsille.
  • LEGO® -osat täyttävät alan korkeimmat standardit ja varmistavat tasaisen laadun ja yhteensopivuuden sekä lohkojen turvallisen liitännän ja erottamisen aina - vuodesta 1958 lähtien.
  • • LEGO® -lohkot ja osat pudotetaan, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan. Näin voit olla varma, että ne täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit.
  • Kannusta luomaan kannettava ratkaisu, jossa on loputtomasti muokattavissa oleva laukkukotelo.
  • Kehitä suunnittelutaitojasi luovuuden avulla, joka on hankittu mahdollisuuksien rikkaiden käsityötaitojen avulla.
  • Luo kuvioita tämän sarjan tiedoista tai lisää tietoja muista pelisarjoista.
  • Ilahduta käsityön harrastajia tällä hauskalla pussikorulla.
  • Kestävä muotoiluvaruste, jonka lapset voivat suunnitella uudelleen haluamallaan tavalla.
  • Jokainen LEGO® DOTS -sarja tarjoaa jännittäviä aktiviteetteja sekä yhdessä että yksin.
  • DOTS -sarjojen avulla lapset voivat ilmaista itseään ja nauttia leikkimisestä LEGO® -palikoilla.
  • LEGO® -osat täyttävät tiukat laatustandardit, joiden ansiosta ne toimivat aina.
  • LEGO® -komponentit täyttävät tiukat maailmanlaajuiset turvallisuusvaatimukset.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
1284743
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,28 x 0,1 x 0,26 m, 0,5 kg
LEGO®-sarja
Super Mario
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei ole määritelty
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
16 v
Tyyppi
Rakennussarjat
GTIN
5702016912838

Stores

€53.24
€54.33
Availability
Available
Delivery time
10-11 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
piipoo
Pii Poo
€4.50
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.