10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Fenix

Fenix WT16R -työlamppu

4,0(1 review)
€70.47€80.87-13%
(30-day lowest price: €79.58)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
7-11 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Return fee applies, 90 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Fenix ​​​​WT16R on monipuolinen työpajataskulamppu, joka lähettää fokusoitua tai hajavaloa 300 lumenin virtauksella, varustettu magneettikiinnikkeellä, teräspidikkeellä, akun varaustason ilmaisimella ja USB-C-pikalataustoiminnolla.
Toimivuutensa, helppokäyttöisyytensä ja vauriokestävyytensä ansiosta WT16R-taskulamppu sopii täydellisesti teollisuuteen, rakentamiseen ja kaikkiin töihin, jotka vaativat vapaita käsiä.

Työpajan taskulamppu


Ammattikorjaamon taskulampun tulee täyttää kolme perusedellytystä: sen tulee olla vaurioita kestävä rakenne, riittävä valomäärä ja mahdollistaa taskulampun asentaminen siten, että se valaisee työpaikan optimaalisesti. Fenix ​​​​WT16R:n runko on valmistettu polykarbonaatista, mikä tekee taskulampusta putoamisen ja mekaanisten vaurioiden kestävän, mutta myös valon kestävän. Sisäänrakennetun akun ansiosta taskulamppu painaa vain 129 g, joten voit jopa unohtaa sen läsnäolon vyöllesi tai taskuun.
Runko on muodoltaan kuutiomainen, joten se ei luiskahda kädestä, se on erittäin kätevä ja mukava käyttää. Jokaisen työpajavalaisimen toivottuja ominaisuuksia ovat asennuksen helppous ja yleiskäyttöisyys. Siksi Fenix ​​​​WT16R käyttää kaksinkertaista kiinnitysjärjestelmää, eli kiinteää teräspidikettä, jonka avulla voit käyttää taskulamppua työkaluvyössä, haalareissa tai laukussa, ja magneettipaneeleita, jotka mahdollistavat nopean kiinnityksen teräspintoihin. Tämän toiminnon avulla voit asettaa valon haluamaasi kulmaan, mikä tekee siitä täydellisen kaikentyyppisiin korjauksiin, tarkastuksiin ja vaikeapääsyisten paikkojen valaistukseen.

Keskitetty vai hajavalo?


Valonlähteenä on kaksi Cree XP-E2 -LEDiä (keskitetty valo) ja sivussa oleva COB LED -paneeli, joka lähettää hajavaloa. COB (Chip-on-Board) -tekniikka mahdollistaa suuremman tiheyden LED-matriisissa, mikä johtaa suurempaan intensiteettiin ja hajavalon tasaisempaan. Tarkennetussa valossa, jonka enimmäiskantama on 115 m, on 3 kirkkaustasoa: maksimi 300 lumenia, keskitaso 100 lumenia ja matala 30 lumenia. Hajavalotilassa käyttäjä voi käyttää seuraavia tiloja: maksimi 300 lumenia, matala 100 lumenia ja keltainen salamavalo, joka voi toimia varoitusvalona esim. häiriöstä tai vaaravyöhykkeestä.
Työstä riippuen voimme valita suuremman kantaman valon tai paremmin hajallaan olevan valon suoraan edessämme olevaan tilaan, joten taskulamppu sopii erinomaisesti työpajoihin, rakennustarkastuksiin, teollisuuteen jne. Taskulamppu kytketään päälle ja tilat vaihdetaan sivukytkimellä, jossa on sisäänrakennettu akun varaustila.

Akku USB-C-latauksella


Taskulamppujen virtalähteenä valmistaja käytti 3,7 V:n Li-Po-akkua, jonka kapasiteetti oli 2000 mAh. Käytetty akku mahdollistaa valmistajan tietojen mukaan lähes 4 tunnin käytön 300 lumenin maksimitilassa tai jopa 30 tuntia matalalla 30 lumenin teholla. Lisäksi akun varaustason ilmaisintoiminnon (LED sivukytkimessä) ansiosta voimme ohjata taskulampun toimintaa ja hallita jäljellä olevaa energiareserviä. Joka kerta kun painat kytkintä (taskulamppu sammutettuna), LED-valot ilmoittavat meille akun tilasta reaaliajassa. Kennoa ladataan USB-C-portin kautta. Täysi latausaika on vain 100 minuuttia (latausvirta 2A), mikä on erittäin tärkeää työskennellessä, joka vaatii jatkuvaa valaistuksen käyttöä.
Taskulampussa on käänteisen napaisuuden suojaus, kytkinlukko ja muistitila. Tämä toiminto muistaa ja sytyttää taskulampun viimeksi käyttämässämme tilassa ennen taskulampun sammuttamista.
 
TEKNISET TIEDOT:

  • Tilojen lukumäärä: 6

  • Max työaika [h min]: 30 h

  • Suurin valovirta [lm]: 300

  • Suurin kantama [m]: 115

  • Diodityyppi: Cree™ XP-E2

  • IP-tiiveysluokka: IP66

  • Kennojen virtalähde: sisäänrakennettu akku

  • Virtalähde: USB-C-portti

  • Suurin valovoima [jatkoa]: 3200

  • Putoamisvastus [m]: 1

  • Kokonaispituus [mm]: 127

  • Paino [g]: 129

  • Takuuaika: 2 vuotta valmistajalta

  • Valmistaja: Fenixlight Limited, Kiina

  • Sarja: WT

  • EAN: 6942870307886

  • Toimittajan koodi: WT16R

CE -vaatimustenmukaisuusmerkki on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote täyttää siihen sovellettavien Euroopan komission direktiivien vaatimukset.

Specifications

General
Tuotekoodi
13499203
Kategoria
Taskulamput ja valonheittimet
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,2 x 0,3 x 0,2 m, 1 kg
Paino
129 g
Tuotemerkki
Fenix
Tyyppi
Taskulamput
Mukana tuote
Kyllä
Mitat
Ei ole määritelty
GTIN
6942870307886
MPN
911153

Stores

€70.47
€80.87
Availability
Available
Delivery time
7-11 days
Returns
Return fee applies, 90 days
Return conditions
€72.90
Go to store
Availability
Available
hobbyhall
Hobby Hall
€74.19
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.