10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
WiZ

WiZ - IMAGEO Spots -kohdevalaisin, 3-osainen, valkoinen, tunable white, Wi-Fi

€72.90

Description

WIZ IMAGEO -spottivalaisimella saat luotua kotiisi juuri sellaisen valaistuksen kuin haluat. Kauniisti muotoillun, modernin valaisimen valkoinen LED-valo on säädeltävissä aina lämpimästä viileän valkoiseen, ja älykkään himmennyksen avulla voit säätää myös valaisimen kirkkautta. Valaisimessa on kolme LED-spottivaloa, joita voi käännellä haluamaansa asentoon. Kolmen spottivalon avulla voit luoda näyttäviä kohdevalaistuksia useammille kodin kalusteille tai lisätä tehokkaasti valaistusta kodin pimeisiin nurkkiin ja isompiinkin tiloihin. Spottivalaisimen voi yhdistää myös WiZ-sovellukseen tai kodin virtuaaliassistenttiin, ja ohjailla sitä äänen avulla tai etänä älypuhelimesta.

Älykkäät ominaisuudet rytmittävät arkea

Useat WiZin spottivalaisimen älykkäät ominaisuudet tuovat sellaista mukavuutta arkeen, mihin tavalliset valaisimet eivät pysty. Voit automatisoida valojen syttymisen ja sammumisen tiettyyn kellonaikaan, joten voit esimerkiksi palata työpäivän jälkeen tunnelmallisesti valaistuun kotiin tai sammuttaa valot joka ilta samalla kellonlyömällä. Lisäksi WiZ-sovelluksesta voit säätää valaistuksen määrää sopimaan päivärytmiisi – voit päivällä nauttia kirkkaasta ja energiaa tuovasta valosta, ja illalla voit rentoutua pehmeämmässä valaistuksessa.

Valaisimen ohjaaminen älypuhelimella

Spottivalaisinta on helppo ohjailla älypuhelimen avulla. Kun olet kytkenyt valaisimen kotisi Wi-Fi-verkkoon, onnistuu valaistuksen säätäminen WiZ-sovelluksen kautta mistä tahansa. Sinun ei siis enää tarvitse huolehtia valojen päälle unohtumisesta, vaan voit tarkistaa ja korjata asian suoraan sovelluksesta.

Säädä valaistusta äänikomennoilla

WIZ IMAGEO -spottivalaisimen käytöstä on tehty älykästä, sillä valaisinta voi ohjailla Google Assistant, Amazon Alexa sekä Siri Shortcuts -virtuaaliassistenttien avulla. Kytkemällä spottivalaisimen virtuaaliassistenttiin, pystyt ohjailemaan valaistusta kätevästi äänikomentojen avulla. Äänikomennoilla voit esimerkiksi kytkeä valoja päälle ja pois päältä sekä säätää valon kirkkautta.

Ainutlaatuinen SpaceSense™

WiZ- ja Connected by WiZ -lamput ja valaisimet toimivat nyt myös liiketunnistimina! Wi-Fi-aaltoihin pohjautuva tekniikka sytyttää ja sammuttaa valot automaattisesti tullessasi huoneeseen ja poistuessasi sieltä. Koska se käyttää kodin valmiita Wi-Fi-ratkaisuja, et tarvitse ylimääräisiä laitteita tai johdotusta.

Kun SpaceSense-toiminto on käynnissä, valot syttyvät haluamaasi valaistustilaan automaattisesti saapuessasi huoneeseen ja sammuvat poistuessasi. Asennus on helppoa, sillä tarvitset ainoastaan kaksi SpaceSense-toiminnolla varustettua tuotetta, jotka sijaitsevat vähintään kahden metrin päästä toisistaan. Kun valot on asennettu, ota vain toiminto käyttöön sovelluksessa ja määrittele haluamasi asetukset. Voit mm. säätää liiketunnistimen herkkyyttä, jolloin se ei reagoi esimerkiksi lemmikkeihin.

SpaceSense-toiminto on huhtikuussa 2023 ilmestyneen 1.29.0 laiteohjelmistopäivityksen jälkeen saatavilla kaikille WiZ- ja Connected by WiZ -tuotteille, jotka tukevat Wi-Fin lisäksi Bluetooth-yhteyttä. Jos huoneessa on useampia yhteensopivia laitteita, niiden tarkkuus paranee.

Specifications

Tuotetiedot
Valmistaja
WiZ
Valmistajan tuotekoodi
929002658301
Tuote ID
1205544
EAN
8719514551794
Tuotenumero
WIZSP5W3TWWH
Mitta- ja painotiedot
Tuotteen koko (S x L x K)
80 x 440 x 122 mm
Pakkauksen koko (S x L x K)
83 x 443 x 1445 mm
Tuotteen paino
1.02 kg
Pakkauksen paino
1.204 kg
Design ja muotoilu
Materiaali
Metalli
Pääväri
Valkoinen
Älykoti
Älykodin ohjaus
Amazon Alexa
Älykodin teknologia
Bluetooth
Ominaisuudet
Bluetooth
Kyllä
Himmennettäva
Kyllä (sovelluksella)
IP-luokitus (vesi- ja pölytiiveys)
IP20

Stores

€72.90
Go to store
Availability
Available
€88.95
Go to store
Availability
Available
€88.95
Go to store
Availability
Available
€95.79
Go to store
Availability
Available
Delivery time
6-10 days
€106.18
Go to store
Availability
Out of stock
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.