10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Brother

BROTHER PT-P950NW (PTP950NWZW1)

€443.13€457.25
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
1-3 days
Estimate provided by the merchant
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Monipuolinen tarratulostin, jolla luot räätälöityjä tarroja monina eri väriyhdistelminä ja tarraleveyksinä. Suunnittele tarrasi PC- tai Mac-tietokonetta, tablettia tai älypuhelintasi käyttäen ja tulosta sitten tarrasi USB:n kautta tai kiinteässä verkossa tai langattomasti WiFi:llä. Voit lisätä tarroihin viivakoodeja, logoja tai muita kuvia, kehyksiä ja tekstiä. Voit myös linkittää taulukoiden sisältämiin tietoihin ja tulostaa helposti useita tarroja yhdellä kertaa. Edistyksellinen tarraleikkuri takaa tehokkaan tarramerkinnän, sillä se tekee tarroista helposti irrotettavia. Lisävarusteena saatavana ladattava akku, kosketusnäyttö ja Bluetooth-yhteys mobiilikäyttöä varten.

Tärkeimmät ominaisuudet

  • Luo kestäviä, jopa 36 mm leveitä tarroja.
  • Erittäin nopea ja tarkka tulostus.
  • Kiinteä ja langaton verkkoliitäntä mahdollistavat tarratulostuksen monista eri laitteista, kuten tableteista ja älypuhelimista samanaikaisesti.
  • Edistyksellinen tarraleikkuri tekee tarrojen irrottamisesta helppoa.
  • Voit sisällyttää tarroihisi kuvia, viivakoodi ja tekstikehyksiä.
  • Voit yhdistää laskentataulukon sisältämään tietoon ja tulostaa ison määrän tarroja yhdellä kertaa.

Tuoterekisteröinnillä 3 vuoden takuu. Edellyttäen, että laite rekisteröidään Brotherin sivuilla
https://www.brother.fi/tuki/warranty 60 päivän sisällä ostopäivästä. Muuten takuu 2 vuotta.

