10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Nuori

Nuori Vital Facial Cream (30ml)

€50.00€54.90-9%
(30-day lowest price: €49.00)
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Returns
Return fee applies, 30 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Kosteuttava kasvovoide herkän ja kuivan ihon tarpeisiin

NUORI Vital Face Cream on täyteläinen, mutta kevyt kasvovoide, joka imeytyy hyvin, kosteuttaa tehokkaasti, vaalentaa maksaläiskiä sekä auttaa neutraloimaan auringon UV-säteiden haitallisia vaikutuksia. 

Hittiraaka-aineet kuten hyaluronihappo, E-vitamiini ja C-vitamiini yhdessä laadukkaiden kylmäpuristettujen kasviöljyjen kanssa tekevät tästä kosteuttavasta kasvovoiteesta todellisen ihonhoidon tehopakkauksen. 

Vital kasvovoiteen sisältämä täysin kasviperäinen pentyleeniglykoli edistää lisäksi näiden tehoraaka-aineiden  imeytymistä. Hento sitruksinen tuoksu tekee voiteesta miellyttävän ja ylellisen tuntuisen sopien myös sinulle, joka et halua tuotteillesi liian voimakkaita tuoksuja.

Näin NUORI Vital kasvovoide hoitaa ihoasi

  • Vaalentaa maksaläiskiä, korjaa aurinkovaurioita - C-vitamiini neutraloi auringon UV-säteiden haitallisia vaikutuksia ja auttaa tasoittamaan ihon sävyä
  • Kosteuttaa, vähentää kuivuutta ja karheutta - NUORI Vital kasvovoide sisältää ainutlaatuisen molekyylirakenteen omaavaa hyaluronihappoa, joka pääsee syvemmälle ihoon palauttaen ihon luonnollisen kosteuden. Kasviperäinen pentyleeniglykoli puolestaan on erittäin tehokas ihon kosteuttaja. Laadukkaat kasviöljyt puolestaan estävät kosteutta haihtumasta iholta ja ruokkivat ihon kosteustasapainosta vastuussa olevia bakteereja, skavalaanin palauttaessa ihon kosteustasapainon.
  • Edistää ihon hyvinvointia, tasapainoa ja elinvoimaisuutta - Monet tekijät arjessamme horjuttavat ihon hyvinvointia. Vital kasvovoide auttaa edistämään ihon hyvinvointia, vahvistaen ihoa ja auttaen sitä uudistumaan sekä pysymään tasaisen tuntuisena ja sävyisenä antaen ihonhoitoosi pitkäkestoisia tuloksia 

Kasvovoide reaktiiviselle ja helposti ärtyvälle iholle

Vital kasvovoide ja muut NUORI sarjan tuotteet sopivat erinomaisesti sinulle, joka olet allerginen tai herkistynyt kosmetiikan säilöntäaineille, sillä ne on formuloitu ilman varsinaisia säilöntäaineita ja pakattu innovatiiviseen ilmatiiviiseen pakkaukseen.

Sopiiko NUORI Vital kosteusvoide meikin alle?

NUORI Vital on loistava kosteusvoide meikin alle. Se imeytyy nopeasti ihoon, mutta kosteuttaa hyvin tehden ihosta sileän, jonka vuoksi se sopii erinomaisesti meikin alle.

Kenelle NUORI Vital on paras kasvovoide?

NUORI Vital on paras kasvovoide herkän ja kuivan ihon tuloksekkaaseen hoitoon. Lisäksi se auttaa hoitamaan ikääntymismuutoksia ja aurinkovaurioita ihoystävällisesti.

Ihanteellinen kasvovoide myös nuorelle iholle, sillä ei sisällä nuorta ihoa kuormittavia raaka-aineita. Ei sisällä ihohuokosia tukkivia raaka-aineita ja sopii siksi myös helposti tukkeutuvalle iholle. 

Sopii käytettäväksi raskauden 1. kolmanneksen jälkeen ja imetyksen aikana. 

Olemme listanneet Vital kasvovoiteen myös paras voide maksaläiskille -kategoriaamme, sillä se on tehokas apu maksaläiskien hoitoon. 

Mitä muuta sinun olisi hyvä tietää NUORI Vital kasvovoiteesta?

  • NUORI tuotteet valmistetaan 10-12 viikon välein pienissä erissä Tanskassa parhaat tuoreuden takaamiseksi
  • Sarjan takana on suomalaissyntyinen Jasmi Bonnén
  • Innovatiivinen pakkaus minimoi ilman, valon ja bakteerien pääsyn pakkauksen sisään
  • Erinomainen perinteisille sekä luonnonkosmetiikan säilöntäaineille herkistyneille

Specifications

General
Ainesosat
Aqua (Water), Pentylene Glycol¹, Squalane¹, Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin¹, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Sodium Hyaluronate (Hyaluronic Acid), Sodium Ascorbyl Phosphate (Vitamin C), Tocopherol (Vitamin E), Cetearyl Olivate, Cera Alba (Beeswax), Xanthan Gum, Sclerotium Gum, Tribehenin, Sorbitan Olivate, Citrus Limon (Lemon) Peel Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil Expressed, Citrus Paradisi M. (Grapefruit) Peel Oil Expressed, Citrus Bergamia (Bergamot) Peel Oil Expressed, Cananga Odorata (Ylang Ylang) Flower Oil, Citral², Limonene², Linalool², Sodium Gluconate, Citric Acid, Parfum (Fragrance)². ¹ Växtursprung / ² från 100% naturliga eteriska oljor
Koko
30ml
GTIN
5712798000012
MPN
267, NUO10010101

Stores

€50.00
Availability
Available
Returns
Return fee applies, 30 days
Return conditions
€54.90
Availability
Available
Returns
Return fee applies, 14 days
Return conditions
€55.00
Go to store
Availability
Available
€32.50
Go to store
Availability
Out of stock
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.