10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more

Grizzly E 1x8 sähkömaastopyörä 29", 48cm, grafiitti

€2,999.00
halpahalli
Go to store
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

Madison Grizzly E on todella väkevällä (80 Nm) keskiövetoisella OLI Move plus -moottorilla ja todella isolla 630 Wh akulla varustettu sähkömaasturi moneen käyttötarkoitukseen. Grizzly E soveltuu loistavasti maastoon poluille, kaikenlaisille retkille tai vaikka työmatkoille. Kevyen alumiinirungon ja modernin runkogeometrian ansiosta pyörä on uskomattoman ketterä ja hauska ajaa. Luotettava Grizzly E -sähkömaastopyörä on aina täysillä mukana seikkailuissasi. Täysin integroidun akun ansiosta pyörän painopiste on mahdollisimman alhaalla. Akku on myös helppo irrottaa kädenkäänteessä. Sähköpyörän näyttö on selkeä ja kaikkia toimintoja ohjataan kätevästi tankokytkimestä.

Maastoajoon suunniteltu uuden sukupolven Microshift Acolyte 1x8 -voimansiirto Xpress-vaihtimella on todella täsmällinen ja nopea. Laajan välitysalueen 1x-voimansiirto on testatusti paras kaikilla osa-alueilla. Tehokkaat hydrauliset levyjarrut pysäyttävät vauhdin nopeasti ja turvallisesti kaikissa olosuhteissa. Tasokas Suntour XCT -joustohaarukka 100 mm, hydraulisella lukolla tasoittaa maaston epätasaisuuksia. Joustohaarukka on helppo lukita, jos ajat pyörällä paljon esim. tasaisella asfaltilla. Leveät Mitas Cheetah 29"x2.35 -renkaat rullaavat kevyesti ja antavat loistavan pidon maastosta riippumatta. Leveähkö, oversize ohjaintanko ja kannatin lisäävät ajamisen vakautta ja jämäkkyyttä. Kaikissa sähköpyörän komponenteissa on panostettu laatuun ja ajomukavuuden maksimoimiseen. Pyörän varusteluun kuuluu flat-polkimet, säädettävä seisontatuki, soittokello ja heijastimet.

OLI-sähköavustusjärjestelmä
Italialainen OLI valmistaa erilaisia sähköisiä komponentteja maailman haastavimpiin olosuhteisiin syvälle kaivoksiin ympäri maailmaa. OLIn sähkömoottorit suunnitellaan, valmistetaan ja testataan Italiassa. Kaikilta komponenteiltaan laadukas Oli-sähköavustusjärjestelmä on erittäin varmatoiminen ja suunniteltu kestämään myös pohjolan vaativia olosuhteita. Takuuaika on 2 vuotta.

Oli Move plus on erittäin kevyt ja kompakti sähkömoottori. Keskiövetoinen momentintunnistimella varustettu moottori on painopisteeltään optimaalinen ja seuraa saumattomasti käyttäjänsä ajoa antaen mahdollisimman kevyen sekä luonnollisen ajotuntuman. OLI Move plus avustaa tehokkaasti 80 Nm voimalla, mikä tekee ajamisesta helppoa ja mukavaa kaikissa olosuhteissa.
Lisää

Specifications

General
Tuotekoodi
614743805
EAN
6418641072432
Tuotetakuu (kk)
24
Väri
Grafiitti
Materiaali
HiTen
Pakkauspituus (mm)
1930
Pakkausleveys (mm)
240
Pakkauskorkeus (mm)
1250
GTIN
6418641072432

Stores

€2,999.00
Go to store
Availability
Available
Delivery time
2-4 days
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.