Kuvaus
Laaja valikoima erilaisia väriyhdistelmiä ja tarraleveyksiä, jopa 36 mm leveänä, lähes reunaton tulostus sekä nopea ja tarkka tulostus tekevät PT-P950NW tarratulostimesta ideaalin ratkaisun laitteiston merkintään, varastoon, terveydenhuoltoon ja laboratorioon ja tarrojen luomiseen mitä tahansa tarkoitusta varten, missä ja milloin merkintää tarvitaan.
Tämä kompakti työpöytätarratulostin voidaan liittää yrityksesi kiinteään (10/100 Base-TX) verkkoon tai käyttää laitteeseen integroitua langatonta verkkoyhteyttä. Lisävarusteena saatava Bluetooth-yhteys mahdollistaa helpon yhteyden tabletteihin ja tietokoneisiin. Saat PC- tai Mac-tietokoneeltasi yhteyden tarratulostimeen myös USB:llä.
Automaattisen tarraleikkurin half-cut toiminto leikkaa tarran taustapaperin puoliväliin, joten voit tulostaa pitkän liuskan tarroja yksittäin irrotettavaksi, näin myös varmistat, että tarrojen järjestys säilyy oikeana.
PT-P950NW käyttää Windows ja Mac -yhteensopivaa P-touch Editor tarrasuunnitteluohjelmaa. Se tarjoaa monia toimintoja, jotka löytyvät yleensä vain kalleista työpöytälaitteille suunnatuista sovelluksista, kuten vakiona 1D- ja  2D-viivakoodiprotokollatuki, mahdollisuus lisätä logoja ja muuta grafiikkaa sekä käyttää tietokoneelle asennettuja fontteja. Linkittää Microsoft Excel taulukkoon tai .csv-tiedostoon tulostaen monia tarroja nopeasti ja tehokkaasti.
Voit luoda ja tulostaa hetkessä selkeitä tarroja suoraan älypuhelimesta tai tabletista tietokonettasi käynnistämättä. Brother iPrint&Label appsilla saat langattoman yhteyden  PT-P950NW tarratulostimeen, joten voit luoda ja tulostaa tarroja iOS- tai Android-laitteilla. Jos haluat merkitä sähkö- ja datakaapelit, jotta ne on helppo tunnistaa, voit käyttää Brother Cable Label Tool appsia, joka on suunnattu tähän tarkoitukseen. Voit tulostaa sillä tarroja kaapeleiden ympäri kiinnitettäväksi, etulevyjä tai sähkötauluja varten, ammattilaisten erikoislaitteisiin jne.
Ohjelmien ja appsien kerhittäjät voivat lisätä tarratulostuksen osaksi ohjelmiaan ja appsejaan käyttämällä kehitystyökaluja, jotka tukeat Microsoft Windows, iOS tai Android -ympäristöä. Siksi PT-P950NW on helppo integroida eri ratkaisuihin, joissa tarvitaan kestäviä tarroja.
Tarratulostusta tarvitaan toisinaan tilanteissa, joissa verkkovirtaa ei ole käytettävissä, kuten rakennustyömailla tai liikkuvassa työssä. PT-P950W tarratulostimen lisävarusteena saatavat paristoyksikkö tai ladattava litiumioniakku, jotka mahdollistavat tarratulostuksen missä ja milloin tahansa.
Lisävarusteena saatava kosketusnäyttö mahdollistaa tarratulostuksen ilman tietokoneyhteyttä. Ideaali elintarvikealalle, terveydenhuoltoon ja laboratoriokäyttöön. Suunnittele tarrasi ja lataa ne haluamiesi painikkeiden alle. Näin käyttäjä voi tulostaa tarvitsemansa tarran helposti kyseistä painiketta painamalla. Sisäänrakennettu kello mahdollistaa nykyisen tai tulevan päiväyksen sekä kellonajan tulostamisen – erinomainen toiminto ”Parasta ennen” tai ”Näytteenottopäivä” merkintöihin.
Brother TZe-tarranauhoja on saatavana useina eri tarraleveyksinä, -väreinä ja erikoistarroina, kuten lujasti kiinnittyvänä tai taipuisana tarranauhana (kaapeleihin ja lippumerkintään), sekä turvatarrana, joka jättää alustaansa jäljen jos se irrotetaan. Laminoidut tarrat on suunniteltu kestämään ääriolosuhteita, kuten lämpötilanvaihtelua, auringonvaloa, kosteutta, hankausta ja kemikaaleja.
Tuotteen ominaisuudet
  • Ammattikäyttöön suunnattu tarratulostin täyttää tarramerkintävaatimuksesi
    Laaja valikoima erilaisia väriyhdistelmiä ja tarraleveyksiä, jopa 36 mm leveänä, lähes reunaton tulostus sekä nopea ja tarkka tulostus tekevät PT-P950NW tarratulostimesta ideaalin ratkaisun laitteiston merkintään, varastoon, terveydenhuoltoon ja laboratorioon ja tarrojen luomiseen mitä tahansa tarkoitusta varten, missä ja milloin merkintää tarvitaan.
  • Kiinteä ja langaton verkkoyhteys
    Tämä kompakti työpöytätarratulostin voidaan liittää yrityksesi kiinteään (10/100 Base-TX) verkkoon tai käyttää laitteeseen integroitua langatonta verkkoyhteyttä. Saat PC- tai Mac-tietokoneeltasi yhteyden tarratulostimeen myös USB: llä.
  • Helposti irrotettavat tarrat
    Automaattisen tarraleikkurin half-cut toiminto leikkaa tarran taustapaperin puoliväliin, joten voit tulostaa pitkän liuskan tarroja yksittäin irrotettavaksi, näin myös varmistat, että tarrojen järjestys säilyy oikeana.
  • Tulostaa älypuhelimista ja tableteista
    Voit luoda ja tulostaa hetkessä selkeitä tarroja suoraan älypuhelimesta tai tabletista tietokonettasi käynnistämättä. Brother iPrint&Label appsilla saat langattoman yhteyden PT-P950NW tarratulostimeen, joten voit luoda ja tulostaa tarroja iOS- tai Android-laitteilla. Jos haluat merkitä sähkö- ja datakaapelit, jotta ne on helppo tunnistaa, voit käyttää Brother Cable Label Tool appsia, joka on suunnattu tähän tarkoitukseen. Voit tulostaa sillä tarroja kaapeleiden ympäri kiinnitettäväksi, etulevyjä tai sähkötauluja varten, ammattilaisten erikoislaitteisiin jne.
Yleistä
Tulostimen tyyppi Lipuketulostin – lämpösiirto – yksivärinen
Tulostin
Tulostusnopeus Jopa 60 mm/s
Sisäänrakennetut laitteet Leikkuri
Liitäntä USB 2.0, LAN, Wi-Fi(n)
Enimmäistarkkuus (mustavalkoinen) 360 x 720 dpi
Tulostuskielet EPSON ESC/P
Korostukset ja tehokeinot Lihavoitu, normaali, vertikaalinen, varjostettu, kursivoitu, varjovalo, ympäröivä, käännä
Ominaisuudet Automaattinen leikkuri, Feed&Cut-painike
Automaattinen leikkuri Kyllä
Toistuva tulostus 999 kopiota
Sisällytetyt kirjasinlajit 1 x TrueType
Viivakoodit Koodi 39, UCC/EAN-128, QR koodi, Aztec koodi, UPC-A, UPC-E, Codabar, Code 128, PDF417, Data Matrix, ITF 2 of 5, EAN-8, EAN-13, GS1-128, RSS-14
Mediakäsittely
Mediatyypit Laminaattinauha
Yhteensopivat nauhat TZe-kasetti, HSe-teippi, FLe-etiketti
Median maksimikoko Rulla (3,6 cm)
Max tulostuskoko (Mukautettu) 36 mm
Mediakoot Rulla (2,4 cm), Rulla (0,6 cm), Rulla (1,8 cm), Rulla (1,2 cm), Rulla (0,9 cm), Rulla (3,6 cm), Rulla (0,35 cm), Rulla (0,58 cm), Rulla (2,36 cm), Rulla (1,77 cm), Rulla (1,17 cm), Rulla (0,88 cm), 21 x 45 mm
Enimmäistulostusleveys 32 mm
Median syöttölaitteet 1 x manuaalinen – 1 rulla – Rulla (3,6 cm)
Verkkoyhteydet
Verkkoyhteydet Tulostuspalvelin
Turvaprotokollat & Ominaisuudet WPS
Laajennus / Kytkeytyvyys
Yhteydet 1 x USB 2.0 – 4 pin USB Type B

