10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Noco

Akkulaturi Genius 2x2 (2 A kahdelle akulle), Noco

Description

Noco Genius 2x2 laturi kahdelle akulle

Nocon Genius-sarjan laturi jolla lataat turvallisesti lähes kaikki 12V ja 6V akut. Pienestä koostaan huolimatta laite on erittäin tehokas. Tällä versiolla lataat, ylläpidät ja elvytät kerrallaan kahta akkua 2A latausvirralla. Loistava tuote esim harrasteajoneuvoille, veneille, mönkijöille ja muille laitteille. Lisävarusteena on saatavilla myös kaapeleita laturin kiinteään asennukseen.

Sen käyttö on täysin automaattista, se tunnistaa rikkinäiset akut ja jopa korjaa sulfatoituneita akkuja! Akulle aiheutuneiden vaurioiden korjaaminen latauksen yhteydessä pidentäen sen käyttöikää ja parantaen suorituskykyä. Säästät siis suoraan akkujen hankintakuluissa pitämällä niistä huolta kunnollisen Noco Genius laturin kanssa.

Noco Genius 2x2 laturin automaattinen latauksen tunnistin estää akun ylikuormittumisen joten itse lataustapahtumaa ei tarvitse jäädä vahtimaan.
Kunnolliset puristinkahvat on suunniteltu laajemmalle kiinnitysalueelle, antavat korkeamman puristusvoiman ja siten suuremman johtokyvyn.

Uusi jännitteentunnistin pystyy elvyttämään akkuja jopa 1V jännitteestä. Käynnistä vain Force Mode-tila, jonka avulla akkujen varaus tunnistetaan ja pystyt lataamaan kaikista pienimmänkin kapasiteetin omaavat tyhjät akut taas käyttökuntoon. Latausvoimaa valvotaan ja säädetään automaattisesti ympäristön lämpötilan perusteella, rajoittaen akun yli- tai alilatausta normaalia kylmemmissä tai lämpimämmissä olosuhteissa.

Paketissa on mukana 550mm latauskaapelit latauspurisimilla (2) ja niille 3m jatkot (2x1700-GC004).

Tärkeimmät ominaisuudet:

Stores

Product is not available in any store.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.