10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Samyang

Samyang 24mm T1.5 VDSLR MK2 - Fuji X

€739.00
fotomonza
Go to store
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

Samyang 24mm T1.5 VDSLR MK2 – Fuji XF

Samyangin uudistettu VDSLR MK2 -sarja tarjoaa kuusi suosituimmin käytettyä polttoväliä: 14mm T3.1, 24mm T1.5, 35mm T1.5, 50mm T1.5, 85mm T1.5 ja 135mm T2.2. Uudistetut mallit tarjoavat paitsi rakastetun kuvanlaadun ja nopeat T-stop-arvot, myös säänkestävyyden, 9 aukkolehteä sekä molemmin puolin näkyvät polttovälit. Sarja on erittäin monipuolinen ja saatavilla eri kamerakiinnityksellä. Kaikki kuusi linssiä ovat saatavilla seuraaville bajoneteille: Canon EF, Sony E, Canon RF, Fuji X ja MFT. Ne sopivat sekä DSLR- että peilittömiin järjestelmiin.

Samyangin VDSLR-objektiivien kompakti koko tekee niistä täydellisiä käsivara- ja gimbaalikuvausta varten. Esimerkiksi VDSLR 50mm T1.5 MK2 on vain 7,47 cm pitkä ja painaa vain 525,8 g, mutta siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet, kuten de-clicked aukko- ja tarkennusrenkaat. Yli 130° tarkennusheitto mahdollistaa elokuvantekijöiden tarkentaa tarkasti ja tarkasti kohteisiinsa, mikä luo ammattimaisemman tunteen videomateriaaliin kuin automaattitarkennuksella varustetuilla valokuvausobjektiiveilla. VDSLR MK2 -objektiivit kattavat täysikokoiset anturit (36x24mm) ja ovat valmiita korkealaatuiseen videonvalmistusympäristöön.

Tämä uusi sarja perii edellisen sarjan erinomaisen kuvanlaadun: Kaikissa kuudessa linssissä on erikoislasielementti, kuten ASP tai ED-linssi, joka vähentää sfääristä ja optista aberraatiota, tuottaen selkeitä ja eloisia kuvia. 14mm ja 50mm mallissa on myös hybridiasfäärinen linssielementti, joka säilyttää kompaktin koon kompromisoimatta suorituskykyä. Itsenäisille elokuvantekijöille monipuolinen linssi säästää aikaa ja budjettia. Samyang VDSLR MK2 -sarjassa on nopeat T1.5-aukot lähes jokaisessa kuudessa mallissa, jotka tukevat elokuvantekijöitä ja mahdollistavat heidän keskittyä enemmän kohtaukseen ja luovuuteen, ilman että heidän tarvitsee huolehtia kuvanlaadusta, jopa heikossa valaistuksessa.

Uusi VDSLR MK2 -sarja on päivitetty 9 aukkolehdellä ja pystyy toimittamaan uusimmat kuvatrendit. Sileä ja pyöreä bokeh lisää kolmiulotteista laatua ja miellyttävää taustan epätarkkuutta. Käyttäjien pyynnöstä MK2-sarjaan on nyt lisätty säänkestävyysominaisuus. Tämä suojaa haavoittuvinta väliä objektiivin ja kamerakiinnityksen välillä estäen pölyn, kevyen sateen ja lumen tunkeutumisen. Samyang VDSLR MK2 -mallit ovat tyylikkäitä uudessa muotoilussa; musta ja mattapinta lisäävät käytettävyyttä ja ammattimaisuutta settiin.

Tekniset tiedot

  • Polttoväli: 24mm
  • Himmenninlehdet: 9
  • Suodinkierre (mm): 77
  • Linssielementti/ryhmä: 13/12
  • Objektiivin kiinnitys: Fuji XF
  • Tarkennuksen tyyppi: Manuaalitarkennus
  • Piirtoympyrä: Täyskenno
  • Suurin aukkoarvo: 1.5
  • Pienin aukkoarvo: 25
  • Lähin tarkennusetäisyys (cm): 25
GTIN
8809298886493
MPN
F1310810102, 23005

Stores

€739.00
Go to store
Availability
Available
Delivery time
4-7 days
€811.70
Go to store
Availability
Preorder
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.