10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
L'Oréal

L'Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Routine Set

€50.30
bangerhead
Go to store
This product is not currently buyable with Starcart
You can find millions of other products on Starcart, always at the best price!

Description

1. Shampoo - L’Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Oiliness Shampoo (300 ml)

[RASVOITTUVUUS JA TUKKEUTUMINEN]: Hiuspohjat, jotka kärsivät talin tukkeutumisesta tarvitsevat kohdennettua asiantuntemusta. [VÄLITÖN HIUSPOHJAN MUKAVUUS]: Scalp Advanced Dermo-purifier -shampoo on kehitetty rasvoittuville hiuspohjille. Puhdistaa hiuspohjaa ja hiuskuituja kertymistä, hiestä ja talista raikkaampaa ja puhtaampaa tunnetta varten. [TEHOKKAAT AINESOSAT]: Tiivistetty 3% AHA-hapolla, joka on vesiliukoinen. [AMMATTIMAINEN]: Kehitetty hiusammattilaisten kanssa. Yhteisinnovaatio kolmen hiuspohjan asiantuntijan kanssa: balayage- ja väriasiantuntija, Vivek Shyam Bhatia Intiasta, huippuluokan hiuspohjan asiantuntija, Takku Orii Japanista ja asiantuntija permanentti- ja hiuspohjan palveluista, Jimmy Jiang Kiinasta. [TIETEELLISESTI DOKUMENTOITU TEHO]: 78% hiuspohjan saasteista ja talista on puhdistettu yhden käyttökerran jälkeen* [TUOKSU]: Virkistävän tuulahduksen ympäröimä kokonaisuus. [KÄYTTÖ]: Levitä tasaisesti märkiin hiuksiin ja hiuspohjaan. Vaahdota hellävaraisesti hieroen sormenpäilläsi. Huuhtele huolellisesti. [PRO TIP]: Käytä shampoon tukena Scalp Advanced 2-in-1 deep purifier clay -tuotetta shampoota edeltävänä hoitona auttamaan tukkeumien poistossa, ja shampoon jälkeen hiusnaamiona tuomaan erittäin puhdistavan vaikutuksen. *instrumentaalinen testi, shampoo TAI savi

2. Treatment - L’Oréal Professionnel Scalp Advanced Anti-Discomfort Intense Soother Treatment (200 ml)

[PÄÄNAHKA TUNTUU HETI MUKAVALTA]: Scalp Advanced Anti-discomfort Intense soother hoito on suunniteltu herkälle päänahalle. Rauhoittava hoito, joka rauhoittaa päänahkaa epämukavuutta vastaan painottamatta hiuskuituja. Hiuksista tulee pehmeät ja suoristuneet.

[TEHOKKAAT AKTIIVISET AINESOSAT]: Rikastettu niasiiniamidilla, B3-perheeseen kuuluvalla vitamiinilla, joka tunnetaan rauhoittavista ja rauhoittavista ominaisuuksistaan.

[AMMATTILAINEN]: Tehty hiusalan ammattilaisten kanssa. Kolmen hiuspohjan asiantuntijan yhteistyö: balayage- ja väriasiantuntija Vivek Shyam Bhatia Intiasta, huipputason hiuspohjan asiantuntija Takku Orii Japanista ja permanentti- ja hiuspohjan asiantuntija Jimmy Jiang Kiinasta.

[TIETEELLISESTI TODISTETTU VAIKUTUS]: Ammattilaisen nollaus: 83 % vähemmän epämukavuutta yhden käyttökerran jälkeen* Vain yhden käyttökerran jälkeen 96 % kosteammat hiukset**.

[TUOKSU]: Tuoksukoostumus, jota ympäröi virkistävä tuulenvire.

[EXPERT VINKKI]: Hiusten irrottamisen helpottamiseksi levitä Intense sootheria hiusten pituuksiin ja päihin. *Itsearviointi 32 henkilöllä shampoon + kääreen käytön ja hiusten kuivaamisen jälkeen **Instrumentaalinen testi

Specifications

General
Ainesosat
None
MPN
4

Stores

€50.30
Go to store
Availability
Out of stock
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.