10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Victron

Akkulaturi 12 V, 5 A, bluetoothilla, Victron Energy

Free delivery
€100.74€113.00-11%
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Free delivery
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Victor Energy Bluetooth akkulaturi on innovatiivinen ja monipuolinen laturi, joka sopii erilaisille akkutyypeille ja -kokoille. Laturi on varustettu sisäänrakennetulla Bluetooth-yhteydellä, jonka avulla voit seurata ja säätää laturin ja akun tilaa langattomasti älypuhelimella, tabletilla tai muulla mobiililaitteella. Toimiakseen vaatii VictronConnect sovelluksen.

Victor Energy Bluetooth akkulaturi käyttää 7-vaiheista latausalgoritmia, joka hyödyntää akun ominaisuudet ja suorituskyvyn maksimaalisesti. Laturi tuottaa akun tarvitseman latausvirran, ylläpitää akun kunnon, varmistaa paremman suorituskyvyn ja pidentää käyttöikää. Laturi on myös kykenevä palauttamaan syväpurkautuneet akut pakkosyöttämällä niihin matalaa latausvirtaa ja siirtymällä normaaliin latausvirtaan heti kun akkunapojen yli mitataan riittävän suuri napajännite.

Bluetooth akkulaturi on suunniteltu toimimaan eri lämpötiloissa ja olosuhteissa. Laturi on varustettu automaattisella latausvirran lämpötilakompensoinnilla, joka säätää latausvirran akun lämpötilan mukaan. Laturi on myös suojattu vääränapaiselta kytkennältä, ulostulon oikosululta ja ylikuumenemiselta. Laturi voidaan käyttää myös jännitelähteenä, jolloin latausohjelmat poistetaan käytöstä ja syöttö vakautetaan.

Victor Energy Bluetooth akkulaturi on helppo liittää akkuun ja verkkovirtaan. Laturin mukana toimitetaan hauenleuka- ja rengasliittimet (M8), jotka sopivat useimpiin akkuihin. Laturi toimii 12V jännitteellä ja sen hyötysuhde on 94%. Laturin tehonkulutus valmiustilassa on vain 0.5W ja latausvirta on 5A. Laturin akkukaapelit ovat 1.5m pitkiä ja virtajohto on 1.5m pitkä ja siinä on sukopistoke.

Specifications

General
Mitat
45x81x182mm
Pakkauksen mittatiedot
Korkeus (cm)
5
Leveys (cm)
28
Pituus (cm)
18
Paino (kg)
0.922

Stores

€99.00
Go to store
Availability
Available
€100.74
€113.00
Availability
Available
Delivery fee
Free delivery
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.