10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Electrolux

Electrolux HOI650MF induktioliesi

4,9(26 reviews)
€479.02€681.43-30%
(30-day lowest price: €499.00)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Electroluxin induktioliesi HOI650MF

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Electrolux

Electrolux on kansainvälinen ruotsalainen kodinkoneiden valmistaja. Electrolux ei ole vuosiin menettänyt toista sijaansa markkinajohtajien joukossa, mikä osoittaa vakauden ja tuotteiden laadun.
Electrolux valmistaa ja myy laajaa valikoimaa kodinkoneita pienistä keittiövälineistä suuriin integroituihin keittiökoneisiin, mutta tunnetaan parhaiten luotettavien, pitkäikäisten ja virheettömien pesukoneiden valmistajana. Sata vuotta toimineen ja pesukoneisiin erikoistuneen Electroluxin mottona on aina ollut helpottaa kuluttajien elämää, mikä tekee Electroluxin koneista paljon kevyempiä ja helpompia puhdistaa. Ensimmäinen Electroluxin pesukone esiteltiin vuonna 1951, ja sen tavoitteena oli tehdä pesuprosessista yksinkertaisempi, vähemmän aikaa vievä ja varmistaa pyykin parempi hoito. Electroluxin pesukonetta kutsutaan 1900-luvun parhaaksi kodinkonekeksinnöksi, jonka avulla kuluttajat voisivat viettää enemmän aikaa perheensä kanssa ja jättää arkihuolensa Electroluxin vastuulle.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Keraaminen liesitaso näyttää hienolta, vie vähemmän tilaa kuin perinteinen liesi ja antaa yhtenäisen ilmeen keittiölle. Sen pinta on sileä ja helppo puhdistaa. Karkaistusta lasista valmistettu keraaminen liesi on yksi turvallisimpia vaihtoehtoja. Keittolevy kuumenee sekunneissa korkeaan lämpötilaan ja samaten jäähtyy nopeasti, joten voit vaihtaa levyn lämpöä ruuanlaiton aikana tehokkaasti. Karkaistusta lasista tehty liesitaso on kestävä ja vahva, ja keraamiset keittotasot ovat helppokäyttöisiä, joten lapsetkin voivat käyttää niitä turvallisesti. Lämmitetyn alueen ympärillä oleva pinta pysyy viileänä ja helpottaa ruoan valmistusta.

Laadukkaat ja luotettavat keittotasot ovat jokaisen keittiön olennainen varuste. On tärkeää, ettei tätä laitetta sekoiteta lieteen. Liedet sijoitetaan yleensä lattialle, kun taas keittotasot sijoitetaan yleensä työtasolle tai integroitaan kalusteisiin. Jos liesi on kulunut tai vaurioitunut, se voidaan helposti vaihtaa. Tämä estää koko keittolevyn tarpeeton vaihtaminen. Yleisimmät liesityypit ovat sähkö-, kaasu- ja induktioliesi. Ne eroavat toisistaan ​​toiminnallisuutensa, teknologiansa ja lämmönluovutusmenetelmän suhteen. Näiden laitteiden nopein ja taloudellisin tyyppi on induktio. Sen tuottama energia siirtyy välittömästi pannulle, mikä auttaa säästämään ympäristöä. Koska induktiolämmitys perustuu sähkömagneettiseen periaatteeseen, tarvitaan siihen erityisiä pannuja. Sähköliesissä ei ole avotulta, mikä tekee niistä turvallisempia ja helpompia puhdistaa. Kattilan ja polttimen koko on erittäin tärkeä sähkö- tai kaasulaitteissa. Suurille perheille tarvitset keittiökoneen, jossa on enimmäismäärä polttimia, jotta voisit valmistaa useita ruokia samanaikaisesti sekä ruokkia kaikki perheenjäsenet nopeasti ja tehokkaasti. On tärkeää ymmärtää tarpeitasi ja valita sinulle sopiva kodinkone.
Lue lisää

Specifications

General
Tuotekoodi
8917787
Kategoria
Liesitasot
Valmistajan koodi
HOI650MF
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,6 x 0,36 x 0,19 m, 1 kg
Tuotemerkki
Electrolux
Tyyppi
Keittotaso
Pintapinnoite
Karkaistu lasi
Väri
Musta
Asennustyyppi
Sisäänrakennettu
Teho
7400 W
Pintatyyppi
Sensorine
Korkeus
4.4 cm
Leveys
56 cm
Syvyys
49 cm
Paino
10.9 kg
GTIN
07332543452675

Stores

€479.02
€499.00
Availability
Available
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
€666.32
€681.43
Availability
Available
Returns
Return fee applies, 14 days
Return conditions
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.