10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Galaxia

Piirustus- ja taidesarja GALAXIA, 145 kpl.

€52.06€53.12
(30-day lowest price: €53.12)
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
10-11 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

145 tuotetta Monikäyttöisyys Monipuolisuus Houkutteleva muotoilu Tuntikausia hauskaa Nesser Unicornilta

Tekniset näkökohdat vanhemmille:

Malli: Unicorn Painting Kit (Galaxia)

| Mitä sisällä:

28 opintopistettä

33 kynää

24 Öljypastellit

24 akvarellimaaleja

24 akryylimaaleja

2 akryylimaalisekoitinta

2 pyyhekumia kitkaa varten

1 Taistelu

2 kynää

4 harjaa

1 matkalaukku

| Aseta mitat:

23 x 34 x 9 cm

1,86 kg

| mitä saat

1 x 145 kpl yksisarvisten maalaussarja matkalaukkuun pakattuna

Aarre täynnä värejä: Kuvittele matkalaukku, jonka avattaessa sateenkaari lentää siitä ulos! Mallistomme sisältää kaikki maailman värit akvarelleista akryyliin ja pastelliin. Voit piirtää sateenkaarihevosia, avaruusraketteja tai mitä tahansa muuta mieleen tulevaa!

Hauskaa kaikille: Olitpa 5- tai 105-vuotias, kokoelmamme on kaikille! Tuo äitisi, isäsi, isoäitisi tai isoisäsi ja luo yhdessä perheen mestariteos. Se on hauskaa koko perheelle!

Magic Suitcase: Supermatkalaukkumme ei vain näytä hyvältä, vaan se on myös erittäin vahva! Voit ottaa sen mukaan minne tahansa - lomalle, mummolle tai piknikille. Ja kaikki taiteelliset aarteesi ovat turvassa ja käyttövalmiita aina, kun muusa osuu sinuun.

Kaikki käsillä: erikoisosien ansiosta löydät nopeasti etsimäsi. Punainen harja? On! Kultainen maali? Tämä myös! Kaikki on järjestetty hienosti, joten voit keskittyä luomiseen etsimisen sijaan.

Tietoja tuotemerkistä - GALAXIA™

Puolalaisen GALAXIA-tuotemerkin nuori taiteilijakotelo on etsimäsi standardin takuu. Tee tietoisia päätöksiä.

GALAXIA on ansainnut tunnustusta luotettavana elektroniikkalaitevalmistajana vuosien varrella tarjoamalla tuotteita, jotka ovat ansainneet tunnustusta monien tyytyväisten asiakkaiden keskuudessa. GALAXIA-laitteet takaavat laadun, luotettavuuden ja erinomaisen vastineen rahalle.

Täydellinen taiteilijasarja: sarjamme avulla olet kuin todellinen taiteilija, jolla on oma studio. Täällä voit piirtää, maalata ja luoda jopa 145 erilaista aarretta. Joten pue esiliina päälle, ota sivellin ja näytä luomuksesi maailmalle!

Värikkäät matkalaukut: Voit valita, pitävätkö he mieluummin vaaleanpunaisesta matkalaukusta, kuten karamelliprinsessa, vai sinisestä kuin syvästä valtamerestä. Jokainen niistä kätkee upeiden taiteilijoiden salaisuudet, ja lisäksi ne näyttävät upeilta!

VÄRIVÄRISARJA LAPSILLE GALAXIA

145 KOHTA + matkalaukku

Tämä täydellinen taidesarja sopii aloittelijoille ja edistyneille taiteilijoille, jotka haluavat parantaa maalaustaitojaan. Setti sisältää peräti 145 esinettä, mukaan lukien akvarelli- ja öljyvärit, erikokoiset siveltimet, hiililiidut, pyyhekumit, tussit ja paljon muuta.

Setin EDUT

KÄYTÄNNÖLLINEN matkalaukku - valmistettu alumiinista

Yleisyys - lapsille ja aikuisille

HELPPO PÄÄSY - erilliset lokerot

ERI KOKOJA HARJAJA - 4 kpl

Galaxian lasten maalaussarja on täydellinen ratkaisu laajalle yleisölle ja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Tässä on esimerkkejä siitä, kenelle ja missä tämä tuote on hyödyllinen:

Nuoret taiteilijat kotona: Ihanteellinen lapsille, jotka rakastavat piirtää, maalata ja tutkia erilaisia ​​taiteellisia tekniikoita. Sarjan avulla he voivat kehittää taitojaan ja luovuuttaan mukavasti omassa kodissaan.

Koulut ja päiväkodit: Opettajat voivat käyttää tätä sarjaa järjestääkseen taidetunteja, auttaen oppilaita löytämään kykyjä ja ilmaisemaan itseään taiteen avulla. Sarja on niin leveä, että voit työskennellä suuremmissakin ryhmissä.

Syntymäpäivät ja juhlat lapsille: Galaxia-maalaussetti on loistava idea syntymäpäivälahjaksi tai vetonaulaksi lasten tapahtumiin. Tämä mahdollistaa luovat maalaustyöpajat, jotka ovat hauskoja ja opettavia.

Perhejuhlat ja retket: Setti soveltuu myös perhematkoille, piknikille tai lomamatkoille. Se on helppo kuljettaa, joten voit viettää luovaa aikaa perheesi kanssa eri paikoissa.

Taideterapia: Maalaamista käytetään usein lasten ja aikuisten terapiana, joka auttaa ilmaisemaan tunteita ja selviytymään stressistä. Galaxia-sarjaa voidaan käyttää terapeuttisissa laitoksissa tai taideterapiapajoissa.

Lahja nuorille tutkimusmatkailijoille: Vanhemmille tai sukulaisille, jotka etsivät inspiroivia lahjoja, maalaussarja on loistava valinta. Se ei ole vain hauskaa, vaan myös sijoitus lapsen taitojen ja kädentaitojen kehittämiseen.

Galaxia-maalaussarja on monipuolisuutensa ja käytännöllisyytensä ansiosta hyödyllinen erilaisissa tilanteissa ja eri käyttäjäryhmille tukemassa luovaa kehitystä i.r tarjoaa tuntikausia hauskaa.

Piirustussarjat

Laaja valikoima valmiita piirustussarjoja mahdollistaa keskittymisen piirustustaitojen parantamiseen, sen sijaan, että tuhlaisit aikaa työkalujen keräämiseen ns. kynä kynältä. Tarpeistasi riippuen voit valita erikoissarjan, joka sisältää joko erisävyisiä lyijykyniä, maaleja tai sitten huopakyniä. Vai tarvitsetko täydellisen sarjan, joka sisältää kaikki edellä mainitut työkalut? Valitse omasi ja anna lahjakkuutesi loistaa.

Specifications

General
Tuotekoodi
15637718
Kategoria
Taide- ja askartelutarvikkeet
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,64 x 0,38 x 0,39 m, 0,627 kg
Tuotemerkki
Galaxia
Tyyppi
Piirustussarjat

Stores

€52.06
€53.12
Availability
Available
Delivery time
10-11 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.