10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

70419 LEGO® Hidden Side Haaksirikkoutunut katkarapuvene

3,9(16 reviews)
€87.99€99.99-12%
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
16-17 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Kutsu lapset hauskoihin kummitustenmetsästysseikkailuihin tämän LEGO® Hidden Side™ 70419 Haaksirikkoutunut katkarapuvene leikkisetin parissa. Tämä upea leikkisetti yhdistää rakennettavan LEGO mallin ja pelisovelluksen täysin interaktiiviseksi kokemukseksi. Lataa sovellus ja skannaa malli puhelimella, niin se herää eloon. Tämän LEGO Hidden Side setin parissa LEGO leikit saavat uuden ulottuvuuden. LEGO Hidden Side sisältää jatkuvia päivityksiä, taisteluita kunkin setin ainutlaatuisia pahiskummituksia vastaan, uusia ratkaistavia arvoituksia, jänniä etsittäviä asioita, voitettavia ja keräiltäviä kummituksia. Tässä lasten rakennuslelussa on lelukatkarapuvene, joka jakautuu kahtia, ja palikoista rakennettu kallio, jolla kummittelee. Lelu tulvii hienoja yksityiskohtia ja innostaa tuntikausiksi mielikuvitusleikkeihin. Kaksi sankariminihahmoa, kapteenin ja pojan kummittelevat minihahmot, söpö kummituskoirahahmo ja albiinoalligaattorin hahmo innostavat hauskoihin roolileikkeihin.
Lataa LEGO® Hidden Side™ sovellus ja osoita puhelimellasi Haaksirikkoutunutta katkarapuvenettä, niin lasten rakennussetti herää eloon ja paljastaa kätketyn puolen. Liikuttele puhelinta, niin löydät mallin alati muuttuvan kätketyn ympäristön.
Tässä lisättyä todellisuutta sisältävässä lasten lelussa on neljä minihahmoa: sankarit Jack Davids ja Parker L. Jackson, kapteeni Jonas ja hänen poikansa Jonas junior sekä Davidsin kummituskoira Spencer ja legendaarinen albiinoalligaattori tarinan toimintaleikkeihin.
Haaksirikkoutunut katkarapuvene -leikkisetissä on upea meriaiheinen katkarapuvene, joka jakautuu kahtia ja jonka voi yhdistää uudestaan, sekä palikoista rakennettu kallio kummittelua varten.
LEGO® Hidden Side™ setit sijoittuvat Newburyn kuvitteelliseen kaupunkiin, jossa kummitukset vainoavat ihmisiä ja rakennuksia, ja ne kutsuvat lapset jännittäviin seikkailuihin kummitustenmetsästyksen pariin. Seikkailuissa oikeat LEGO mallit yhdistyvät täysin interaktiiviseen lisättyä todellisuutta sisältävään leikkikokemukseen.
Rakenna setit leikkejä varten ja herätä ne sitten eloon tutkimalla settiä lisättyä todellisuutta sisältävän sovelluksen avulla.
Katso LEGO® Hidden side™ sovelluksen läpi kuin ikkunasta upealle ja aavemaiselle kätketylle puolelle, jossa on ratkaistava haastavia mysteereitä sekä kukistettava kummituksia ja pahiskummituksia. Niitä on jokaisessa setissä.
Täydelliseen lisättyä todellisuutta sisältävään kokemukseen tarvitaan tabletti tai matkapuhelin,mutta laitteet eivät sisälly pakkaukseen. Yhteensopiva valittujen iOS- ja Android-laitteiden kanssa. Tarkista yhteensopivuus osoitteessa www.LEGO.com/devicecheck. Lasten on pyydettävä lupa ennen internetin käyttöä.
Saarihaaksirikko on 19 cm korkea, 24 cm pitkä ja 12 cm leveä.
Katkarapuvene on 15 cm korkea, 8 cm leveä ja 18 cm pitkä.

Osia 310 kpl
Ikäsuositus 7+
Varoitus! Ei sovellua alle 3-vuotiaille lapsille!

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
1282308
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,28 x 0,1 x 0,26 m, 0,5 kg
LEGO®-sarja
HIDDEN SIDE
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei ole määritelty
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
7 v
Tyyppi
Rakennussarjat
Kiinnostuksen kohteet
Laivat

Stores

€87.99
€99.99
Availability
Available
Delivery time
16-17 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
karkkainen
Kärkkäinen
€25.90
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.