10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Knorr

KNORR KALALIEMIKUUTIO 10KPL 100 G

4,0(1 review)
€1.49
minimani
Go to store
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

Knorr liemikuutiot tuovat täyteläisen maun ruokaan helposti. Lisää liemikuutio kastikkeeseen, keittoon tai pataruokaan onnistut aina! Valitse oma suosikkisi, Knorr Liemikuutiot antavat makua jokaiselle aterialle. Täyteläinen maku ruokaan helposti. Annostelu: sekoita 1 kuutio litraan kiehuvaa vettä. Ei lisättyä natriumglutamaattia tai sokeria. Vastuullisesti viljellyt kasvikset, yrtit ja mausteet. 100% luonnollisia ainesosia.

Knorr Liemikuutio Kala on täydellinen apuväline keittiöön, kun ruokalistalla on kalaa tai äyriäisiä. Mieto ja tasapainoisen makuinen liemi on tie maukkaampaan kala-ateriaan. Nosta kalakeittosi tai kalapasta uusiin korkeuksiin kalaliemellä, tai käytä sitä vaikka uunilohen kastikkeen maustamisessa. Mausta riisi, pasta tai vihannesten keitinvesi suolan sijaan seuraavalla kerralla kalaliemellä. Sopii myös suoraan kalan maustamiseen! Knorr Kalaliemi on MSG-vapaa. Saatavana 10- ja 20 kuution pakkauksissa.

Laadukas ja maukas ruoka on intohimomme Knorrilla! Siksi pyrimme aina kehittämään uusia jännittäviä ruokatuotteita, jotka tekevät ruokailukokemuksestasi erityisen maistuvan. Yksi vahvimmista puolistamme on laaja tuntemus paikallisista ruokaperinteistä huolimatta siitä, että olemme niin suuri kansainvälinen brändi.

Olemme tehneet Knorrilla vuosikymmenten ajan työtä luodaksemme korkealaatuisia tuotteita, jotka valmistetaan parhaista raaka-aineista. Haluamme auttaa sinua valmistamaan hyvää, yksinkertaista ja terveellistä ruokaa, jossa on runsaasti makua. Rakkaus laadukkaaseen ja maukkaaseen ruokaan on johtotähtemme. Se vie meidät tulevaisuuteen, joka huomioi paremmin yhteiskuntamme ja ympäristömme. Tulevaisuuteen, jossa kaikki raaka-aineemme ovat kestävästi tuotettuja.

Me Knorrilla haluamme uudistaa ruokailutottumuksia, mutta emme voi tehdä sitä yksin. Rakennetaan yhdessä vihreämpää tulevaisuutta. Vieraile verkkosivuillamme knorr.com/fi nähdäksesi tuotteemme ja reseptimme. Tutustu kaikkeen siihen, mikä meitä inspiroi kestävän tulevaisuuden luomiseen.
Lisää

Specifications

General
Tuotekoodi
444041038
EAN
8714100786710
Näyttöyksikkö
kg
Ainesosalista
Ainesosat: Suola, kasvirasvat (palmu, shea, sal), tärkkelys, KALAJAUHO 5,6 %, hiivauute, sokeri, sipulijauhe[1], valkosipulijauhe[1], aromi, mausteet ja yrtit (mm. persilja[1] ja SELLERINSIEMEN), KALAUUTE, KALAÖLJY, savuaromi. Saattaa sisältää äyriäisiä ja nilviäisiä. [1]Kestävän kehityksen mukaisesti kasvatettuja.
Ravintoarvot
(ilmoitetut arvot per 100g/100ml) Energiasisältö noin 26 kJ Rasvaa Vähemmän kuin (<) 0.5 g Rasvaa, josta tyydyttyneitä rasvoja noin 0.3 g Hiilihydraattia Vähemmän kuin (<) 0.5 g Hiilihydraattia, josta sokereita, yksikkö tuntematon Vähemmän kuin (<) 0.5 g Proteiinia Vähemmän kuin (<) 0.5 g Suola noin 0.9 g Ravintokuitua Vähemmän kuin (<) 0.5 g
Leveys (mm)
125
Korkeus (mm)
15
GTIN
8714100786710

Stores

Availability
Available
Availability
Available
Delivery time
4-6 days
Availability
Available
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.