10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more

Voiastia Voiastia kannella, kahvalla ja astialla

€14.89€15.19
(30-day lowest price: €14.87)
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
10-11 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Hyödyllinen KADAX-voipurkki, jota voidaan käyttää keittiössä aamiaiseksi, iltapäiväteetä, perhejuhliin, ystävien tapaamiseen tai voileipien valmistamiseen lapsille kouluun mukaan. Lisävarusteen avulla voit pitää kätevästi kädessä, jotta se ei rasvaa muita pöydällä olevia esineitä ja pitää tuotteen pohjan vakaasti, mikä helpottaa voin kauhaamista ja voileipien tai sämpylöiden levittämistä. Tämä yksinkertainen esine tekee aterioiden valmistamisesta paljon helpompaa.

Voiastia säilyttää voin tuoreuden ja maun ja samalla suojaa sitä pilaantumiselta. Tuotteen avulla voit kätevästi säilyttää ja tarjoilla voita, joka on kotitaloudessa käytettävä perusruokarasva. Kuutioina ostettuna se tulee tarjoilla esteettisesti, mutta usein se päätyy pöydälle pakkauksessa, johon se on pakattu, eikä oikein sovitettuun astiaan, mikä ei edistä aterioiden hygieenistä valmistusta ja kulutusta.

Tuote toimii loistavasti sekä keittiössä että ruokapöydällä. Sen avulla voit tehokkaasti tarjoilla voita vieraille, perheelle ja läheisille kotiruokien tai perhejuhlien yhteydessä. Suljettu voilautanen suojaa voita lialta, pilaantumiselta ja nopealta sulamiselta (erityisesti lämpiminä päivinä) säilyttäen sen maun ja esteettiset arvot tarjottaessa voileipiä lapsille tai tarjoiltaessa herkkuja pöydälle juhlien aikana. Voimme myös voivuoassa säilyttää voita jääkaapissa.

Läpinäkyvä materiaali, josta kansi on tehty, on kestävää ja helppohoitoista. Voiastian voi pestä astianpesukoneessa, mikä säästää aikaa ja energiaa, jonka avulla voidaan jutella vieraiden kanssa ja yllättää herkullisemmilla herkuilla. Voikuppissa on ruostumattomasta teräksestä valmistettu pohja, joka on kestävä, korroosiota, vaihtelevia lämpötiloja ja helppo puhdistaa. Hopeanvärinen voiastiateline näyttää tyylikkäältä pöydällä perheen tai ystävien tapaamisten aikana.

Ergonomisen kahvan ansiosta voit helposti nostaa kannen ja päästä helposti käsiksi leivän tai paistinpannun päälle menevään voihin. Tuote on kevyt, joten se ei tunnu raskaalta kädessä ja helpottaa kantamista pöydältä keittiön tiskille, vaatekaappiin, hyllylle tai jääkaappiin. Voiastia on 15,5 cm pitkä, 11,5 cm leveä ja 7 cm korkea, joten se mahtuu helposti mihin tahansa keittiönurkkaan, ei vie tilaa ja on turvallinen säilytysastia voille.

Specifications

General
Tuotekoodi
11619448
Kategoria
Astiat
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,155 x 0,115 x 0,07 m, 0,13 kg
GTIN
5902730381532

Stores

€14.89
€15.19
Availability
Available
Delivery time
10-11 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.