10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Beko

Beko BCNA275E4SN

€592.00
(30-day lowest price: €596.00)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase

Description

HARVEST FRESH
Luonnoest inspireditur, valguse jængul. Uuenduslik kolme värvi -tekniikka, joka jäljittelee keittiökaappien öö-pää-kiertoa, joka säilyttää vitamiinit hedelmissä ja vihanneksissa pidempään.


NOPEA PAKASTUS
Suurten ruokamäärien pakastamiseen pätee myös pakastin, joka on ihanteellinen vitamiinien ja ravintoaineiden säilytykseen.


INVERTERKOMPRESSORI
Uuenduslikku madalal kurisel BLDC-ventiliga osztavat inverterkompressorit, jolle on ominaista korkea kestävyys ja minimaalinen melu. Tämä varmistaa alhaisemman energiankulutuksen ja tukee jäähdytysjärjestelmää. Näin laitteen lämpötilan vaihtelut minimoidaan (esim. kun ovi avataan).


LED Ateriat
LED-valaistus energiatõhusam se tarjoaa luonnonvaloa verrattuna perinteiseen valaistukseen. See on veel üks samm eco-friendliness maailma poole.


METALLINEN SEINÄ
Metallist tagasein Metal Wall takaa paremman hygienian, esteettisen ulkonäön ja jäähdytysjärjestelmän tehokkaan toiminnan. Metalli pitää lämpötilan pidempään ja on helpompi puhdistaa. Tässä Beko-laitteessa on miellyttävä metalliliitäntä myös käytön jälkeen.


JUUTTAMATON
NeoFrost-teknologia estää ruoan muodostumisen laitteessa, mikä tarkoittaa, että käymisprosessia ei enää tarvita. Jotkut laitteet (kuten pystysuuntaiset, vierekkäiset jääkaapit) voidaan lämmittää itsenäisesti tuulettimella.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Maaliskuusta 2021 alkaen energiamerkinnöissä käytetään vain luokkia A–G, ei luokkia A+++–D, kuten aiemmin.

Lisätietoja löytyy täältä siit.

Sisäänrakennetut jääkaapit kiinnitetään kaappeihin ja ne voidaan valmistaa ruostumattomasta teräksestä tai peittää kaappipaneeleilla, jotta ne sulautuvat saumattomasti keittiösi sisustukseen. Sisäänrakennetut jääkaapit tarjoavat saumattoman ja ylellisen tyylin, jota et saavuta yksittäisillä malleilla. Sisäänrakennettujen jääkaappien syvyys on rajallinen, mutta niitä on ympärillä olevista kaapeista riippuen useita eri leveyksiä. Ne ovat myös yleensä korkeampia kuin kiinteät jääkaapit, joten jääkaapin yläosan ja kaapien väliin ei jää rakoa. Sisäänrakennettujen jääkaappien käyttöikä on pidempi kuin useimpien yksittäisten, ja niillä on rajoittamaton muunneltavuus. Saatavilla on useita ovityylejä, mukaan lukien esimerkiksi läpikuultavat ovet.

Specifications

General
Tuotekoodi
193408
Kategoria
Jääkaapit
Valmistajan koodi
7523020016
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,6 x 0,575 x 1,87 m, 58,2 kg
Tuotemerkki
Beko
Valmistajan koodi
BCNA275E4SN
Jääkaapin tyyppi
Jääkaappipakastin
Energialuokka
E
Vuosittainen energiankulutus
252 kWh
Tilavuus
254 l
Jääkaapin tilavuus
185 l
Pakastimen kapasiteetti
69 l
Pakastimen lämpötila
-18 ºC
Jääkaapin sulatus
Automaattinen sulatus
Pakastimen hyötysuhde ilman sähköä
13 tuntia

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€592.00
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.