10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
By Mukk

by mukk Algae Peel Mask kuoriva kasvonaamio 60ml

€34.90
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Returns
Return fee applies, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

"Paras kasvonaamio! Tekee ihon pehmeäksi, eikä jätä kiristävää tai kuivaa tunnetta. Auttaa itsellä myös epäpuhtauksiin."

by mukk Algae Peel Mask on kirkastava ja kuoriva kasvonaamio, joka tekee ihon nuorekkaaksi. Se jättää ihon kuulaan, raikkaan ja silkkisen pehmeän tuntuiseksi sekä hyvin kosteutetuksi. Tämä naamio on ikääntyvän ihon paras ystävä!

by mukk Algae Peel Mask on loistava naamio helppoutta arvostavalle. Se on nimittäin niin monipuolinen tuote hoitaen ihon kuorinnan ja kosteutuksen yhdellä kertaa! Voit käyttää sitä viikkohoidossa sellaisenaan. Et siis välttämättä tarvitse Algae Peel Maskin kanssa kosteuttavaa naamiota ellei ihosi ole erityisen kuiva.

Miten by mukk Algae Peel Mask kuoriva kasvonaamio hoitaa ihoasi?

  • Kirkastaa ja vähentää maksaläiskiä - Fytiinihappo kuorii kevyesti iholta kuollutta ihosolukkoa ja tasoittaa ihon sävyä. C-vitamiini puolestaan elvyttää sameaa ihoa. Se kirkastaa ihosi sävyä ja vaalentaa pigmenttiläiskiä.
  • Ylläpitää ihon nuorekkuutta - Vahvat antioksidantit C-vitamiini ja arginiini neutraloivat ihoa ennenaikaisesti vanhentavien vapaiden radikaalien vaikutuksia ja kirkastavat ihoa. Ne parantavat ihon rakennetta tukien kollageenin tuotantoa ja auttavat hävittämään juonteita ja tasoittamaan ryppyjä. Sukkiinihappo ja leväuute tehostavat ihon uusiutumista.
  • Kosteuttaa - Glyseriini sitoo kosteutta ihoon yhdessä sukkiinihapon ja arginiinin kanssa tehden ihosta kimmoisan ja uskomattoman pehmeän.
  • Rauhoittaa - Sukkiinihappo yhdessä jasmiini- ja magnoliauutteen kanssa ehkäisee tulehduksia antibakteerisien ominaisuuksiensa ansiosta. Matala-asteinen tulehdus on yksi ikääntymismuutosten salakavalimmista aiheuttajista.

Kenelle by mukk Algae Peel Mask kuoriva kasvonaamio sopii?

by mukk Algae Peel Mask kasvonaamio on erityisen ihanteellinen ikääntyvälle iholle jossa on maksaläiskiä tai jos ihosi on samea, se kaipaa kirkastusta ja haluat ylläpitää ihon nuorekkuutta. Uusi upea koostumus sopii erinomaisesti myös herkälle iholle!

GTIN
04742022451120

Stores

€34.90
Availability
Available
Returns
Return fee applies, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.