10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
L33T

L33T - Gaming Elite V4 PU -pelituoli, valkoinen

(2 reviews)
€189.00€301.18-37%
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
4-6 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

 • Patogi ir ergonomiška žaidimų kėdė su su papildoma atrama galvai ir juosmeniui;
 • Rekomenduojamas ūgis: 170-200 cm;
 • Reguliuojamas kėdės aukštis;
 • 4 klasės dujinis pakėlimo ir nuleidimo mechanizmas;
 • Reguliuojama kėdės atrama;
 • Atramos kampas: 90°-160°;
 • 1D porankiai reguliuojami aukštyn/žemyn, pritaikyti tiems, kurie nori rasti geriausią bei komfortiškiausią porankių padėtį;
 • TILT mechanizmas su užrakinimu;
 • Reguliuojamas pakreipimo/pasvirimo kampas: 0-18°;
 • Kėdės išmatavimai: aukštis –  129-135 cm,  plotis – 70 cm, gylis – 63 cm;
 • Sėdynės išmatavimai: aukštis  – 48-54 cm, plotis – 55,5 cm, gylis – 48 cm;
 • Atlošo išmatavimai: aukštis  – 83 cm, plotis - 57 cm;
 • Porankių išmatavimai: aukštis - 27,5-36,5 cm, plotis - 9 cm, ilgis - 24,5 cm;
 • Ratukų diametras: 60 mm;
 • Ratukai, pagaminti iš nailono ir PU, juda tyliai ir laisvai ant bet kokio paviršiaus;
 • Maksimali apkrova: 125 kg;
 • Svoris: 22 kg;
 • Spalva: juoda, balta;
 • Kėdės konstrukcija pagaminta iš: metalo, sėdimoji dalis: dirbtinės odos (PU), kuri pasižymi pralaidumu orui ir patvarumu, aukšto atsparumo HD putos atkartoja unikalias kūno formas ir užtikrina komfortą;
 • Prekė bus pristatyta nesurinkta.

Ergonomiško dizaino kėdė, sukurta intensyviam ir ilgalaikiam naudojimui, todėl puikiai tiks darbui prie kompiuterio. Patogus atlošas su papildomomis galvos ir juosmens pagalvėlėmis padės išlaikyti taisyklingą laikyseną viso užsiėmimo prie kompiuterio metu, o reguliuojami porankiai leis patogiai pailsinti rankas ir sumažinti raumenų įtampą.     

Keinonahkahuonekalut sopivat niille, jotka haaveilevat ylellisestä tunnelmasta, mutta eivät halua maksaa siitä paljon. Tämä materiaali on valmistettu tekstiilistä, joka on päällystetty polyuretaanilla, polyamidilla ja aidolla nahalla tai muilla vastaavilla pinnoitteilla.

Tämän materiaalin valmistuksessa eläimet eivät kärsi ja tuotantokustannukset pienenevät, kun taas huonekalut itsessään ovat hyvin samanlaisia kuin aidosta nahasta valmistettuja tuotteita. Ainutlaatuisen tuotantoteknologian ansiosta keinonahasta valmistetut huonekalut voivat olla hyvin erivärisiä ja -tyylejä, mikä vaikeuttaa niiden sovittamista niin perinteisiin kuin moderneihinkin huoneisiin.

Vaikka tämän huonekalun kestävyys ei ole verrattavissa luonnontuotteisiin, se kestää silti melko pitkään. Kovaa kangasta on lähes mahdotonta vahingoittaa, joten kun kangasta hoidetaan kunnolla, repeytymät ja muut suuret vauriot voidaan välttää. Lisäksi keinonahka kestää ympäristöolosuhteita ja haalistuu harvemmin, koska auringon ultraviolettisäteily ei vaikuta siihen haitallisesti. Materiaali on myös vedenpitävää. Se voidaan puhdistaa tavallisella kostealla liinalla, joten huolto on erittäin helppoa. Voit olla varma, että L33T Gaming Elite V4 PU -pelituoli, valkoinen ei vaadi paljon huoltoa.

On tärkeää tietää, että keinonahkahuonekalut eivät päästä ilmaa läpi, joten kuumalla säällä istuminen voi olla hieman epämukavaa. Huolimatta haitoista materiaalin suuri etu on monta kertaa halvempi hinta - jos nahkatuotteiden hallitsema tyyli kiehtoo, niin tämä materiaali on yksi parhaista vaihtoehdoista.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Pelituolit ovat ergonomisia tuoleja pitkiin tietokonepelisessioihin. Ensimmäiset pelituolit lanseerasi DXRacer noin vuonna 2006; alun perin yritys valmisti istuimia luksusurheiluautoihin. Tästä on peräisin myös tuolien muotoilu, monet niistä näyttävät kilpa-autoilta kirkkailla korostusväreillä ja muilla koristeluilla. Pelituolien pääominaisuus on paljon tavallista työtuolia korkeampi selkänoja. Tuoli tukee olkapäitä ja selkää estäen väsymystä. Tuoli työntää pelaajaa pystyasentoon ja on yhdistelmä mukavuutta ja haastetta - et tunne kipua, vaikka istut samassa asennossa pitkään. Pelituoleja pystyy säätämään huomattavasti enemmän kuin muita tuoleja: selkänoja, ristiselän tuki, kallistus, niskatuki ja käsinojat voi säätää kaikin mahdollisin tavoin istujan tarpeiden mukaan.

