10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

75980 Lego® Attack of the Rabbit's Lair

5,0(68 reviews)
€209.01
(30-day lowest price: €209.00)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
hobbyhall
Go to store
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

LEGO® Harry Potter™ Attack of the Rabbit's Lair (75980) tarjoaa mielikuvituksellisia roolipelimahdollisuuksia yhdessä koko Harry Potter -saagan dramaattisimmista kohtauksista.

Polttavatko kuolonsyöjät Kaninpesän?
Weasleyn perheen talossa, Rabbit Housessa, on niin paljon tekemistä ja tutkittavaa, että tämän yksityiskohtaisen nukkekodin toinen puoli avautuu, jolloin lapsilla on runsaasti tilaa leikkiä. Mukana on kahdeksan minifiguuria, joten voit aloittaa pelaamisen heti. Kun lapset esittävät uudelleen kuuluisan kohtauksen, jossa pahat kuolonsyöjät Bellatrix Lestrange ja Fenrir Greyback hyökkäävät, setin tulielementtejä voidaan käyttää simuloimaan rakennusta tuhoavaa tulipaloa.

Harry Potter -lahjojen valitseminen lapsille
Jos etsit siistiä rakennuslelua, LEGO Harry Potter -sarjat perustuvat suosittujen elokuvien toiminnantäyteisiin kohtauksiin. Nämä sarjat tuovat Harry Potterin taianomaisen maailman lasten ulottuville keräiltävien minifiguurien, tuttujen toimintakohtausten ja poikkeuksellisten ominaisuuksien ansiosta.

  • Lapset voivat herättää ilkeän taianomaisen maailman henkiin erityisellä LEGO® Harry Potter™ -nukkekodilla Attack of the Bunny Rabbit (75980), kun he esittävät joulun juhlallisuudet ja pelottavan tulipalohyökkäyksen taloon.
  • Setti sisältää kahdeksan LEGO®-minifiguuria (Ron, Ginny, Arthur ja Molly Weasley™, Nymphadora Tonks, Bellatrix Lestrange, Fenrir Greyback ja Harry Potter™) sekä erilaisia ominaisuuksia ja lisävarusteita sekä erityisiä tulipaloesineitä.
  • Lapsilla on paljon hauskaa, jännitystä ja seikkailua, kun he tutkivat mahdollisuuksia täynnä olevaa Weasleyn taloa ja taistelevat pahoja kuolonsyöjiä vastaan, jotka yrittävät sytyttää talon tuleen saadakseen Harryn kiinni.
  • Tämä keräilykelpoinen LEGO® Harry Potter™ -nukkekoti on loistava syntymäpäivä- tai joululahja. Se kiehtoo ja ilahduttaa vähintään 9-vuotiaita poikia ja tyttöjä ja innostaa heitä keksimään loputtomia maagisia rooliseikkailuja.
  • Weasleyn perheen talo on 34 cm korkea, 22 cm leveä ja 18 cm syvä. Leikkisarjan koko ja yksityiskohtiin kiinnitetty huomio tekevät siitä sopivan käytännön leikkeihin, ja se näyttää myös silmäänpistävältä minkä tahansa lapsen huoneessa.
  • Tämä siisti rakennuslelu ei tarvitse paristoja, joten lapset voivat nauttia Harry Potter™ -aiheisista taikaseikkailuista, jotka eivät koskaan lopu kesken.
  • Pakkauksen mukana toimitetaan yksinkertaiset ja selkeät ohjeet, joten lapset voivat heti aloittaa palkitsevan rakennusprosessin ja luovan leikin.
  • LEGO® Harry Potter™ -lelut sisältävät suosikkihahmoja, erikoisia ominaisuuksia ja suosittujen elokuvien toimintakohtauksia. Nämä ovat täydellisiä lahjoja jokaiselle lapselle, joka haluaa päästä mukaan elokuvan taikaan.
  • LEGO®-leikkisarjat täyttävät alan korkeimmat standardit, mikä tarkoittaa, että jokainen rakennuspalikka on aina tasalaatuinen, yhteensopiva ja helppo liittää ja irrottaa (ei tarvita taikuutta!) - vuodesta 1958 lähtien.
  • LEGO®-palikoita ja -osia pudotetaan, kuumennetaan, ruhjotaan, väännetään ja analysoidaan. Voit siis olla varma, että ne täyttävät korkeimmat maailmanlaajuiset turvallisuusstandardit ja ovat täysin turvallisia pienelle noidallesi, velhollesi tai mogulillesi.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
10135058
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,58 x 0,12 x 0,48 m, 1 kg
LEGO®-sarja
Harry Potter
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei ole määritelty
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
9 v
Tyyppi
Rakennussarjat
Kiinnostuksen kohteet
Rakennukset
GTIN
5702016685527

Stores

€209.01
Go to store
Availability
Backorder
Delivery time
14-15 days
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.