10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Denon

Denon Home SB 550 -soundbar

3,9(12 reviews)
€499.00
(30-day lowest price: €499.00)

Description

Koe tehokas Denon Home -ääni kompaktissa koossa. Dolby Atmos ja DTS:X -yhteensopivuuden ansiosta se soveltuu erinomaisesti elokuville ja musiikille luomalla mukaansatempaavan tilaäänen. Synkronoi Denon Home tai muiden HEOS -yhteensopivien kaiuttimien kanssa luodaksesi kokonaisvaltaisen ja kotisi täyttävän korkealaatuisen äänentoiston järjestelmän. Denon Home Sound Bar 550 tarjoaa kaiken mitä tarvitset upeaan 3D-surround ääneen viemättä liikaa tilaa televisiosi alta.

Tutustu langattomiin Denon Home -tuotteisiin

Anna äänen ympäröidä sinut

Denon on kotiteatterijärjestelmien asiantuntija. Päivitä elokuvakokemuksesi kolmiulotteiseksi Dolby Atmos ja DTS:X -tukien myötä. Pienikokoisessa, mutta tehokkaassa soundbarissa on vaikuttavaa suorituskykyä, joka perustuu yli 110 vuoden innovaatioon. Voit yhdistää valinnaiset Denon Home -kaiuttimet takakaiuttimiksi vielä vaikuttavamman tilaäänen tuottamiseksi.*

*5.1 -tilaääniominaisuus tulossa keväällä 2021 ohjelmistopäivityksen yhteydessä

Suorituskykyinen ääni

Kuten kaikki Denon-tuotteet, myös Denon Home Sound Bar 550 on rakennettu tuottamaan luokkansa parasta ääntä. Edistyneet akustiset teknologiat, asiantuntemuksella viritetyt digitaaliset signaalinkäsittelyt ja huippuluokan elementit tuottavat puhdasta ja voimakasta ääntä parempaa elokuvaelämystä varten. Kaksi 19 mm diskanttielementtiä, neljä 55 mm keskielementtiä ja kolme passiivista bassosäteilijää saavat jokaisen elokuvan äänimaailman tuntumaan huikealta.

Kompakti ja pelkistetty muotoilu

Denon Home Sound Bar 550 on kompakti ja säästää tilaa suorituskyvystä tinkimättä. Pelkistetyn ja yksinkertaisen muotoilun ansiosta se myös sopii mihin tahansa huoneeseen ja sisustukseen. Vain 65 cm leveä ja 7,5 cm korkea soundbar mahtuu useimpien televisioiden alle.

Kaikilla herkuilla

Denon Home Sound Bar 550 4K, Dolby Vision ja HDR10 -tukien ansiosta voit nauttia elokuvista tarkalla kuvalla ja kirkkailla ja syvillä väreillä. Parannettu äänenpaluukanava eARC vastaanottaa äänisignaalit (ml. Dolby Atmos) suoraan televisiosta.

Yksinkertainen asennus

Yhdistä HDMI-kaapeli televisioosi, kytke soundbar pistorasiaan ja asenna Denon Home Sound Bar 550 kotisi Wi-Fi-verkkoon. Soundbariin on sisäänrakennettu useimpien johtavien televisiovalmistajien kauko-ohjauskoodit, joten voit ohjata ääntä helposti televisiosi kaukosäätimellä. Soundbarista löytyy valmiit aukot seinäkiinnitystä varten.

Suoratoista musiikkia ilman rajoja

Suosikkimusiikkipalvelusi integroituna: Spotify Free/Premium, Amazon Music, TIDAL, Deezer, TuneIN ja paljon muuta Wi-Fi-, AirPlay 2- tai Bluetooth-yhteyden välityksellä. Voit toistaa jopa korkean resoluution 192kHz/24-bit FLAC, WAV, ALAC ja DSD 2,8/5,6MHz -tiedostoja.

Ohjaa sormenpäilläsi

Kätesi lähestyessä, soundbarin ohjauspaneelin valot syttyvät mahdollistaen helpon hallinnan. Yleiset säädöt, kuten äänenvoimakkuus, toisto/tauko ja seuraava kappale on hallittavissa suoraan soundbarista ilman sovellusta.

