10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Mac Cosmetics

MAC Cosmetics Studio Fix Powder Plus Foundation Nc44.5

4,9(26 reviews)
€35.60

Description

Studio Fix Powder Plus Foundation on mattapintainen, kiinteä meikkivoide puuterimuodossa. Se peittää epäpuhtaudet, pigmenttimuutokset, laajentuneet ihohuokoset ja punaiset näpyt. Lopputuloksena on sileä ja virheetön iho sekä kaunis lopputulos. Puuteri on keskipeittävä/peittävä ja se sopii täydellisesti mukana pidettäväksi, kiitos sen kompaktin ja käytännöllisen pakkauksen. Puuterin ja meikkivoiteen yhdistelmä, joka antaa kauniin ja virheettömän ihon pinnan jopa 12 tunnin ajaksi. MAC Cosmetics Studio Fix Powder plus Foundation on meikkitaiteilijoiden ensimmäinen valinta, koska se takaa, ettei esimerkiksi auringon tai spottivalojen valo heijastu ihosta. Studio Fix Powder plus Foundation sopii kaikille ihonsävyille, sillä sitä on saatavissa yli 60 sävyssä. Tuotetiedot: Keskipeittävä/peittävä lopputulos. Mattapintainen lopputulos. Todella kestävä (kestää jopa 12 tuntia, koskee niin väriä, peittävyyttä kuin lopputulostakin). Vähentää näkyviä ihohuokosia ja epäpuhtauksia. Ei kuivata. Sopii kaikille ihonväreille. Kuvausystävällinen: ei heijasta valoa. Käyttö: Levitä Studio Fix Powder plus Foundation -meikkivoidetta koko kasvoille mukana tulevalla sienellä tai pehmeällä siveltimellä, kuten MAC Cosmetics 129H:lla. Säilytä sientä aina puuterin alla olevassa säiliössä, ja vaihda se joka toinen kuukausi esimerkiksi MAC Cosmetics Multi-Formula Foundation Sponge -sieneen. Raikasta puuteria Prep + Prime Fix+ -kasvosuihkeella ja primerilla päivän aikana, jotta meikistäsi tulee kestävämpi ja se näyttää raikkaammalta.

Ainesosat

Talc, Silica, Isostearyl Palmitate, Methicone, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Phenoxyethanol, [+/- Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Chromium Oxide Greens (Ci 77288), Ultramarines (Ci 77007)] Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients.

Stores

lyko
Lyko
€35.60
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.