10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Funbox

Starsand (Import)

€30.00
(30-day lowest price: €30.00)

Description

Päiväsi alkoi suunnitelmien mukaan. Motivoitunut ja kunnianhimoinen aloitit elämäsi juoksun keskellä erämaata samanhenkisten ihmisten ympäröimänä. Kuukausien kovan harjoittelun pitäisi vihdoin kantaa hedelmää. Yhtäkkiä joutuit hirvittävään hiekkamyrskyyn ja nyt löydät itsesi yksin epävieraanvaraisesta, kuumasta ympäristöstä. Autio ja armoton hiekkameri ulottuu horisonttiin.

Tunnet paahtavan lämmön ihollasi, hiekan puhaltavan suoraan kasvoillesi, kauas ja laajalti vain valtava aavikko ... mutta odota, mitä se on? Jotain liikkuu kaukana. Mitä tapahtui?

Etsi varjoa, löydä vettä, löydä elämä. Käytä energiasi viisaasti, vältä liiallista rasitusta helteessä ja pidä lämpimänä kylmimpinä öinä. Sinun on säilytettävä järkesi selviytyäksesi. Starsand on aavikon selviytymispeli. Vaarat, mysteerit ja arvoitukset odottavat sinua! Ota selvää, mitä tarkalleen tapahtui, missä olet ja mikä yhdistää sinut sukupuuttoon kuolleen sivilisaation historiaan. Pystytkö selviytymään epävieraanvaraisessa ympäristössä, löytämään vastauksia ja löytämään tien takaisin vanhaan elämääsi?

Metsästä ruokaa, tee aseita ja rakenna suoja. Varmista suojasi - dyynit ovat täynnä pelottavia olentoja. Löydä tiesi laajassa ja yksinäisessä autiomaassa, suuntaudu hiekkamyrskyissä ja merkitse polkusi. Janosta ja kuumuudesta tulee voittamaton vihollinen päivällä - kylmä vaarantaa sinut yöllä. Opi elämään vastoinkäymisten kanssa, näe maailman kauneus ja opi eläimistä ja luonnosta!

Tässä autiomaassa olet sekä metsästäjä että saalis. Hyönteisten kaltaiset petoeläimet tulevat ulos tummista pesäistään ja etsivät aina ruokaa. Suojaa itseäsi tulella, räjäyttä vihollisia räjähtävillä kookoskranaateilla, varmista tukikohtasi ja tee mitä tahansa selviytyäksesi.

Specifications

Kielet
Kannen kieli
Englanti
Kannen kieli
Ranska
Kieli in-game
Englanti
Tekstityskieli
Englanti
Tekstityskieli
Espanja
Tekstityskieli
Italiala
Tekstityskieli
Japani
Tekstityskieli
Korea
Tekstityskieli
Perinteinen kiina
Tekstityskieli
Portugali
Tekstityskieli
Puola
Tekstityskieli
Ranska
Tekstityskieli
Saksa
Tekstityskieli
Turkki
Tekstityskieli
Venäjä
Tekstityskieli
Yksinkertaistettu kiina

Stores

coolshop_fi
Coolshop
€30.00
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.