10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
AEG

AEG VX6-2-ECO Zwart

Description

DE STILLE STOFZUIGER
De AEG VX6-2-ECO is een stille stofzuiger met dezelfde kracht als zijn luidruchtige soortgenoten. Dankzij de vermogensregelaar stel je zelf eenvoudig de kracht in die je nodig hebt. Zijn binnenwerk en mondstuk zijn voorzien van geoptimaliseerde geluidsdemping, waardoor het geluidsniveau niet boven de 80 dB komt.
MOEITELOOS STOFZUIGEN
Stofzuigen is niet makkelijk als er meubels in de weg staan. De AEG VX6-2-ECO is uitgerust met flexibele zwenkwielen. Je manoeuvreert hem daardoor moeiteloos om tafels, stoelen en deuren. De zuigmond beschikt over een stootrand en aan de handgreep zitten de kieren– en meubelzuigmond bevestigd, waarmee je meubels, kieren en moeilijk bereikbare plekken schoon krijgt. Daarnaast wordt er ook een parketborstel meegeleverd, voor het grondig reinigen van harde vloeren. Het snoer is 9 meter lang, je stofzuigt daarmee meerdere kamers voor je van stopcontact moet wisselen. Tenslotte heeft het snoer van de VX6-2-ECO een snoerlengte van 9 meter lang en 2 parkeerstanden.
strongDit krijg je erbij:/strong DustPro Silent-zuigmond, Parketto Pro-parketborstel, kierenzuigmond, meubelzuigmond, stofzak, handleiding

Stores

Product is not available in any store.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.