Home
starcart-logo
10 € off for one product over 50 €. Coupon code ALE10.Read more
Dyson

Dyson V10 Animal Purppura, Hopea Pussiton

€489.00
verkkokauppacom
Merchant: Verkkokauppa.com
Backorder
Stores
1
€489.00
Store only
Description

Unohda suurikokoiset johdolliset imurit. V10 ei ainoastaan siivoa lattioilta ja matoilta vaan muuttuu nopeasti myös tehokkaaksi rikkaimuriksi ja on aina käytettävissä kun tarvitset. Perässä vedettävää imuria vastaava teho, ja 40 % suurempi roskasäiliö mahdollistavat isomman siivouksen. Dyson Cyclone V10 -malleissa on parempi imuteho kuin missään muussa johdottomassa varsi-imurissa.

Dyson digitaalimoottori V10. Enemmän imutehoa kuin missään muussa varsi-imurissa. 14 syklonia tuottaa yli 79 000 G:tä (G-voima) jolla mikroskooppiset hiukkaset kuten siitepöly ja bakteerit singotaan säiliöön. Ei imutehon heikkenemistä. Li-ion akku tuottaa heikkenemätöntä imutehoa jotta voit imuroida ympäri kotiasi. Imuteho pysyy erinomaisena jopa 60 minuuttia Voimakas imuteho sopii siivoukseen missä tahansa. Moottori, säiliö ja syklonit ovat tasassa jotta ilma liikkuu sykloneihin suorassa linjassa - tuottaen 20% enemmän imutehoa kuin V8 varsi-imurissa.

Kolme eri tehoasetusta - Oikeanlainen teho juuri siellä, missä sitä tarvitaan. Kolme eri käyttötilaa, jotka sopivat kaikille eri lattiatyypeille ja kattavat eri siivoustarpeet. Täysin tiiviiksi suunniteltu imuri nappaa 99,97% partikkeleista ja vangitsee jopa 0,3 mikronin kokoiset allergeenit ja bakteerit. Imurin poistoilma on siis puhtaampaa kuin ilma, jota hengität. Imuri on akustisesti suunniteltu absorboimaan värähtelyjä ja vaimentamaan ääntä, jotta äänitaso pysyy alempana.

 • Muuntuu hetkessä rikkaimuriksi
 • Tarkka ja hygieeninen säiliön tyhjennys yhdellä liikkeellä, säiliö 0,77L
 • Suoravetosuulake: Suoravetosuulakkeen tehokas moottori ajaa nailon-harjakset syvälle mattoon ja kerää pölyt, liat ja eläinten karvat
 • Moottoroitu miniturbiinisuulake: Poistaa eläinten karvoja ja pinttynyttä likaa ahtaista paikoista
 • Yhdistelmäsuulake: Kaksi suulaketta samassa, mikä mahdollistaa vaivattoman siirtymisen pinnalta toiselle
 • Rakosuulake: Puhdistaa tarkasti nurkat ja kapeat raot
 • Pehmeä pölyharja: Mahdollistaa pölyjen pyyhkimisen pinnoilta ja näyttöruuduilta pölynimurin avulla
 • Seinäteline: Kätevä säilytystelakka, jossa lisäsuulakkeita voi säilyttää siististi ja imuri latautuu ollen aina käyttövalmis.
 • Laturi
 • Paino 2670 g
 • Lithium- ioni akku
 • Käyttöaika 60 min. Maksimiteholla 7 min

  What’s Starcart? It’s your one stop shop.

  Starcart automatically brings you the best deals on items from multiple shops. Buy anything from anywhere with one cart, your Starcart.

  Find & Compare
  Search for anything and compare products from multiple shops.
  Starcart Magic
  Starcart automatically selects the stores with the best prices and fastest shipping
  Even Smoother Checkout
  One checkout across all stores. One place to buy, manage and pay how you want.
  verkkokauppacom
  €489.00