10 € off for one product over 60 €. Coupon code
STAR
See more
Samsung

Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm LTE Silver SM-R955FZSAEUE

€272.98€324.35-16%
(30-day lowest price: €269.00)
With code
STAR
€10 off of your first Starcart purchase

Description

Hopeinen Samsung Galaxy Watch6 Classic 43mm LTE on poikkeuksellinen kello sekä miehille että naisille, jotka arvostavat teknologian ja klassisen tyylin yhdistelmää. Se sopii erinomaisesti tekniikkaa arvostavalle matkailijalle, sillä se tarjoaa saumattoman liitettävyyden ja lukuisia terveysseurantaominaisuuksia, jotka on kääritty ylelliseen hopeiseen muotoiluun. Kestävyytensä ja vedenkestävyytensä ansiosta se on ihanteellinen aktiivisille käyttäjille, jotka eivät halua tinkiä tyylikkyydestä tai toiminnallisuudesta.

  • Samsung Galaxy Watch6 Classic sopiimonipuolisen muotoilunsa ansiosta sekä miehille että naisille, ja se täydentää mitä tahansa ulkoasua.
  • Upea AMOLED-näyttö: 1,3 tuuman AMOLED-näyttö tarjoaa eloisat värit ja rikkaat mustat sävyt, mikä takaa elämyksellisen kokemuksen ranteessasi.
  • Kehittynyt terveyden seuranta: Tämä älykello, jossa on sisäänrakennettu sykemittari, pitää sykettäsi tarkasti silmällä ja edistää terveellisempää elämäntapaa.
  • Vesitiivis: Valmis seikkailuun, sillä kellon vedenkestävyys on 5 ATM, mikä tarkoittaa, että se kestää 50 metrin painetta vastaavan paineen.
  • Kattava liitettävyys: tuki LTE:lle, Bluetoothille, NFC:lle, Wi-Fi:lle, GPS:lle ja eSIM:lle varmistaa, että pysyt yhteydessä missä ikinä oletkin.
  • Pitkäkestoinen akunkesto: Luotettava akkukapasiteetti, joten voit jatkaa päivittäisiä toimintojasi ilman jatkuvaa lataamista.
  • Kestävä ja mukava hihna: Silikoniranneke on paitsi mukava käyttää, myös tarpeeksi kestävä kestämään päivittäistä kulutusta.

CE-merkintä on tuotteen valmistajan vakuutus siitä, että tuote on sitä koskevien Euroopan komission direktiivien vaatimusten mukainen.

Samsung

Eteläkorealainen Samsung on yksi maailman suurimmista elektroniikkalaitteiden valmistajista.
Samsung on erikoistunut kulutus- ja teollisuuselektroniikan tuotantoon, mukaan lukien erilaiset laitteet, digitaaliset tallennuslaitteet, puolijohteet, muistisirut ja integroidut järjestelmät.
Samsung aloitti ruokakauppana vuonna 1938. Luoja Lee Byung-Chullas aloitti liiketoiminnan Taegussa, Koreassa, kauppaamalla pastaa ja muita raaka-aineita. Korean sodan jälkeen Lee laajensi liiketoimintaansa tekstiileihin ja avasi Korean suurimman villatehtaan. Hän keskittyi teollistumiseen auttaakseen maansa jälleenrakentamisessa sodan jälkeen. 1970-luvulla yritys laajensi tekstiilien tuotantoprosessejaan koko tuotantolinjalla raaka-aineista valmiisiin tuotteisiin kilpaillakseen paremmin tekstiiliteollisuudessa.
Samsung on vuosikymmenten aikana muuttanut myös ihmisten tapaa kommunikoida ja työskennellä. Vaikka tämä yritys keskittyy usein huippuluokan mobiililaitteisiin ja -ominaisuuksiin, brändin matka ja poikkeukselliset inhimilliset saavutukset ovat vähemmän tunnettuja, mutta nämä näkökohdat eivät ole vähemmän tärkeitä brändin identiteetille kuin sen modernit kasvot.

Verkkokaupassa käytetyt tuotekuvat ovat havainnollistavia ja voivat poiketa tuotteesta.

Uudet ja laadukkaat laitemallit ovat todella kosteuden ja roiskeiden kestäviä. Varoitamme, että näiden mallien käyttö ja luonnollisen kuluminen voivat vähentää laitteiden kestävyyttä kosteutta, roiskeita ja vaurioita vastaan.

