10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Béaba

Kylmälaukku Béaba (Palautettu A+)

€25.00
(30-day lowest price: €25.00)

Description

Lapset ansaitsevat parasta ja siksi tämä kylmälaukku sopii lapsille mainiosti.Se on ihanteellinen niille, jotka etsivät laadukkaita tuotteita lapsille. Korkealaatuinen tuote.

  • Väri: Vihreä
  • Ikäsuositus: +4 vuotta

Palautettu tuote: Kyseessä ovat palautusajan sisällä palautetut tuotteet tai esittelyssä satunnaisesti käytettyjä esittelytuotteita, joista osa myydään pakkausvaurioina tai alkuperäinen pakkaus on avattu. Kaikki tuotteet on tarkastettu, niillä on virallinen merkkitakuu, ja ne ovat moitteettomassa kunnossa. Kunnosta riippuen nämä tuotteet luokitellaan seuraavasti:

  • A+/ Ihanteellinen: moitteettomassa kunnossa olevat tuotteet, joiden alkuperäinen pakkaus on saatettu avata tai korvata toisella erittäin hyväkuntoisella pakkauksella.
  • A/ Kuin uusi: tuotteet, jotka ovat moitteettomassa, uudenveroisessa kunnossa. Niiden alkuperäinen pakkaus on ehkä avattu, siinä on vaurioita, tai se on saatettu vaihtaa toiseen pakkaukseen.
  • B/ Erittäin hyvä: Tuotteet erittäin hyvässä kunnossa, mahdollisia pieniä esteettisiä virheitä, toimivat moitteettomasti ja niiden alkuperäinen pakkaus on avattu, tai niissä on vaurioita.
  • C/ Hyvä kunto: tuotteet ovat hyväkuntoisia, mahdollisia esteettisiä vikoja, mutta ne toimivat moitteettomasti. Alkuperäispakkaukset on avattu tai niissä on vaurioita.
  • D/ Kohtalainen kunto: Tuotteet asianmukaisessa kunnossa, mahdollisia esteettisiä vikoja tai puuttuvia tarvikkeita. Tuotteet ovat moitteettomassa kunnossa ja niiden alkuperäinen pakkaus on avattu tai niissä on vaurioita.

Specifications

General
Tuotekoodi
7614017
Kategoria
Termosastiat ja lämpöpussit
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,19 x 0,09 x 0,17 m, 0,9 kg
Tyyppi
Termopakkaukset
Tuotemerkki
Béaba

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€25.00
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.