10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Eve

Eve ovi- ja ikkunasensori

€48.95

Description

Tuotteen perustiedotEve ovi- ja ikkunasensori pitää huolta kotisi turvallisuudesta sillä aikaa, kun olet poissa kotoa. Laite myös sytyttää ja sammuttaa valot automaattisesti, sekä kytkee lämmityksen pois päältä silloin, kun ikkuna avataan.Tutustu ominaisuuksiin
Eve ovi- ja ikkunasensori pitää silmällä kotiasi sillä aikaa, kun olet poissa kotoa. Laite voidaan yhdistää Siriin, jolloin saat tiedon, jos jotakin epäilyttävää tapahtuu talosi ympäristössä. Turvallisuustehtävien lisäksi sensori mm. havaitsee avoinna olevan ikkunan ja kytkee lämmityksen automaattisesti pois päältä, kunnes ikkuna suljetaan.HomeKit-tuoteperhe pitää huolta kodistasi. HomeKit kerää tietoa mm. ilmanlaadusta, lämpötilasta, kosteudesta ja energiankulutuksesta. Liiketunnistin parantaa lisäksi kotisi turvallisuutta. Laite sopii iOS 11.2 (tai uudempaa) -järjestelmää käyttävän iPhone-, iPad- tai iPod touch -laitteen kanssa sekä tvOS 10 Apple TV (tai uudempaa) -järjestelmää käyttävän Apple TV:n kanssa.Yhteensopivuus:- Bluetooth 4.0- Tarvitsee 3,6V puolikkaan AA-pariston- Huom! Ei ole yhteensopiva iPad 2 -tabletin kanssaTuotteella on 2 vuoden takuu.

Specifications

Features
Connectivity technology
Wireless
Interface
Bluetooth
Tuettujen sensorien määrä
2
Compatible products
iPhone, iPad, iPod touch

Stores

gigantti
Gigantti
€48.95
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.