10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Promaster

Köysikela ProMaster, PP, 16mm, punottu, 10kg, 110m

€139.00

Description

Etsitkö korkealaatuista köysikelaa, joka suoriutuu vaativistakin tehtävistä? Tutustu nyt uuteen Köysikelaan, joka tarjoaa sinulle vahvaa suorituskykyä ja luotettavuutta kaikissa olosuhteissa.

Tämä Köysikela on varustettu 16 mm vahvalla, punotulla köydellä, jonka pituus on 110 metriä. Köysi on kelluvaa ja valmistettu kestävästä polypropeenista, mikä tekee siitä ihanteellisen vesillä työskentelyyn. Punottu 8-säikeinen köysi on suunniteltu kestämään vaativatkin käyttöolosuhteet, ja sen murtolujuus on huimat 3420 kg.

Vaikka Köysikela on vankka ja kestävä, sen paino on vain 10 kg, mikä tekee siitä helposti siirrettävän ja käytettävän. Voit luottaa siihen, että tämä köysikela kestää käytössäsi ja tarjoaa vaivatonta käyttökokemusta.

Köysikela toimitetaan sinisellä köydellä, mikä ei ainoastaan lisää turvallisuutta näkyvyyden parantuessa vaan tekee myös koko asennuksesta tyylikkään. Sininen väri erottuu selvästi erilaisissa ympäristöissä, olipa kyseessä sitten rakennustyömaa tai vesistö.

Tämä Köysikela soveltuu monipuoliseen käyttöön eri tilanteissa. Olitpa sitten kalastamassa, työskentelemässä maatilalla tai suorittamassa rakennustehtäviä, tämä köysikela on luotettava kumppani, joka tekee työstäsi sujuvampaa.

  • Materiaali polypropeeni
  • Punottu 8-säikeinen köysi
  • Paino 10 kg
  • Halkaisija 16mm
  • Kelassa 110 metriä
  • Murtolujuus 3420kg
  • Väri sininen 

Tutustu nyt Tuontitukku.fi verkkokaupan valikoimaan ja tilaa Köysikela helposti ja nopeasti. Tarjoamme edullisen toimituksen ja nopean toimitusajan. Voit luottaa siihen, että tilauksesi käsitellään ammattitaitoisesti, ja saat käsiisi tämän huippulaadukkaan köysikelan ripeästi. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden maksaa ostoksesi laskulla tai osamaksulla, jotta voit tehdä hankintasi juuri sinulle sopivalla tavalla.

Valitse Köysikela, joka vastaa kaikkiin odotuksiisi, ja tee arjestasi helpompaa. Tilaa nyt Tuontitukku.fi verkkokaupasta!

Specifications

General
Tuotemerkki
ProMaster
Tuotenumero
LNXST1016K
GTIN
6420286002804

Stores

€139.00
Go to store
Availability
Available
€162.00
Go to store
Availability
Out of stock
€162.00
Go to store
Availability
Out of stock
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.