10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Gardena

Gardena ES 40 Combisystem-lumentyönnin Ergoline-alumiinivarrella

Description

LOPPUERÄ EDULLISESTI!

Kevyen ja vahvan muovikuupan ja 40 cm:n leveyden ansiosta Gardena ES 40 -lumentyönnin sopii ihanteellisesti lumen peittämien pintojen ja polkujen auraamiseen. Muovikuupan liukuvuus on hyvä lumisilla poluilla ja sileän pinnan vuoksi lumi ei juurikaan pääse tarttumaan lapioon. Kohotetut reunat pitävät lumen lapiossa, ja leveä reuna tekee lapiosta vakaan. Suolankestävä muovikuuppa kestää jopa -40 asteen pakkasia. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen reunaprofiilien ansiosta lumentyönnin sopii ihanteellisesti tasaisille pinnoille, kuten betonille ja asfaltille.

Ergoline 130 -alumiinivarren muovipinnoite ei luista ja suojaa kättä kylmältä. Taivutettu ja ergonomisesti muotoiltu varsi estää otteen lipsumisen ja parantaa ohjaavan käden asentoa. Varsi on valmistettu alumiinista, joten se on erittäin kevyt ja vahva. Combisystem-työkalujen kiinnitysruuvi on kiinnitetty siten, että se ei voi kadota. Ergoline 130 -alumiinivarsi sopii myös kaikkiin combisystem-työkaluihin.


  • Lumentyöntimen työleveys: 40 cm
  • Alumiinivarsi: 130 cm
  • Takuu: 25 vuotta


Specifications

Tuotepakkaus
Paino
1.61 kg

Stores

Product is not available in any store.

Related products

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.