10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more

Ovimatto, kumimatto kengille, 60x40cm

€23.74
(30-day lowest price: €24.99)
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

KADAXin tehokas ja luotettava kuminen ovimatto, joka täyttää täydellisesti tehtävänsä talon tai asunnon ovien alla. Maton avulla voit säästää jopa 70 % kaikesta lialta ja saasteista rakennuksen sisältä. Tuote auttaa suojaamaan sisäisiä lattiapäällysteitä vaurioilta pidemmän käyttöajan aikana. Vesi ja kosteus imeytyvät tehokkaasti, mikä vähentää liukastumisriskiä.

Ovimatto on loistava ja erittäin taloudellinen ratkaisu ihmisille, jotka etsivät tapaa vähentää siivousta ja huoltoa sekä ajan että kustannusten suhteen. Matto on suunniteltu siten, että se ei ole vain toimiva, vaan myös näyttää mukavalta ja hienovaraiselta huoneissa tai asunnon oven edessä. Ovimaton houkutteleva muotoilu antaa kotillesi raikkautta ja minimoi lian sisäänpääsyn riskin.

Sopivien materiaalien laadun ja valinnan ansiosta matto eliminoi liukastumis- tai putoamisriskin. Matto estää myös kovaääniset askeleet ja lian tai kosteuden sisäänpääsyn. Tuote suojaa tehokkaasti huoneita kemikaalien, kuten rasvan ja öljyn, leviämiseltä ja suojaa lattiaa lialta. Kuminen, luistamaton pohja estää liukastumisen kenkiä pyyhktäessä.

Ovimaton ulkopuoli on valmistettu kookoskuidusta, jolle on ominaista lähinnä se, että se on lähes rajattomasti imukykyinen – tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen syksyllä ja talvella sekä sateisina päivinä, kun se on puhdistettava perusteellisesti ennen huoneeseen tuloa. Kookoskuidut imevät ja pidättävät vettä täydellisesti eivätkä paakkuunnu, joten alusta läpäisee jatkuvasti ilmaa.

Kuitua ei tarvitse hävittää, koska se on 100-prosenttisesti hajoava. Tuote ei vaadi sterilointia - se ei sisällä substraateissa olevia taudinaiheuttajia. Esineen pohja on vuorattu kumilla, joka kestää kemiallisia aineita ja kestää suuria muodonmuutoksia - muodonmuutoksen jälkeen se palaa nopeasti alkuperäiseen ulkonäköönsä. Kumipäällysteisen ovimaton mitat ovat 60x40 cm. Saatavilla on useita esinemalleja.

Specifications

General
Tuotekoodi
11838458
Kategoria
Isot matot
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,6 x 0,4 x 0,1 m, 1,47 kg
Tuotteen huoltoa koskevat tiedot
Ohjeet
GTIN
5903699426579

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€23.74
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.