1 x LAN – RJ-45

Muuta
Sisältyvät kaapelit 1 x USB-kaapeli
Sisältyvä media 1 36 mm x 8 m mustavalkoinen TZe-teippi
Virransyöttö
Virtalähde Verkkovirta-adapteri – ulkoinen
Vaadittava jännite Vaihtovirta 230V
Vaadittu taajuus 50/60 Hz
Ohjelmisto / Järjestelmävaatimukset
Vaadittu käyttöjärjestelmä Linux, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Windows Server 2008 R2, Microsoft Windows Vista (32/64 bits), Microsoft Windows 7 (32/64 bits), Microsoft Windows Server 2008 (32/64-bits), Microsoft Windows Server 2012, Windows 8 (32/64 bits), Apple MacOS X 10.8.x, Microsoft Windows Server 2012 R2, Windows 8.1, Apple MacOS X 10.7.5, Apple MacOS X 10.9.x, Apple MacOS X 10.10.x, Windows 10 (32/64 bits), Apple MacOS X 10.11.x
Valmistajan takuu
Huolto ja tuki Rajoitettu takuu – 3 vuotta
Ympäristötiedot
Vähimmäiskäyttölämpötila 10 °C
Enimmäiskäyttölämpötila 35 °C
Toimintakosteus 20 – 80%
Mitat & paino
Leveys 11.8 cm
Syvyys 19.2 cm
Korkeus 14.6 cm
Paino 1.51 kg

Huom! Tekniset tiedot tarjoaa kolmas osapuoli. Data-Systems ei vastaa virheellisistä tiedoista.

Specifications

General
Paino
2,91 kg (kilogramma)
Valmistaja
BROTHER
Tuotekoodi
PTP950NWZW1

Stores

€443.13
€457.25
Availability
Available
Delivery time
1-3 days
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.