10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
LEGO

60261 LEGO® City Keskuslentokenttä

4,9(16 reviews)
€38.90
(30-day lowest price: €169.19)

Description

Jännittävä "LEGO® City" Keskuslentokenttä -setti lapsille!

Lelulentokoneista kiinnostuneet rakastavat tätä "LEGO® City" -rakennuspeliä, joka sisältää lentokentän terminaalin, matkustajakoneen, pakettiauton, bensiiniauton ja 6 hahmoa.

Valmistaudu lomatunnelmaan tämän upean LEGO® City Central Airport Kitin avulla! Mihin maahan matkustat? Älä unohda lentolippuasi! Osta välipaloja ruoka- ja juomakioskista. Tarkista sitten matkatavarasi ja mene lähtöselvitykseen. Ennen kuin nouset lentokoneeseen, tarkkaile, kuinka työntekijä lastaa matkalaukut lentokoneeseen. Nyt istu alas, lepää ja ole valmis lentämään.

Lapset rakastavat tämän inspiroivan LEGO City Central Airport (60261) -leikkisetin lomatunnelmaa. Yksityiskohtaisen terminaalirakennuksen lisäksi se sisältää polttoaineauton ja matkalaukkuauton. Lapset saavat rakentaa myös upean tilauslentokoneen, jossa on tilaa lentäjän ja matkustajan minihahmoille! Kun koulutettu lentokenttähenkilökunta pitää pyörät pyörimässä, lapset voivat nauttia innostavista lentomatkoista ja lomaseikkailuista vuoden jokaisena päivänä. Upea rakennuslelusetti lapsille: Tässä lelusarjassa, joka on suunniteltu yli 4-vuotiaille lapsille, on yksinkertaiset, painetut rakennusohjeet ja erityinen aloituspalikkaosa, joka auttaa taaperoita rakentamaan LEGO-lelujaan ylpeänä. Lisäksi ilmaisen LEGO Building Instructions -sovelluksen voi ladata älypuhelimiin ja tabletteihin. Se sisältää interaktiiviset Instructions PLUS -rakennusohjeet, jonka upeilla zoomaus- ja kiertotyökaluilla LEGO rakentaminen on lasten leikkiä. LEGO City Lentokenttä -teeman lelut ovat viihdyttäviä rakennus- ja leikkikokemuksia. Ne sisältävät realistisia kulkuneuvoja, yksityiskohtaisia tarvikkeita ja hauskoja hahmoja, jotka innostavat loputtomiin, hauskoihin roolileikkeihin.