Modernistiset

Nykyäänkin tavoitellaan modernistisia sisätiloja - tällaista sisustusta valitaan erityisen usein huonekaluja suunniteltaessa. Tämän tyylin avulla voit luoda tilavan, valoisan ja mukavan huoneen, joka sopii modernissa rytmissä asuville ihmisille.

Ensimmäinen asia, joka kiinnittää huomiota, on huonekalujen erityisen tiukat muodot ja sileä pinta. Tämä on yksi modernien huonekalujen ilmeikkäimmistä piirteistä: puhtaat, suorat linjat ja minimaaliset yksityiskohdat kuvaavat tätä tyyliä parhaiten. Sisustuksessa ei käytännössä ole koristeita, asusteita, sileitä kortteja tai pyöristettyjä reunoja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että modernistiset huonekalut eivät olisi kiinnostavia - jopa tiukkoja geometrisia linjoja käyttämällä voidaan luoda epäsymmetriaa tai abstrakteja muotoja, jotka elävöittävät koko tunnelmaa.

Vaalea puu, sen jäljitelmät, erilaiset metallit tai lasi ovat pääasiallisia materiaaleja nykyaikaisten huonekalujen valmistuksessa, ja niiden yhdistelmä on yleinen. Modernien huonekalujen luomiseen käytetään usein vähintään kahta materiaalia, kuten puuta ja kiiltäviä pintoja, lasia ja ruostumatonta terästä ja niin edelleen. Tämä valinta antaa näille tuotteille erityisen ilmeen!

Toiminnallisuudella on erityinen rooli modernissa tyylissä. Nykyaikaiset huonekalut on suunniteltu tekemään elämästämme mahdollisimman helppoa - vaikka tuotteen ulkonäkö on tärkeä, tärkeintä on mukavuus. Siksi nykyaikaisten tuotteiden joukosta löydät paljon huonekaluja, jotka suorittavat useita toimintoja ja luovat siten mukavan ja tilavan tilan tunnelman.

Siksi huonekalut ovat yksinkertaisia ja suhteellisen pieniä. Jos tällainen kuvaus olisi olemassa, tätä huonekalua voitaisiin kuvata "standardikokoisiksi huonekaluiksi". Tämä tarkoittaa, että nämä tuotteet ovat optimaalisia ja kompakteja, etkä löydä valtavia muunnelmia.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä neutraaleja, ja niissä on helposti yhdistettävät värit - tämä helpottaa huonekalujen sovittamista koko sisustukseen. Melko vaaleita sävyjä on saatavilla, mutta niitä käytetään usein korostamaan jotain.

Kaikki nämä modernien huonekalujen ominaisuudet vahvistavat sen tosiasian, että tämän tyylin tuotteet ovat yksinkertaisia ja samalla erittäin yleisiä. Joten ne on helppo sijoittaa kaikenkokoisiin huoneisiin. L33T Gaming Elite V4 PU -pelituoli, valkoinen pitää niistä, jotka haluavat luoda minimalistisen ja tilavan tilan, jossa on kunnollinen ja raikas luonto.

Ergonomiset työtuolit on suunniteltu pitämään kehosi oikeassa asennossa pitkiäkin aikoja työskennellessä, parantamaan ryhtiä ja mukavuutta sekä ylläpitämään käyttäjän terveyttä. Tuoleissa on useimmiten säätömekanismit, joiden avulla voit säätää vivuilla istuma-asennon nopeasti ja helposti. Voit myös säätää istuimen kallistuskulmaa. Säätömekanismit auttavat vähentämään painetta alaselässä, varmistavat oikean asennon ja helpottavat verenkiertoa jaloissa. Epämukavalla tuolilla istuminen voi aiheuttaa selkäkipujen lisäksi pitkäaikaisia ja pysyviä tuki- ja liikuntaelinten ​​vaivoja. Käytä riittävästi aikaa juuri sinulle sopivan, ergonomisen työtuolin valintaan, jotta tuoli tukee työhyvinvointiasi.
Lue lisää

Specifications

General
Tuotekoodi
1294813
Kategoria
Toimistotuolit
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,32 x 0,77 x 0,65 m, 24,5 kg
Väri
Musta
Materiaali
Keinonahka
Tuotemerkki
Ei ole määritelty
Tyyli
Moderni
Leveys
70 cm
Korkeus
135 cm
Syvyys
63 cm
Alkuperämaa
Kiina
Suurin sallittu paino
125 kg
Tyyppi
Pelituolit
Ominaisuudet
Kallistustoiminto , Niskatuki , Ristiseläntuki , Säädettävät käsinojat
Korkein istuinkorkeus
54 cm

Stores

€189.00
€199.00
Availability
Available
Delivery time
4-6 days
Returns
Free returns, 14 days
Return conditions
€301.18
Go to store
Availability
Backorder
Delivery fee
Free delivery
Delivery time
11-14 days
€169.90
Go to store
Availability
Out of stock
€200.41
Go to store
Availability
Out of stock
€249.00
Go to store
Availability
Out of stock
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.