Huomioimme myös, että tuotteiden kosteudenkestävyys määritettiin puhtaassa ja juoksevassa vedessä. Muissa tapauksissa jopa näiden laitteiden uudet mallit voivat olla vähemmän kestäviä kosteutta ja roiskeita vastaan, esim. jos kyseessä oleva kosteuslähde (juokseva tai roiskeet) on likainen.

Älä millään tavalla testaa kotona näiden mallien kestävyyttä kosteutta ja roiskeita vastaan. Vaikka nämä laitteet on suunniteltu kosteutta kestäviksi, tämä ei tarkoita, että näiden mallien laitteet olisivat 100 % vedenpitäviä. Huomioi, että kosteuden aiheuttamat vauriot eivät kuulu takuun piiriin.

Useimmissa nykyaikaisissa älykelloissa on sisäänrakennettu GPS. Mikä GPS-älykello oikein tarkoittaa? Älykellot, joissa on sisäänrakennettu GPS-vastaanotin, voivat käyttää maailmanlaajuista paikannusjärjestelmää sijaintisi paikallistamiseen ja seuraamiseen. Tämä on samanlainen kuin älypuhelimesi GPS, mutta tiedot ja paikannustulokset voivat vaihdella kellon satelliittijärjestelmän mukaan. Ensinnäkin globaali paikannusjärjestelmä käyttää satelliitteja kiertoradalta noin 12 000 mailia maanpinnan yläpuolella. Jokainen satelliitti kiertää maapallon kahdesti päivässä ennalta määrättyä reittiä ja lähettää mikroaaltosignaaleja älykellosi GPS-vastaanottimiin. Älykello kerää signaalidataa ja määrittää sijaintisi kolmiomittausmenetelmällä. GPS-vastaanottimen on havaittava vähintään kolme satelliittia leveys- ja pituusasteissa ja neljä satelliittia korkeuden mittaamiseksi. Lisäksi se laskee, milloin signaali lähetettiin satelliitista ja milloin se vastaanotettiin laitteessa. Tämän menetelmän avulla voit määrittää, kuinka kaukana satelliitti on sijainnistasi.

Älykello on tietokoneistettu asuste, jolla on monia älykkäitä ominaisuuksia. Kellonajan näyttämisen lisäksi monissa älykelloissa on myös Bluetooth-yhteys. Käyttäjä voi yhdistää kellon puhelimeen Bluetoothin kautta soittaakseen ja vastatakseen puheluihin matkapuhelimesta, lukea sähköposteja ja tekstiviestejä, saada säätiedotuksia, kuunnella musiikkia, sanella sähköposteja ja tekstiviestejä sekä esittää kysymyksiä digitaaliselle avustajalle. Älykellot toimivat myös itsenäisinä laitteina. Esimerkiksi jotkut älykellot keräävät tietoja käyttäjän terveydestä, esimerkiksi seuraamalla hänen sykettä. Toiset tarjoavat GPS (Global Positioning System) -tietoja, jotka antavat käyttäjälle tietoja kävelystä tai ajamisesta ja nykyisestä sijainnista. Älykellot yhdistetään yleensä pariksi käyttäjän älypuhelimen kanssa. Monet puhelimesi ominaisuuksista ja sovelluksista ovat käytettävissä kellossa, ja ne voidaan synkronoida sen kanssa.

Lue lisää

Specifications

General
Tuotekoodi
5492626
Kategoria
Älykellot
Pakkausten määrä
1 kpl
Pakkauksen koko ja paino (1)
0,275 x 0,06 x 0,03 m, 0,205 kg
Tyyppi
Älykellot miehille , Älykellot naisille
Tuotemerkki
Samsung
Näytön koko, tuumaa
1.3
Väri
Hopea
Näytön tyyppi
AMOLED
Näytön resoluutio
432 x 432
Kosketusnäyttö
Kyllä
Rannekkeen materiaali
Silikoni
Vedenkestävyystaso
5 ATM
Bluetooth
Kyllä
NFC
Kyllä
Wi-Fi
Kyllä

Stores

hobbyhall
Hobby Hall
€272.98
Availability
Removed
Starcart may earn a commission when you buy with Starcart or directly from the merchants.

Price History

Cheaper than the cheapest.

With Starcart, you can buy millions of products from multiple online stores with a single shopping cart. Enjoy the lowest prices and additional Starcart benefits on many items. Shopping doesn't get any easier or cheaper!

Get the lowest prices

Millions of products from various online stores at the best prices, plus additional Starcart benefits.

Buy with a single cart

With Starcart, you can easily make purchases from different online stores using just one shopping cart.

Pay securely

Starcart handles the payments to the stores for you, making your shopping experience safe and secure.