10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more

Chevalier Pointer Pro Chevalite takki

€490.00
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

Pointer Pro Chevalite Jacket Men – Kätevä Kolmikerroksinen Metsästystakki Kierrätetystä Polyesterista
Pointer Pro Chevalite Jacket Men on kätevä kolmikerroksinen metsästystakki, joka on valmistettu harjatusta ja joustavasta kierrätetystä polyesteristä. Tämä takki on vedenpitävä ja tuulenpitävä. Vesipilari: 20 000 mm ja hengittävyys: 20 000 g/m²/24h. Vaatteen rakenne yhdessä tuulen- ja vedenpitävän PFAS-vapaan Chevalite-kalvon ja teipattujen saumojen kanssa varmistaa, että pysyt kuivana sateisella säällä. Tämän materiaalin vettähylkivyys on myös PFAS-vapaa. Hartioiden ja rintakehän kontrastikangas on erityisen vettähylkivä.

Pointer Pro Jacket Men -takissa on useita käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten tukeva huppu kaksisuuntaisella säädöllä, joka saa hupun istumaan tiiviisti pään ympärille yhdellä kädenliikkeellä. Hupun lippa on vahvistettu lisäsuojaksi kovassakin säässä. Edessä on vettähylkivä kaksisuuntainen YKK-vetoketju, jonka takana on tuulilista.

Kainaloissa on suuret vetoketjulliset tuuletusaukot. Pointer Pro Metsästystakissa on monia käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten antennilenkit erittäin kestävästä materiaalista kummallakin olkapäällä. Rinnassa on kaksoisradiotaskut ja kaksi tilavaa vetoketjullista rintataskua. Radio- ja rintataskujen sisäpuolella on läpiviennit korvanappien johdoille, joten voit vetää johdon vaatteen sisäpuolelle, jolloin se ei kastu eikä roiku kasvojen edessä. Takissa on sisätasku, joka suljetaan vetoketjulla.

Takissa on kaksi tilavaa etutaskua, jotka suljetaan vettähylkivillä vetoketjuilla. Takana on tilava selkätasku. Takki on suunniteltu aktiiviseen liikkumiseen ergonomisen muotonsa ja esimuotoiltujen hihojen sekä pehmeän ja joustavan materiaalin ansiosta. Hihansuut säätyvät helposti tarranauhalla, ja niissä on joustavat sisämansetit peukalonrei’illä, jotka istuvat tiiviisti ranteiden ympärille ja pitävät sinut lämpimänä, vaikka tuulee ja sataa. Tämän kuoritakin leveyttä voi säätää helman kiristysnyörillä.
GTIN
808491183574

Stores

karkkainen
Kärkkäinen
€490.00
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.