10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more

10x Lasipurkki 330 ml Säilöntäpurkit Jam Hunajahillot

€15.82€16.14
(30-day lowest price: €16.99)
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
11-12 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Universaali - 330 ml:n purkit ovat täydellinen ratkaisu kotitekoisiin vihannes- ja hedelmäsäilykkeisiin. Optimaalisen kapasiteetin ansiosta voit käyttää säilykkeitä helposti murehtimatta ruoan tuhlausta.

VAHINGOT KESTÄVÄ - säilykepurkit on valmistettu paksusta, korkealaatuisesta lasista. Ne kestävät korkeita lämpötiloja, joten sinun ei tarvitse huolehtia lasin halkeilusta palovamman ja pastöroinnin aikana.

VUOTO- 330 ml:n lasipurkissa on tiukasti irrotettavat korkit, jotka säilyttävät säilykkeiden säilyvyyden pidempään. Kannelliset purkit säilyttävät täydellisesti kaikki erikoisuudet ja suojaavat niitä ilmalta, kosteudelta ja hyönteisiltä.

RUOKIN TURVALLINEN – hillopurkit sopivat kosketukseen ruoan kanssa ja ovat terveydelle turvallisia. Ne eivät sisällä haitallisia ainesosia, jotka voisivat vaikuttaa negatiivisesti tuotteiden tuoksuun ja makuun.

HYÖDYLLINEN - 330 ml:n purkkeja voidaan käyttää keittiötuotepurkkeina tai pienten jälkiruokien purkkeina. Niitä voidaan käyttää myös läpinäkyvinä astioina pienille esineille.

TOIMINNALLINEN – purkeissa on erilliset kannet. Niitä voidaan käyttää suolakurkkujen, sienten, pasteiden, hillojen, hillojen, hillokkeiden, tinktuuroiden, hunajan sekä pasteettien, makkaroiden ja kuivatuotteiden valmistukseen. Kannellisia lasipurkkeja on tarjolla tarjouksessamme 10, 20, 50 tai 100 kappaleen erissä.

Valmistatko itse vihannes- ja hedelmäsäilykkeet? 330 ml:n lasipurkkimme ovat paras tapa säilyttää kotitekoisia säilykkeitä, kuten hilloja, säilykkeitä, hunajaa, marinoituja sieniä ja pasteetteja. Optimaalinen kapasiteetti mahdollistaa säilykkeiden helpon käytön pelkäämättä ruokahävikkiä. Tölkkien pienen koon vuoksi ne sopivat säilykkeiden tarjoiluun suoraan pöytään. Niitä voidaan käyttää myös lasisäiliöinä irtotuotteille: kookoshiutaleet, tee, yrtit tai mausteet.

Hammopurkkimme kestävät korkeita lämpötiloja. Siksi sinun ei tarvitse huolehtia halkeilusta palovamman ja pastöroinnin aikana, mikä helpottaa merkittävästi säilykkeiden valmistusta. Lisäksi metallikorkit antavat tölkeille tiukan sulkemisen, mikä lisää kotitekoisten tuotteiden tuoreutta entisestään. Sekä purkit että korkit ovat helppoja puhdistaa ja ne ovat konepesun kestäviä. Tärkeää on, että älä hankaa korkkeja pesun aikana, jotta sisäinen silikonikerros ei vaurioidu.

Mason-purkkien muotoilu on yksinkertainen. Niiden lasi on täysin sileä, mikä sopii täydellisesti useimpien sisätilojen estetiikkaan. Pienellä luovuudella voit käyttää niitä tee-se-itse-kotikoristeiden tekemiseen. Ne sopivat myös minijälkiruokien purkkeiksi. Korkilla varustettuja purkkeja, joiden tilavuus on 330 ml, on saatavana neljässä paketissa: 10, 20, 50 ja 100 kappaletta. Älä epäröi: kurkota kannellisia yleispurkkeja ja nauti suosikkisäilykkeidesi mausta!

Specifications

General
Tuotekoodi
11840173
Kategoria
Säilöntä
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,43 x 0,086 x 0,075 m, 0,16 kg
Kapasiteetti, l
0,33 l
Tyyppi
Purkit
GTIN
5903699452462

Stores

€15.82
€16.14
Availability
Available
Delivery time
11-12 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.