• Tämä lentokentän rakennussarja on loistava ensiaskel LEGO® Cityn jännittävään maailmaan. Neljä vuotta täyttäneille lapsille tarkoitettu lelu on suunniteltu innostamaan luoviin, omatoimisiin leikkeihin, jotka pohjautuvat tosielämästä tuttuihin tilanteisiin. 
• Mitä laatikossa on? Setti sisältää tilauslentokoneen, yksityiskohtaisen lentokenttäterminaalin, polttoaineauton ja matkalaukkuauton sekä lentäjän, kahden lentokenttätyöntekijän ja kolmen matkustajan minihahmot. Lisää vain ripaus mielikuvitusta, ja rajaton hupi voi alkaa! 
• Tämä lentokenttälelu sisältää terminaalirakennuksen, jossa on lähtöselvitystiski, tilauslentokoneen, jossa on tilaa lentäjän ja kolmen matkustajan minihahmoille, sekä polttoaineauton ja matkalaukkuauton. Se on mainio lahja mielikuvitusleikkejä rakastaville lapsille. 
• Tämä LEGO® City Keskuslentokenttä (60261) rakennuslelu sopii hienosti joulu-, syntymäpäivä- tai yllätyslahjaksi lelulentokoneista innostuville 4 vuotta täyttäneille pojille ja tytöille. Perusrakennustaidot riittävät. Vain minimaalinen rakennusosaaminen riittää. 
• Valmiiksi rakennettuna LEGO® City Keskuslentokentän terminaalirakennus on 16 cm korkea, 24 cm leveä ja 9 cm pitkä. Tilauslentokone on 10 cm korkea, 21 cm pitkä ja 20 cm leveä. 
• Tarvitseeko tämä pelisarja paristoja? Ei. Pienten lasten mielikuvitus riittää. Avaa vain laattapussit ja peli alkaa! 
• Laatikko sisältää ohjeet tämän sarjan rakentamiseen 4-vuotiaille lapsille. Vaihtoehtoisesti voit ladata Instructions PLUS -sovelluksen, joka on osa ilmaista LEGO® Building Instructions -sovellusta ja jossa on zoomaus- ja pyöritystyökaluja, joiden avulla lapsista voi kehittyä mestarirakentajia. 
• Herätä eloon LEGO® City Lentokenttä teeman settien hupi ja jännitys. Monipuoliset rakennukset, upeat ajoneuvot ja hauskat hahmot innostavat loputtomiin, luoviin leikkeihin, kehittävät lasten fyysisiä taitoja ja vahvistavat itseluottamusta.
• Kaikki LEGO® City Lentokenttä teeman lelusetit täyttävät alan tiukimmat standardit ja laatukriteerit. Varmistamme, että kaikki LEGO palikat ja osat ovat tasalaatuisia, yhteensopivia ja kiinnittyvät ja irtoavat helposti, joka kerta. 
• LEGO® -lohkot ja osat pudotetaan, kuumennetaan, murskataan, kierretään ja analysoidaan. Näin voit olla varma, että jokaisen lapsen rakennussarja täyttää korkeimmat maailmanlaajuiset turvallisuus- ja laatustandardit.

Muut ominaisuudet:

  • Koodi, sarja: 60261 LEGO® City Airport 
  • Palapelin kappaleiden määrä: 286
  • Suositeltu ikä: alkaen 4 vuotta.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

LEGO™

LEGO™ perustaja Ole Kirk Christiansen perusti Billundiin puulelutehtaan vuonna 1932, mutta legendaariset LEGO™-palikat lanseerattiin tammikuussa 1958. Vaikka LEGO™-palikat ovat jo iäkkäitä ja niiden muoto ja muotoilu ovat muuttuneet, 1950-luvun LEGO™-palikat voidaan edelleen yhdistää nykypäivän palikoihin. Christiansenin LEGO™-palikoista tuli pian yksi maailman suosituimmista leluista. Palikat valmistetaan Tanskassa, Tšekissä ja Meksikossa. Myymättömät palikat poistetaan yleensä markkinoilta ja sulatetaan uudelleen uusiksi palikoiksi - vain 1 % palikoista jää kierrättämättä. Tällä hetkellä valmistetaan yli 2 400 erimuotoista LEGO™-palikkaa.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Varoitus!

Jos lelussa on pieniä osia, se ei sovellu alle 3-vuotiaille lapsille. Ole varovainen pienten osien kanssa, jotka voivat irrota, sillä lapsi voi tukehtua! Kaikki pakkausmateriaalit ja lelun osat eivät kuulu leluun, joten ne on poistettava ennen lelun antamista lapselle. Käytä aikuisen valvonnassa.

Specifications

General
Tuotekoodi
1283258
Kategoria
LEGOT ja rakennuslelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,47 x 0,28 x 0,06 m, 0,8 kg
LEGO®-sarja
City
Paristokäyttöinen
Ei
Vaaditut paristot
Ei ole määritelty
Älylaite
Ei
Tuotemerkki
LEGO®
Suositeltava ikä alkaen
4 v
Tyyppi
Rakennussarjat
Kiinnostuksen kohteet
Lentokoneet
GTIN
5702016617955

Stores

€38.90
Go to store
Availability
Out of stock
hobbyhall
Hobby Hall
€176.04
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.