Paranna kokemusta entisestään

Voit yhdistää valinnaiset Denon Home 150, 250, 350 (tai mitkä tahansa HEOS-yhteensopivat) -kaiuttimet takakaiuttimiksi vielä kokonaisvaltaisemman ja dynaamisemman äänen tuottamiseksi. Halutessasi voit lisätä järjestelmään järisyttävän voimakkaan basson kytkemällä siihen langattoman Denon DSW-1H -subwooferin. Yhdessä Home-sarjan kaiuttimien ja DSW-1H -subwooferin kanssa voit luoda täydellisen 5.1-järjestelmän.*

*5.1 -tilaääniominaisuus tulossa keväällä 2021 ohjelmistopäivityksen yhteydessä

HEOS-monihuonejärjestelmä

Sisäänrakennetun HEOS-järjestelmän avulla jokaisessa kotisi huoneessa voi soida oma musiikkinsa. Voit myös toistaa jokaisessa huoneessa samaa ääntä samanaikaisesti tarkasti synkronoituna. HEOS-sovelluksella voit hallita kotiisi ryhmiteltyjä Denon Home -kaiuttimia, soundbareja, verkkosoittimia ja AV-vahvistimia.

Päivitä Denoniin

Tuo kotisi jokaiseen huoneeseen luokkansa paras äänentoisto Denon Home -tuotesarjan avulla. Denon Home -kaiuttimet toistavat musiikin langattomasti HiFi-äänenlaadulla missä tahansa kotisi huoneessa. Tyylikkääseen tuotesarjaan kuuluvat pienempiin huoneisiin tai esimerkiksi langattoman kotiteatterin takakaiuttimiksi soveltuva Home 150, vaikuttavalla äänenlaadulla hämmästyttävä keskikokoinen Home 250 ja suurikokoinen Home 350, joka tarjoaa ensiluokkaisen musiikkielämyksen suurenkin huoneen täyttävällä äänellä.

Cavus -lattiajalustan avulla tuot Denon Home -kaiuttimet näyttävästi esille. Voit myös kiinnittää Denon Home -kaiuttimet seinälle Cavus -seinäkiinnikkeillä.

 

Elementit:
2 x 19mm tweeter
4 x 55mm mid-range
3 x 50x90mm passive radiator

Tuetut formaatit:
WMA 192kbps asti
AAC, MP3 320kpbs asti
FLAC, WAV, ALAC 24-bit/192kHz
DSD 2.8/5.5MHz

USB:
Taakse kytkettävissä USB-muistitikku, jonka sisältöä voi toistaa paikallisesti tai muualla HEOS-yhteensopivalla laitteella kotiverkossa

Liitännät:
1 x IN 4K HDMI
1 x OUT 4K HDMI eARC
1 x Digital Optical
1 x USB
1 x 3,5 mm AUX
1 x Ethernet

Pakkauksen sisältö:
Denon Home Sound Bar 550
Kaukosäädin (sis. paristot)
HDMI-kaapeli
Optinen kaapeli
Pikaopas
Virtajohto
Sapluuna seinäkiinnitystä varten

EISA 2021-2022

Specifications

Tuotetiedot
Valmistaja
Denon
Valmistajan tuotekoodi
DENONHOMESB550E2
Tuote ID
1142087
EAN
4951035074220
Tuotenumero
HOMESB550E2
Mitta- ja painotiedot
Tuotteen koko (S x L x K)
120 x 650 x 75 mm
Pakkauksen koko (S x L x K)
177 x 803 x 198 mm
Tuotteen paino
3.5 kg
Pakkauksen paino
4.8 kg
Design ja muotoilu
Pääväri
Musta
Tekniset ominaisuudet
Kaiutinjärjestelmä
Surround
Kaiutinkanavat
4.0-kanava
Kaiuttimien määrä
6 kpl
Subwoofer
Ei
Ominaisuudet
Digitaalinen dekoodaus
Dolby Atmos
Kaukosäädin mukana
Kyllä

Stores

€499.00
Go to store
Availability
Available
Delivery time
2-18 days
€599.00
Go to store
Availability
Backorder
Delivery time
15 days
€499.00
Go to store
Availability
Out of stock
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.