10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Garett

Garett Electronics Kids Essa 4G Black

€66.42€89.50-26%
(30-day lowest price: €77.70)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
6-7 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Garett

"Garett" - Tiesi terveyteen, tyyliin ja kauneuteen! Älykelloalalla tunnustusta saanut Garett esittelee laajan valikoiman tuotteita paitsi terveys-, myös kauneusteknologiassa."Garett" on lupaus uusimman sukupolven älykelloista, jotka ulkonäöltään, muotoilultaan ja toiminnallisuudeltaan sopivat kaikille. Garett-älykello on ranteessa kannettava personal trainer, joka huolehtii terveydestäsi 24 tuntia vuorokaudessa. Garett ei ole vain tyylikäs ja muodikas asuste, vaan ennen kaikkea loistava apuväline jokaiselle, joka haluaa elää terveellistä elämää. Garett näyttää kellonajan, päivämäärän, askeleet, poltetut kalorit, kuljetun matkan, ajan, sykkeen ja veren happisaturaation. Kello tarkkailee lisäksi unen laatua, ottaa kuvia etänä, ilmoittaa käyttäjälle saapuvista puheluista, tekstiviesteistä ja muiden ohjelmien tekstiviesteistä. Garett - sertifioidut laitteet, joissa on valmistajan antama IP67-suojausluokka. Tämä tarkoittaa, että älykellon runko on vettä ja pölyä hylkivä. Kun yhdistät älykellon älypuhelimeen Google Playn ja App Storen ilmaisilla ohjelmistoilla, pääset käsiksi analytiikkaan, tilastoihin, fyysiseen aktiivisuuteen, unen laaturaportteihin sekä sykemittarin ja verenpainemittarin tietoihin. Ohjelmiston avulla voit luoda ja tallentaa käyttäjäprofiilin. Sen avulla pääset käyttämään GPS-toimintoa, kartalla näet tallennetun matkan, fyysisen aktiivisuuden keston ja puhelimen GPS-moduulin avulla poltetut kalorit. Voit myös nähdä kuljetun matkan ja fyysisen aktiivisuuden tiedot sovelluksessa karttanäkymällä. Ranteessa olevan optisen anturin avulla voit seurata sykettä, sydämen happisaturaatiota ja verenpainetta ilman, että anturia tarvitsee asettaa rintakehälle. Voit hallita sykettäsi, fyysistä aktiivisuuttasi ja harjoituksen intensiteettiäsi kellon ympäri. Kellossa näet tarkat syketulokset tietyn fyysisen toiminnan aikana. Tulokset näkyvät kellossa ja sovelluksessa, johon ne myös tallennetaan. Se on yksinkertaista! Mutta ei siinä vielä kaikki! Garett painottaa suuresti paitsi fyysistä myös henkistä hyvinvointia. Tuotevalikoimaan kuuluu erilaisia ​​kauneuslaitteita hierontalaitteista kehittyneisiin ihonhoitolaitteisiin. Garett haluaa kauneutesi olevan mukanasi joka päivä, ja tätä tuotetta käyttäessäsi tunnet olosi erityiseksi. Garett pyrkii myös vangitsemaan arkielämäsi videokameran muodossa. Garett-kamerat eivät ainoastaan ​​luo upeita muistoja, vaan antavat sinun myös nähdä maailmaa näiden tuotteiden ainutlaatuisen suunnittelun ja teknologian avulla.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.

Sykemittari mittaa veren happimäärää ja pulssia. Useimmat älykellojen valmistajat tarjoavat sykemittariominaisuuksia laitteilleen. Jotkut mallit ovat myös vedenpitäviä, laskevat kulutetut kalorit ja askeleet, ja niissä on sekuntikello, kello, kalenteri ja muita ominaisuuksia.

Useimmissa nykyaikaisissa älykelloissa on sisäänrakennettu GPS. Mikä GPS-älykello oikein tarkoittaa? Älykellot, joissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, voivat käyttää maailmanlaajuista paikannusjärjestelmää sijaintisi paikallistamiseen ja seuraamiseen. Tämä on samanlainen kuin älypuhelimesi GPS, mutta tiedot ja paikannustulokset voivat vaihdella kellon satelliittijärjestelmän mukaan. Ensinnäkin globaali paikannusjärjestelmä käyttää satelliitteja kiertoradalta noin 12 000 mailia maanpinnan yläpuolella. Jokainen satelliitti kiertää maapallon kahdesti päivässä ennalta määrättyä reittiä ja lähettää mikroaaltosignaaleja älykellosi GPS-vastaanottimiin. Älykello kerää signaalidataa ja määrittää sijaintisi kolmiomittausmenetelmällä. GPS-vastaanottimen on havaittava vähintään kolme satelliittia leveys- ja pituusasteissa ja neljä satelliittia korkeuden mittaamiseksi. Lisäksi se laskee, milloin signaali lähetettiin satelliitista ja milloin se vastaanotettiin laitteessa. Tämän menetelmän avulla voit määrittää, kuinka kaukana satelliitti on sijainnistasi.

Älykellot lapsille

Jos sinulla on älykello, saatat huomata, että myös lapsesi on innostunut siitä. Vaikka Apple Watchin hankkiminen viisivuotiaalle saattaa olla hieman liikaa, lapsille suunnattuja älykelloja on paljon muitakin vaihtoehtoja. Monet lapsille suunnatut älykellot tarjoavat samankaltaisia etuja kuin aikuisille tarkoitetut älykellot - aktiivisuuden seuranta, tavoitteiden asettaminen ja elämänhallintaominaisuudet, kuten kalenterit. Jotkut menevät pidemmälle ja sisältävät GPS:n, puhelut ja joissakin jopa kamerat. Miten valitset parhaan älykellon lapsellesi? Vanhemmat voivat harkita vanhempien valvonnan merkitystä, kuten unihälytysten asettamista tai tiettyjen toimintojen käytön rajoittamista. Joissakin älykelloissa on pelikomponentteja, kuten haasteita, virtuaalipalkintoja ja avatareja, joita lapset yleisesti suosivat, mutta kannattaa miettiä, ovatko nämä ominaisuudet lapsesi kiinnostuksen kohteena.

Lue lisää

Specifications

General
Tuotekoodi
7345532
Kategoria
Älykellot
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,155 x 0,085 x 0,035 m, 0,105 kg
Tyyppi
Älykellot lapsille
Tuotemerkki
Garett
Näytön koko, tuumaa
1.83
Väri
Musta
Näytön tyyppi
IPS
Näytön resoluutio
240 x 280
Kosketusnäyttö
Kyllä
Rannekkeen materiaali
Silikoni
Vedenkestävyystaso
IP67
Bluetooth
Kyllä
NFC
Ei
Wi-Fi
Kyllä

Stores

€66.42
€77.98
Availability
Available
Delivery time
6-7 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.