10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Acqua

Ruiskutettava Vartalovoide Acqua di Parma Sininen Mediterraneo Mirto Di Panarea naisille 150 ml

€73.70
(30-day lowest price: €29.84)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase

Description

Käyttö:Levitä puhtaalle vartalon iholle, hiero hellävaraisesti.

Ainesosat:Alkoholi Denat., Aqua (vesi), Parfum (tuoksu), Limoneeni, Linalooli, Heksyyli-sinnamaali, Sitronelloli, etyyliheksyylimetoksisinnamaatti, sitraali, butyylimetoksidibentsoyylimetaani, etyyliheksyylisalisylaatti, kumariini, geranioli, Bht, eugenoli, tokoferoli.

Tuoksuva vartalomaito - erityinen vartalonhoitotuote itseään rakastavalle naiselle. Se ei vain kosteutta ja pehmennä ihoa täydellisesti, vaan auttaa myös korostamaan suosikki hajuveden aromia, ja se kestää koko päivän.

Rikas kosteuttava voide, jossa on Blu Mediterraneon haju - Acqua Di Parman Mirto Di Panarea sisältää manteli-, oliivi- ja rypäleensiemenöljyä, joka rauhoittaa, pehmentää ja kosteuttaa ihoa.

Tuoksu avautuu myrtlen, basilikan, sitruunan ja bergamotin ylävivahteilla, sydämen muistiinpanoissa - ruusu, jasmiini ja merituuli. Tärkeimmät aromin muistiinpanot - Lentisc Ansolute, kataja, setri ja meripihka.

Vuonna 1916 italialainen paroni Carlo Magnani matkusti erilaisiin kulttuurin keskuksiin - Pariisiin, Lontooseen, New Yorkiin. Siitä lähti idea tuoksun valmistukseen, joka on toiminut tuotemerkin inspiraationa: Colonia. Raikas ja moderni tuoksu ilmentää hyvin viime vuosisadan alun italialaisten herrasmiesten kulttuuria.
Italialainen Acqua di Parma -brändi on todellinen tyylin sekä hienostuneisuuden symboli ja sen peruspilarit ovat korkea laatu, eleganssi ja maltillisuus.
Acqua di Parma on paljon enemmän kuin vain tuoksubrändi, se on elämänfilosofia. Brändi katsoo aina tulevaisuuteen säilyttäen kuitenkin ydinarvonsa. Lisää tyyliä elämään - italialaista tyyliä!
Kaikki Acqua di Parma -tuotteet on valmistettu Italiassa perinteisten käsityöläisten toimesta käyttäen vain korkealaatuisia materiaaleja.
Acqua di Parmalla on hyvin selkeä visio - Yksinkertaisuus on eleganssin ydin. Huolellisesti käsin tehdyt tuotteet ruokkivat silmää ja sielua, ja epätäydellisyys on ainoa todellinen täydellisyyden muoto. 

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Specifications

General
Tuotekoodi
3397448
Kategoria
Naisten ihonhoito
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,005 x 0,005 x 0,145 m, 0,15 kg
Tarkoitettu
Naisille
Tilavuus, ml
150 ml
Tuotemerkki
Acqua Di Parma
Tyyppi
Hajustetut vartaloemulsiot

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€73.70
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.