10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Bosch

Bosch Serie 6 ProAnimal 6 BGL6PET1 pölynimuri

3,0(1 review)
€282.00€325.02-13%
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Delivery time
15-16 days
Estimate provided by the merchant
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Bosch Serie 6 BGL6PET1. Suurin syöttöteho: 700 W. Malli: Sylinteripölynimuri, Puhdistustyyppi: Kuiva, Pölysäiliön tyyppi: Pölypussi. Imurin ilmansuodatus: HEPA, Lian erottava menetelmä: Suodatus, Melutaso: 74 dB. Tuotteen väri: Punainen

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Bosch

"Brändi ei ole vain asuste, brändi on tärkein kilpailuetu." - Robert Bosch.
Bosch - keksitty elämää varten.
Bosch-konserni on maailman johtava teknologiatuotteiden ja palvelujen toimittaja. Sen palveluksessa oli vuoden 2020 lopussa noin 395 000 työntekijää.
Konserni on jaettu neljään liiketoiminta-alueeseen. Johtavana IoT-yhtiönä se tarjoaa innovatiivisia ratkaisuja älykoteihin ja pyrkii kestävään, turvalliseen sekä jännittävään tulevaisuuteen, joka perustuu anturiteknologian, ohjelmistojen ja palvelujen asiantuntijuuteen. Bosch-konsernin strategisena tavoitteena on luoda innovaatioita verkottuneen maailman tarpeisiin käyttämällä tekoälyä (AI) sisältäviä tuotteita ja ratkaisuja. Bosch parantaa elämänlaatua kaikkialla maailmassa innovatiivisilla ja innostusta herättävillä tuotteillaan ja palveluillaan. Lyhyesti sanottuna yhtiö tarjoaa tekniikkaa, joka on ”Invented for life”.
Boschin tuotot käytetään hyväntekeväisyysjärjestöjen kautta kestävän ja pitkän aikavälin tulevaisuuden turvaamiseksi yhteiskunnalle, ympäristölle ja tuleville sukupolville. 

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Pölypussiton syklonipölynimuri poistaa suurella nopeudella lian ja pölyn suodattimen läpi erityiseen säiliöön, joka on yleensä läpinäkyvä. Moottori luo pienen ilmapyörteen, joka erottaa hiukkaset ilmasta ja työntää ne säiliön sivuille. Kaikesta muusta huolehtii painovoima, hiukkaset putoavat lopuksi säiliön pohjalle. Roskat säiliöstä tyhjennetään sekajäteroskikseen. Pölypusseja ei tarvitse käyttää, joten imuteho ei ikinä vähene täysinäisten pölypussien takia.

Pölynimuri on yksi kodin tärkeimmistä apuvälineistä ihanteellisen puhtauden ylläpitämisessä. Niitä on saatavilla laaja valikoima - kuiva- tai märkäimurit, varsi-imurit ja robottipölynimuri. Kun siivoat isompia koti- tai työtiloja, tehokas pölynimuri on korvaamaton laite tehokkaaseen työhön ja täydelliseen lopputulokseen. Nämä pölynimurit voivat olla perinteisiä malleja, jotka ovat varustettu ulosvedettävällä / jatkettavalla imuputkella tai sitten nykyaikaisempia märkäpesulla varustettuja malleja. Ensimmäisessä tyypissä on kyky imuroida paitsi sileät lattiat myös muita vähemmän tasaisia ​​pintoja, kuten kattoja tai seiniä. Ne kannattaa valita myös silloin, kun sinulla on luonnonpuulattia, joka on erittäin herkkä kosteudelle ja voi jopa mätää. Jos kodissasi on paljon mattoa, kannattaa valita perinteinen pölynimuri, sillä märkäimurit eivät sovellu matolle. Kun valitset tämän kotiapulaisen, arvioi aina tarpeesi ja nauti täydellisestä puhdistustuloksesta.

Pölynimurit

Unohda vanha pölynimuri, jossa on vain muutama toiminto, sillä meillä on laaja valikoima nykyaikaisia ​​pölynimureita. Pölynimurit luotettavilta valmistajilta ja johtavilta tavaramerkeiltä, ​​kuten Karcher ja Festool, eivät jätä ketään välinpitämättömäksi. Kuten nimestä voi päätellä, näissä monitoimipölynimureissa on paljon enemmän kuin vain yksi tärkeä toiminto - imurointi. Tämän toiminnon lisäksi niitä voidaan käyttää myös märkäimurointiin, jolloin ne siivoavat lattiat ja tekstiilipäällysteet eri huoneissa ja huonekaluissa. Nämä modernit pölynimurit voidaan varustaa myös erikseen lisäpistorasialla, pneumaattisella tai Bluetooth-moduulilla, jonka avulla voit käynnistää imurin tai ohjata sitä etänä. Lisäksi ne voidaan varustaa myös erityisillä jätesäiliöillä, jotka sopivat sekä kuivalle että märalle sisällölle ja jotka voidaan puhdistaa napin painalluksella. Tällaisen pumpun mukana tulee usein lisävarusteita, kuten suihkuletku ja pienet, ergonomiset suuttimet huonekalujen tai muiden pintojen puhdistamiseen.

Lue lisää

Specifications

General
Tuotekoodi
1072628
Kategoria
Pölynimurit
Valmistajan koodi
BGL6PET1
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,4 x 0,6 x 0,42 m, 6 kg
Tuotemerkki
Bosch
Pölynimurin tyyppi
Pölynimurit
Teho
900 W
Virtalähde
Verkko
Tehon säätö
Kyllä
Tehon säätö kahvasta
Kyllä
360° pyörivä letku
Kyllä
Putki
Metalli, Ruostumaton teräs
Teleskooppiputki
Ei
Väri
Punainen
Paino
6 kg
GTIN
04242005232338

Stores

€249.00
Go to store
Availability
Available
Delivery time
5-11 days
€282.00
€297.96
Availability
Available
Delivery time
15-16 days
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
€312.58
€325.02
Availability
Available
Returns
Return fee applies, 14 days
Return conditions
€249.00
Go to store
Availability
Out of stock
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.