10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Harmony Hill's

Sisäkissan laserlelu

€56.90

Description

Ensimmäinen todellinen automaattinen laserlelu, jossa on satunnainen lentorata: sisäänrakennettu kaksoismoottori liikuttaa laserpistettä satunnaista lentorataa pitkin, mikä stimuloi lemmikkisi metsästysvaistoja ja pitää sen aktiivisena. Parhaan leikkikokemuksen saamiseksi lelu suositellaan sijoitettavaksi pöydälle 8-35 tuuman korkeudelle.

Liikeaktivointi: Kun älykäs tunnistin havaitsee lemmikkisi liikkeen, laserlelu aktivoituu automaattisesti ja toimii 15 minuutin ajan ja sammuu sitten. Anturi voidaan aktivoida vain kerran 2 tunnin välein, ja sen kantama on 0-13,1 jalkaa.

3 nopeustilaa käytettävissä: Lelussa on 3 nopeustilaa (nopea/hidas/sekoitettu) kissojen erilaisten fyysisten tarpeiden täyttämiseksi. Tämä laserinteraktiivinen kissalelu tarjoaa parhaan kokemuksen sisäkissoille.

Suuri ladattava akku: mukana toimitettu 1000 ampeerin USB-akku latautuu täyteen 2,5 tunnissa ja tarjoaa jopa 2 päivän käyttöajan. Tuote tukee käyttöä seinäpistorasiasta, joten sinun ei tarvitse huolehtia siitä.

Säädettävä kulma: Säätämällä vapaasti laserpään kulmaa voit saada lelun ampumaan satunnaisia laserpisteitä lattialle tai seinille lemmikkisi mieltymysten mukaan ja tehdä leikkimisestä jännittävämpää. Laserpäätä voidaan säätää manuaalisesti 50°:n pystykulma-alueella ja se voi värähtää automaattisesti 60°:n vaakakulma-alueella.

Hiljainen ja vankka moottori: vankka kaksinkertainen suoravetomoottori, vaihteeton muotoilu hiljaisempaa toimintaa varten ei häiritse lepoa ja työtä.

Specifications

General
Tuotekoodi
9657648
Kategoria
Kissan lelut
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,07 x 0,07 x 0,15 m, 0,2 kg
Tyyppi
Laserlelut
Tuotemerkki
Harmony Hill's

Stores

€56.90
Go to store
Availability
Available
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.