10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Russell Hobbs

Russell Hobbs Express Air Fry Mini Oven - airfryer, stainless steel, 12l

3,9(6 reviews)
€128.18€190.82-33%
(30-day lowest price: €141.00)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase
Product sold and delivered by
Availability
Available
Delivery fee
Calculated at checkout
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
Payment
30 days free payment period for all purchases

Description

Air Fry Express- miniuunilla valmistat terveellistä ruokaa hetkessä. Erilaiset ateriat ja välipalat valmistuvat paljon nopeammin ja tehokkaammin, kuin perinteisellä uunilla. Voit valmistaa kerralla koko ateriakokonaisuuden. Uuni on tilava ja siinä on viisi erilaista ruoanvalmistustoimintoa: airfry, grillaus, paistaminen, paahto ja lämpimänäpito. Niiden avulla valmistat monipuolisia aterioita, esim. paahdettuja vihanneksia, pizzoja ja rapeita ranskalaisia. Mikä parasta, uunissa on neljä kertaa perinteistä uunia nopeampi esilämmitys, jonka ansiosta voit valmistaa kaikki haluamasi ruoat entistä nopeammin.

Pidätkö paistetun ruoan mausta, mutta toivoisit sen olevan terveellistä ja sisältävän vähemmän rasvaa? Russell Hobbs Air Fry Express- miniuuni tarjoaa täydellisen ratkaisun. Airfry-toiminnon avulla paistat kaikkea rapeista ranskalaisista ja paahdetusta broilerista makeisiin herkkuihin, esimerkiksi paistettuihin donitseihin. Miten uuni toimii? Kiertoilmateknologia käyttää tehokkaasti kuumaa ilmaa paistamiseen, paahtamiseen ja grillaukseen. Tarvitset paistettujen suosikkiruokiesi valmistamiseen vain vähän, tai et lainkaan öljyä. Suoraan pakasteesta otetut ranskalaiset valmistuvat 10 minuutissa!
Uunissa on helppo valmistaa monipuolisesti erilaisia ruokia. Makeiden muffinssien leipominen, tuoreen hapanleivän paahtaminen, pekonin paistaminen aamiaiseksi ? kaikki onnistuu. Lämpimänäpitotoiminnon avulla voit säilyttää ruoan lämpimänä myöhemmin saapuvia ruokailijoita varten.

Onko sinulla toisinaan vain vähän aikaa ruoanlaittoon? Silloin tarvitset kiertoilmauuni-toimintoa. Tehokas 1500 W:n konvektioilmavirta takaa tasaisen kypsennyksen. Ruoan valmistus kiertoilmauunissa tapahtuu 2,5 kertaa nopeammin kuin perinteisessä uunissa. Ja mikä parasta, uunia ei tarvitse esilämmittää etukäteen, koska siinä on perinteistä uunia neljä kertaa nopeampi esilämmitystoiminto. Tämän avulla ruoanlaitto on nopeaa ja säästät energiaa jopa 63%*.

Russell Hobbs Air Fry Express- miniuunilla laitat ruokaa koko perheelle. Uunin tilavuus on 12 litraa, joten voit valmistaa riittävästi ruokaa suurellekin joukolle, esim. kokonaisen broilerin, 6 paahtoleipäviipaletta tai suuren rapeapohjaisen pizzan. Uuni on kuitenkin ulkomitoiltaan pienikokoinen ja kevyt käsitellä.

Russell Hobbs Air Fry Express- miniuunissa on kaikki varusteet, joita tarvitset maukkaiden aterioiden valmistamiseen. Käytä maistuvien makeiden herkkujen leivonnassa uunipeltiä tai paahda uuniritilällä rapeita leipäviipaleita alle neljässä minuutissa. Lisäksi erillinen airfry-verkkokori esim. ranskalaisille perunoille.

Russell Hobbs Air Fry Express -miniuunissa valittavanasi on kolme eri ritilätasoa - niiden ansiosta ruokien valmistaminen on erittäin kätevää. Voit vaihtaa ritilän tasoa sen mukaan, mitä olet valmistamassa, minkä asetuksen olet valinnut ja onko kyse esim. broilerin kypsentämisestä vai leivonnaisten lämmittämisestä.
Lisää

Specifications

General
EAN
5038061147704
Technical details
Warranty period
3 year(s)
Weight & dimensions
Weight
6.09 kg
Package weight
7.18 kg
Height
278 mm
Width
365 mm
Depth
451 mm
Package depth
392 mm
Package height
330 mm
Package width
512 mm
Energy management
Oven power
1500 W
Packaging content
Baking tray
Yes
Grill grid included
Yes
Features
Product colour
Stainless steel
Removable crumb tray
Yes
Control type
Rotary
GTIN
05038061147704

Stores

€128.18
€141.00
Availability
Available
Returns
Partially free returns, 14 days
Return conditions
€179.39
€190.82
Availability
Available
Returns
Return fee applies, 14 days
Return conditions
€193.00
Go to store
Availability
Available
€139.00
Go to store
Availability
In store only
€119.00
Go to store
Availability
Out of stock
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

3 reasons to shop with Starcart

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.