10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Ecovacs

Ikkunanpesurobotit Fmart T8Pro 3800Pa AI 750mAh

€648.37
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
hobbyhall
Go to store
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

Kaksoislevyn kierre | 3800PA -imu | Jatka perimmäistä
Yksinkertainen ja kätevä, syvällinen puhdistus, turvallinen ja intiimi, älykäs suunnittelu, kaksoislevyn kiertäminen, rajan havaitseminen, korkea peittoalue vähemmän vuoto, bioninen käsin hankaaminen, tarkka esteiden välttäminen, korkea käyttöiän tehokkuus, korkea taajuus imeytymisteho, tehon katkaisu Adsorptio 20 20 , 20 Power -INF -adsorptio 20 enemmän kuin minuutti, ohut ja kevyt runko
, Syvyydessä puhdistuksessa, tarkka havaitseminen, tarkkuuden anti -törmäyksen, kaukosäätimen seinien kautta, ultra -hieno kuiturapu, kätevät kahvat, lasin vahvistaminen vahingoittamatta lasia, ergonomista suunnittelua, minimalistisen älykkyyden innovatiivisia haasteita. Käynnistä automaattinen ikkuna, yksinkertainen ja kätevä käyttö, ja koko perhe voi käyttää sitä.
3800PA -invertterin imu, innovatiivinen taajuusmuuntimen imu, rungon imun älykäs säätö, aloita erilainen imuvoima lasin lian asteen mukaan, lujuus on aivan oikea, poistaa tosiasiallisesti lasit lasista.
Single -LAYER / Double -leer / 3 -kerrokset / Multi -layer -lasi voidaan pyyhkiä. Lasin lisäksi voit puhdistaa myös kolmen ulottuvuuden tason esineet, kuten meikkipeilit, aurinkosuojat, seinätiilet ja puiset ovet.
Voi arvioida, suunnitella ja palata. Aloita se vain yhdellä napsautuksella, laita koneen automaattinen älykäs suunnittelupolku lasiin ja puhdista keula automaattisesti.
Päivittäinen puhdistus tehdään automaattisesti. Pyyhi raskas likainen lasi puhtaampi 2 kertaa. Seinä puhdistetaan kaukosäätimessä.
Kaksinkertainen levy ja kaksinkertainen imu, simuloi gektonin "vuorottelevan kiipeilyn" periaatetta, pyyhi se kiertäessään, poistamalla lasitahrat tehokkaasti ja Twist on Guan Jian, joka poistaa tahrat.
Hyväksy edistynyt anturilaite ja palaa automaattisesti, kun kone kulkee ikkunan reunaan. Älykäs esteiden välttäminen kohtaa ikkunan kahvan älykkään kääntymisen, ja hänen taitonsa ovat poikkeuksellisia.
Ultra -ohut runko on 8,1 cm, pelkäämättä suojapalkkia, vartalo on kevyempi ja muodikkaampi. Suojapalkista ei ole pelkoa, ja myös pieni ikkuna on sovellettavissa.
Erittäin hienoja kuitujen lukitus rättiä, erittäin likaisten, hienostuneiden rievujen lukituksen avaaminen, ominaisuuksilla, kuten pölynpoisto, värjäys, veden imeytyminen ja veden lukitus. Älä satuta lasia, ei hiuksia, kuivaa ja kosteaa käyttöä.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

ECOVACS

ECOVACS Robotics on ollut edistyksellisen kotirobotiikan innovaatio. ECOVACS on työskennellyt älykkään kotirobotiikan alalla yli 20 vuotta ja etsii jatkuvasti innovatiivisia tapoja, joilla robotit voivat helpottaa kuluttajien elämää. ECOVACS on kehittynyt visionäärisestä start-up-yrityksestä maailmanlaajuiseksi yhtiöksi, joka kehittää maailmanluokan robotteja kotien siivoamiseen ja ihmisten asumis- ja työskentelytapojen muuttamiseen. ECOVACS-robotteja on nyt saatavilla yli 80 maassa, ja yli 1 000 000 robottia on jo kodeissa ympäri maailmaa. ECOVACSin missio on robotti jokaiseen perheeseen, ja se rohkaisee kuluttajia elämään älykkäästi ja nauttimaan elämästä tyylikkäiden ja toimivien laitteiden avulla. ECOVACSin kotirobotiikka helpottaa elämääsi ja antaa sinulle mahdollisuuden viettää enemmän aikaa rakkaidesi kanssa ja tehdä rakastamiasi asioita. Uskomme, että ECOVACS-kotirobotiikasta, jonka ainutlaatuiset liikkuvuus- ja tilatietoisuustoiminnot mahdollistavat sen, tulee olennainen osa älykotia.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Specifications

General
Tuotekoodi
12889468
Kategoria
Ikkunapesurit ja ikkunanpesurobotit
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,5 x 0,5 x 0,4 m, 4 kg
Tuotemerkki
Ecovacs
Tyyppi
Ikkunanpesurobotit
Älylaite
Kyllä
Virtalähde
Akku
GTIN
9331525059671

Stores

€648.37
Go to store
Availability
Backorder
Delivery time
14-15 days
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.