10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Coros

Coros Vertix 2S Moon - sports watch, grey

Color

gray

black
gray
navy blue
€604.90€699.10-13%
(30-day lowest price: €596.90)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
multitronic
Go to store
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

Seikkailu on määritelmän mukaan jännittävä kokemus. VERTIX 2 -GPS-seikkailukellon myötä COROS tarjoaa käyttäjälleen rohkeita innovaatioita sekä mielikuvituksellisia parannuksia olemassa oleviin ominaisuuksiin – kaikki niin, että voit voittaa jännittäviä uusia haasteita, jotka eivät ole vielä edes juolahtaneet mieleen. Riippumatta siitä, mihin harrastuksinesi päädyt, VERTEX 2 on kanssasi joka askeleella.

Tervetuloa pikakaistalle
VERTIX 2 pystyy olemaan yhteydessä kaikkien viiden suuren satelliittijärjestelmän (GPS, GLONASS, Galileo, QZSS ja Beidou) kanssa samanaikaisesti. Siinä on myös kahta taajuutta hyödyntävä satelliittiviestintä, joka on aiemmin ollut saatavilla vain ilmailulaitteissa, eli signaalia nopeuttava ja parantava pikakaista.

Entistäkin enemmän tehoa
Alusta lähtien rakennettu VERTIX 2 hyödyntää valmistajansa uuden sukupolven piirisarjaa ja suoritinta, mikä mahdollistaa paremman ja nopeamman COROS-kokemuksen. Näiden parannusten ansiosta VERTIX 2 on yli 20 % nopeampi kuin alkuperäinen VERTIX.

Suuri näyttö
1,4 tuuman (3,5 cm) näyttö, jossa on 16 % parempi resoluutio, antaa VERTIX 2:lle mahdollisuuden näyttää enemmän tietoa yhdellä silmäyksellä ja pitää käyttäjä ajan tasalla tärkeimpien mittaustietojen suhteen milloin ja missä tahansa. VERTIX 2 tukee myös jopa kahdeksaa sivukohtaista tietokenttää, joiden ansiosta käyttäjä saa enemmän toimintaansa koskevaa tietoa.

Kuka pyörittää maailmaa
VERTIX 2 -GPS-seikkailukellossa on maailmanlaajuinen offline-karttapohja, jonka suhteen on valittavissa maisema- ja topografiatila sekä näiden yhdistelmä. VERTEX 2 -mallin mukana toimitetaan valmiina koko maailman kattava maisemakartta, ja käyttäjät voivat ladata haluamansa korkeuserokartat alueittain ilmaiseksi COROS.com-sivustolta.

Lähennä ja loitonna karttaa kellonäytöllä tai vetämällä karttaa erittäin herkällä kosketusnäytöllä – VERTIX 2 -malli tarjoaa parhaan rannekellolla tapahtuvan navigointikokemuksen.

Ei stressata
VERTIX 2 -mallin EKG (elektrokardiogrammi) -ominaisuuksien ansiosta sykevälivaihtelu voidaan mitata GPS-kellon avulla suoraan ranteesta. Sykevälivaihtelu on ihanteellinen mittari mittaamaan kehon reaktiota stressiin ja sen kykyä toipua. COROS-järjestelmä muuntaa kunkin yksilöllisen sykevälivaihtelun mittariksi, jonka avulla urheilijakohtaiset tiedot ovat helposti vertailtavissa.

Syke hallussa
32 Gt:n sisäisen tallennustilan ansiosta VERTIX 2 -malliin mahtuu enemmän dataa, enemmän harjoituksia, enemmän reittejä ja ensimmäistä kertaa GPS-rannekellojen historiassa – musiikkia. Äänitiedostoja voidaan nyt ladata ja hallita suoraan GPS-rannekellosta. VERTIX 2 -laitteessa on myös muita Wi-Fi-ominaisuuksia, jotka parantavat lisävarusteiden yhdistämismahdollisuuksia ja paljon muuta.

Specifications

General
EAN
810005783125
GTIN
810005783125
MPN
WVTX2S-MOO

Stores

€604.90
Go to store
Availability
Backorder
Delivery time
11-16 days
€699.10
Go to store
Availability
Backorder
Delivery fee
Free delivery
Delivery time
11-16 days
keskisenkello
Keskisen Kello
€699.00
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.